reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Nanulika kamień z serca, teraz słońce odpoczywaj i dbajcie o siebie
Ja również najwięcej czytam główny wątek a na inne brakuje już czasu
Co do ubezpieczeń to my też jesteśmy ubezp. z tym że mąż płaci większe składki i tym samym więcej weźmie za urodzenie dziecka. Ogólnie jest "lepiej " ubezp ode mnie- przecież w razie co to nie będzie szalał za moje no nie ;-)

Wczesniej mój maz miał ubezpieczenie z pracy i z racji charakteru wykonywanego zawodu na całkiem ładne kwoty - nie raz smiał sie ze boi sie przy mnie zasypiac hehe

polaa ja rozumiem rozbicie na pewne tematy, np wózek - popieram!!
ale np pojsciedo lekarza, czy to ze gdzies jest promocja wole apisac na ogolnym i mysle ze wiecej z nas to czyta niz w poszczegolnych tematach ;///

zeby ogarnac wszystkie watki - od forum trzeba by było odchodzic tylo na siku
;-)
to zalezy tez od osoby bo wlasnie zauwazylam, ze nie wszystkie sa na biezaco na ogolnym a wchodza tylko na poszczegolne watki, te co je interesują i ich prawo:tak: i ja uwazam ze niekiedy latwiej jest miec wiecej wlasnie watkow, zeby kazdy mogl sobie przeczytac to co chce i co go interesuje, niekiedy tez sama wchodzę na inne miesiace bo jestem czegos ciekawa i wchodze w poszczegolny temat ale to tylko moje zdanie:tak:;-) jak dla mnie moze byc jeden watek a moze byc i 50 bo i tak fajnie jest popisać i tyle.

ja nawet myslalam jeszcze o jednym watku ale nawet juz nie pisalam bo i tak wiekszosc uwaza ze ich za duzo:tak:
mi odpowiada wszystko :-)

nanulika - to napędziłas nam strachu to fakt!!! Ale najwazniejsze ze wszystko se dobrze skonczyło!!!! Piekne 7,8mm szczescia ;))
Oszczedzaj sie!!!!! A masz zalecone lezenie czy nie???

polaa - ja to rozumiem, ale np ja jakbym chciała byc wszedzie na biezaco to nie ma szans a uwazam, ze niektore pewnie ze owinny byc oddzielne!!! Ale sa takie ktore smiało mozna było by pominac i pisac o tym na ogolnym, dzieki temu bysmy wiecej o sobie wiedziały (ja na lekarski nie wchodze bo i tak mi czasu brakuje) i co sie z ym wiaze lepiej zżyły... Ale to juz pisałysmy o tym ;))

nanulika no piękne masz to szczęście;-) nie obejrzysz sie jak juz bedzie miało kilkanaście cm;-)

buziak spoko, wiem o co chodzi:tak:
ważne ze nie ma klotni u nas jak u niektorych;-)

Wiecie co, jutro mam wizytę u poloznej i sie jakos dziwnie boję:zawstydzona/y:
do tej pory jakos tak nie mialam a teraz rozne mysli przychodza mi do glowy.
Od dwoch nocy mam tez okropne sny:-( nawet nie bede o nich pisała

Wiecie co, jutro mam wizytę u poloznej i sie jakos dziwnie boję:zawstydzona/y:
do tej pory jakos tak nie mialam a teraz rozne mysli przychodza mi do glowy.
Od dwoch nocy mam tez okropne sny:-( nawet nie bede o nich pisała

Ja miałam raz okropny sen, nawet nie opowiedzialam mężowi jak go w nocy obudziłam żeby mnie utulił, chciałam jak najszybciej zapomnieć. Jednak w ciąży koszmary są normą...
Myśl pozytywnie, będzie na pewno dobrze!

Wiecie co...moja malutka leży sobie po mojej prawej stronie i tam ją czuję cały czas i zaczyna mnie boleć chyba wątroba. Nie wiem czy to na pewno to, ale to taki wkurzający, tępy, promieniujący na całą prawą stronę ból w prawym podżebrzu....ehhh...

Ostatnia edycja:
reklama
nanulika - to napędziłas nam strachu to fakt!!! Ale najwazniejsze ze wszystko se dobrze skonczyło!!!! Piekne 7,8mm szczescia ;))
Oszczedzaj sie!!!!! A masz zalecone lezenie czy nie???

polaa - ja to rozumiem, ale np ja jakbym chciała byc wszedzie na biezaco to nie ma szans a uwazam, ze niektore pewnie ze owinny byc oddzielne!!! Ale sa takie ktore smiało mozna było by pominac i pisac o tym na ogolnym, dzieki temu bysmy wiecej o sobie wiedziały (ja na lekarski nie wchodze bo i tak mi czasu brakuje) i co sie z ym wiaze lepiej zżyły... Ale to juz pisałysmy o tym ;))

Powiedziała,że leżeć nie muszę ale fitness i bieganie po galeriach i koleżankach raczej powinnam odpuścić:p

Do góry