niezapominajka123
Fanka BB :)
m@dzi@ to pewnie dlatego snów erotycznych nie masz, bo na żywo osiągasz orgazmy;D tez bym wolała na żywo niż we śnie ale cóz;p ja nakupiłam słodyczy i idę sie na nie patrzeć;DD jupi;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
m@dzi@ to pewnie dlatego snów erotycznych nie masz, bo na żywo osiągasz orgazmy;D tez bym wolała na żywo niż we śnie ale cóz;p ja nakupiłam słodyczy i idę sie na nie patrzeć;DD jupi;D
kochana, Twój plan jest dobry, bardzo mi się podoba, poza jednym drobiazgiem... "ruszę dupsko" a nie da się jakoś bez tego natchnąć?
najgorsze, że wszystko wskazuje na to, że będę musiała rozmrozić mięso, jak ja nie cierpię rozmrażać mięsa!!!
W lodówce już mało a odmrażanego mięsa już mam dość, więc może zobaczę coś w sklepie i powiem: tak, to to!!!! to chcę dziś zjeść!!!
a Wasi mężowie się nie frustrują, że Wy takie niesekszące? mój bardzo cierpi, ale głównie dlatego, że ciągle muszę pakować do cipki jakieś leki zamiast jego sprzętu, co też wcale nie nastraja mnie do jakichkolwiek zabaw. Dobrze, że ludzkość wymyśliła inne sposoby
U mnie kapuśniak, a później zastawię się jeszcze nad tymi plincami.ach i chciałam Wam zadać najbardziej fundamentalne pytanie we wszechświecie: CO DZIŚ NA OBIAD>?
Ano właśnie! Ja wczoraj odbyłam z ginem poważną rozmowę i zapytałam go o te wszystkie schizogenne sprawy. O spanie na lewym boku również, a on mi na to, że jeżeli mi wygodnie na prawym, albo na plecach, to na zdrowie!
Jedyne, co mnie trochę zmartwiło, to że na USG mu wyszło, że młody ma krótkie nóżki jak na swój wiek (widzę, że to samo było u Dorotki), ale powiedział, że nadrabia główką i że jest ok. Wagowo to tak ok. 850 g - a miałam nadzieję, że już dobija do kilograma! Zamiast niego ja nadrobiłam straty z grypy żołądkowej i po miesiącu w którym nic nie przytyłam, teraz przybyło prawie 3 kg :/
Tak zawsze przed seksem nacieramy sie clotrimazolum i nas to bardzo rajcuje !!! Nie mozemy sie oprzec i bez masci do czesci intymnych nie ma zabawy!! Wykupujemy ilosci hurtowe raz w miesiacu a potem nacieramy sie od stop do głow i tarzamy sie w tej masci rozkoszujac bardziej mascia niz seksem ))
Nic Wam juz wiecej nie napisze