reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

m@dzi@ to pewnie dlatego snów erotycznych nie masz, bo na żywo osiągasz orgazmy;D tez bym wolała na żywo niż we śnie ale cóz;p ja nakupiłam słodyczy i idę sie na nie patrzeć;DD jupi;D

reklama
kochana, Twój plan jest dobry, bardzo mi się podoba, poza jednym drobiazgiem... "ruszę dupsko" :-D a nie da się jakoś bez tego natchnąć?
najgorsze, że wszystko wskazuje na to, że będę musiała rozmrozić mięso, jak ja nie cierpię rozmrażać mięsa!!! :p

W lodówce już mało a odmrażanego mięsa już mam dość, więc może zobaczę coś w sklepie i powiem: tak, to to!!!! to chcę dziś zjeść!!!:-D

W lodówce już mało a odmrażanego mięsa już mam dość, więc może zobaczę coś w sklepie i powiem: tak, to to!!!! to chcę dziś zjeść!!!:-D

Ja ostatnio dostałam szału na pierogi z jagodami i wyobraźcie sobie nigdzie w moim mieście ich nie było udało mi się je kupić dopiero po tygodniu wrr cały tydzień nic mi nie smakowało :tak:

Witam,

jak ja Wam zazdroszczę tych snow erotycznych:zawstydzona/y:
Mi nic sie takiego nie śni:no: ciekawe czemu?:-D
sexu tez nie mam, nie ze nie mogę bo akurat moge ale jakos czlowiek nie ma ochoty:szok: za bardzo zmeczona chyba jestem:baffled: a mąż tylko chodzi koło mnie:sorry2:

Kamila ja rozumiem takie sny, szkoda tylko ze u mnie glowna role odgrywaja martwe noworodki:-( mam nadzieje, ze to tylko glupie sny:tak:

buziak narobilas smaka na watrobke, mniam:tak: zrobilam dzisiaj pomidorowa glownie z mysla o Kubie a po wizycie bede robila wlasnie watrobke, musze ja tylko kupić:tak:

MsMickey Kuba poszedl do swojego pokoju jak mial 6 miesiecy:tak:
wiec nie mielismy problemu z "robieniem" drugiego:-D ale salon tez zostal wykorzystany jak Mlody szedl w dzien an drzemkę do nas do sypialni bo mu sie cos ubzdurało:tak:

Niezapominajka Wszystkiego Naaaajlepszego;-)

proszeo kciuki, za dwie godziny ide do połoznej

a Wasi mężowie się nie frustrują, że Wy takie niesekszące? mój bardzo cierpi, ale głównie dlatego, że ciągle muszę pakować do cipki jakieś leki zamiast jego sprzętu, co też wcale nie nastraja mnie do jakichkolwiek zabaw. Dobrze, że ludzkość wymyśliła inne sposoby :zawstydzona/y:

moj o dziwo nie gania za mna pobudzony tym razem hehe
.Moze dlatego ze my juz zaprawieni w boju w poscie i po bl mamy juz wprawe - wtedy ciezej było.A teraz stwierdził ze jak nie wolno to nie wolno i nie ma zmiłuj.
Od poczatku to ciaza problemowa wiec ciezko mylec o seksie.... Grunt ze mam go ciagle na oku i wiem ze nie je poza domem ;///

A co do jedzenia to co tam masz w lodowce to mozerazem wymyslimy???

No wkoncu z bólu i niedomagania przeszłysmy na temat penisów i orgazmów:-D Dobry znak:tak:
Bo ju sie bałam ze my juz w ogole zamiast seksu to pieuchy po nocach pierzemy;-)[/QUOTE]

;);)

a ja włąśnie usiadłam do drugiego śniadanka - pierwsze było w okolicach 10. I tak:
jajeczka na mękko
makrelka
pasta makrelkowo-serowa
ewentualnie dżem - malinowy własnymi rękoma ukręcony;)

i zobaczymy, czy wstanę od stołu;)

U mnie libido praktycznie zerowe i sny zdarzały się jakiś czas temu, a teraz cisza... M też jakoś niespecjalnie pobudzony chodzi... :sorry2:
ach i chciałam Wam zadać najbardziej fundamentalne pytanie we wszechświecie: CO DZIŚ NA OBIAD>?
U mnie kapuśniak, a później zastawię się jeszcze nad tymi plincami. :tak:

buziak, do rozmrożenia jest kilogram piersi z kurczaka, nie wiem, czemu nie zamroziłam w dwóch porcjach, bo po co tyle aż go to ja nie wiem, mam też całą lodówkę mrożonek, na patelnię, fasolka szparagowa, ziemniaki w mundurkach, tylko tego kuraka głupiego trzeba odhibernować i nadać mu kulinarny sens...

maćku, kapuśniak taki pysznyyyyyy i kwaśny i w ogóle mniam mniam? domowy? już mi cieknie ślina, ale oczywiście nie ma mowy, żebym zaiwaniała do sklepu po kapustę ;)

reklama
Ano właśnie! Ja wczoraj odbyłam z ginem poważną rozmowę i zapytałam go o te wszystkie schizogenne sprawy. O spanie na lewym boku również, a on mi na to, że jeżeli mi wygodnie na prawym, albo na plecach, to na zdrowie!

Jedyne, co mnie trochę zmartwiło, to że na USG mu wyszło, że młody ma krótkie nóżki jak na swój wiek (widzę, że to samo było u Dorotki), ale powiedział, że nadrabia główką i że jest ok. Wagowo to tak ok. 850 g - a miałam nadzieję, że już dobija do kilograma! Zamiast niego ja nadrobiłam straty z grypy żołądkowej i po miesiącu w którym nic nie przytyłam, teraz przybyło prawie 3 kg :/

Mój na pytanie odnośnie spania na prawym czy tez lewym boku powiedział ze na którym mi wygodniej. I bez przesady. A na pytanie ze czasem budze się śpiac na brzuchu powiedział - dziecku nie zaszkodzi a Pani i taku juz za niedługo nie da rady :)

Na przedłużające sie przeziebienie zapisał mi sam jakieś ziołowy. Pomogło. Ale nazwy nie pamiętam.

Zaś co do wymmiarów dzieciaczka - moja ma nogi za długie :) w stosunku do reszty tj brzuszej i główki. I rozbieżność co do terminu porodu mam od 31 maja do 23 czerwca. Ale mówi - Pani ma długie, mąż ma długie to i dziecko bedzie miało długie. :)

Tak zawsze przed seksem nacieramy sie clotrimazolum i nas to bardzo rajcuje !!! Nie mozemy sie oprzec i bez masci do czesci intymnych nie ma zabawy!! Wykupujemy ilosci hurtowe raz w miesiacu a potem nacieramy sie od stop do głow i tarzamy sie w tej masci rozkoszujac bardziej mascia niz seksem ;)))
Nic Wam juz wiecej nie napisze:-p:-p:-p

Cholera ja ta maśc musze kupić :) takie doznania a ja nic o tym nie wiem?????
Pisz dalej :) moze jjeszcze poznam kilka afrodyzjaków :)

Do góry