reklama
Serce bije jak dzwon,fasolka od srody urosla i ma 7.8mm - wszystko OK. A krwawienie nie wiadomo skad bo sladu po nim nie widac.... ale sie strachu najadlam,wrrr..... dzieki dziewczyyny za &&&&&
Super:-)
Waris
Fanka BB :)
Nanulika kamień z serca, teraz słońce odpoczywaj i dbajcie o siebie
Ja również najwięcej czytam główny wątek a na inne brakuje już czasu
Co do ubezpieczeń to my też jesteśmy ubezp. z tym że mąż płaci większe składki i tym samym więcej weźmie za urodzenie dziecka. Ogólnie jest "lepiej " ubezp ode mnie- przecież w razie co to nie będzie szalał za moje no nie ;-)
Ja również najwięcej czytam główny wątek a na inne brakuje już czasu
Co do ubezpieczeń to my też jesteśmy ubezp. z tym że mąż płaci większe składki i tym samym więcej weźmie za urodzenie dziecka. Ogólnie jest "lepiej " ubezp ode mnie- przecież w razie co to nie będzie szalał za moje no nie ;-)
to zalezy tez od osoby bo wlasnie zauwazylam, ze nie wszystkie sa na biezaco na ogolnym a wchodza tylko na poszczegolne watki, te co je interesują i ich prawo i ja uwazam ze niekiedy latwiej jest miec wiecej wlasnie watkow, zeby kazdy mogl sobie przeczytac to co chce i co go interesuje, niekiedy tez sama wchodzę na inne miesiace bo jestem czegos ciekawa i wchodze w poszczegolny temat ale to tylko moje zdanie;-) jak dla mnie moze byc jeden watek a moze byc i 50 bo i tak fajnie jest popisać i tyle.polaa ja rozumiem rozbicie na pewne tematy, np wózek - popieram!!
ale np pojsciedo lekarza, czy to ze gdzies jest promocja wole apisac na ogolnym i mysle ze wiecej z nas to czyta niz w poszczegolnych tematach ;///
zeby ogarnac wszystkie watki - od forum trzeba by było odchodzic tylo na siku
;-)
ja nawet myslalam jeszcze o jednym watku ale nawet juz nie pisalam bo i tak wiekszosc uwaza ze ich za duzo
mi odpowiada wszystko :-)
Dzięki wielkie za kciuki kochane moje czerwcóweczki!!! co się strachu dziś najadłam to moje,wrrr....
pochwalę się za to moim 7.8mm szczęścia!
Zobacz załącznik 450985Zobacz załącznik 450986
pochwalę się za to moim 7.8mm szczęścia!
Zobacz załącznik 450985Zobacz załącznik 450986
buziak
Fanka BB :)
nanulika - to napędziłas nam strachu to fakt!!! Ale najwazniejsze ze wszystko se dobrze skonczyło!!!! Piekne 7,8mm szczescia )
Oszczedzaj sie!!!!! A masz zalecone lezenie czy nie???
polaa - ja to rozumiem, ale np ja jakbym chciała byc wszedzie na biezaco to nie ma szans a uwazam, ze niektore pewnie ze owinny byc oddzielne!!! Ale sa takie ktore smiało mozna było by pominac i pisac o tym na ogolnym, dzieki temu bysmy wiecej o sobie wiedziały (ja na lekarski nie wchodze bo i tak mi czasu brakuje) i co sie z ym wiaze lepiej zżyły... Ale to juz pisałysmy o tym )
polaa - ja to rozumiem, ale np ja jakbym chciała byc wszedzie na biezaco to nie ma szans a uwazam, ze niektore pewnie ze owinny byc oddzielne!!! Ale sa takie ktore smiało mozna było by pominac i pisac o tym na ogolnym, dzieki temu bysmy wiecej o sobie wiedziały (ja na lekarski nie wchodze bo i tak mi czasu brakuje) i co sie z ym wiaze lepiej zżyły... Ale to juz pisałysmy o tym )
nanulika no piękne masz to szczęście;-) nie obejrzysz sie jak juz bedzie miało kilkanaście cm;-)
buziak spoko, wiem o co chodzi
ważne ze nie ma klotni u nas jak u niektorych;-)
Wiecie co, jutro mam wizytę u poloznej i sie jakos dziwnie boję
do tej pory jakos tak nie mialam a teraz rozne mysli przychodza mi do glowy.
Od dwoch nocy mam tez okropne sny:-( nawet nie bede o nich pisała
buziak spoko, wiem o co chodzi
ważne ze nie ma klotni u nas jak u niektorych;-)
Ja miałam raz okropny sen, nawet nie opowiedzialam mężowi jak go w nocy obudziłam żeby mnie utulił, chciałam jak najszybciej zapomnieć. Jednak w ciąży koszmary są normą...
Myśl pozytywnie, będzie na pewno dobrze!
Wiecie co...moja malutka leży sobie po mojej prawej stronie i tam ją czuję cały czas i zaczyna mnie boleć chyba wątroba. Nie wiem czy to na pewno to, ale to taki wkurzający, tępy, promieniujący na całą prawą stronę ból w prawym podżebrzu....ehhh...
Ostatnia edycja:
reklama
nanulika - to napędziłas nam strachu to fakt!!! Ale najwazniejsze ze wszystko se dobrze skonczyło!!!! Piekne 7,8mm szczescia )
Powiedziała,że leżeć nie muszę ale fitness i bieganie po galeriach i koleżankach raczej powinnam odpuścić