reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

o masakra hahahahahaha to juz bym zabila. co za kretyn robi przed zareczynami takie prezenty w formie pierscionka :D przeciez wiadomo co sobie kobieta pomysli.
u mnie to wesolo bylo , po domowemu ale ja sie tylko balam zeby nie wpadl na pomysl z jakiegos filmu w knajpie czy kinie czy iinym takim...

reklama
Nanulinka ja chyba najbardziej rozumiem co czujesz. Ja miałam od 5 tyg plamienia - mój M. zauważył, że za każdym razem w terminie miesiączki. Dodatkowo miałam także krwawienia - takie mocne, że podpaska była konieczna! U mnie do dziś nie wiem co było powodem tego, ale najważniejsze, że z Dzidzią nic się nie działo. Często takie rzeczy dzieją się na początku ciąży więc spokojnie. Tzn inaczej - wiem, że denerwujesz się jak cholera! Sama tak miałam - byłam u gina co tydzień, czasem nawet dwa razy w tygodniu z plamieniami/krwawieniami i za każdym razem gdy widziałam serduszko bijące to płakałam - takich emocji nigdy nie miałam! Połóż się i leż - tylko nie biegaj co chwile do łazienki - bo wstając napinasz brzuch! Przygotuj się, że wrócisz od lekarza z Dzidzią w brzuszku i nakazem leżenia! Trzymamy kciuki!!!

nas tu wiecej jest niestety, ja z blizniakmi to nawet mimo, iz plackiem lezałam to bez przerwy trafiałam do szpitala - co sie najadłam stresu to moje:sorry: A teraz niestety coraz wiecej kobiet ma tego typu problemy ;/////

bry!
buziak a ty mnie nie stresuj,że coś Cię uciska i w ogóle!!!!Masz tu być i pilnować,coby wesoło było;-)

własnie ja jak leze to non stop tu siedze i pisze swje mądrosci ;))

moj maz w ogole nie jest romantyczny wiec takie slowa w jego ustach mi juz daly do myslenia... no i nagle on wypala: chcialem ci zadac jedno zajebiscie wazne pytanie... czy zostaniesz moja zona?
to byly czasy "chlopaki nie placza", i on niby z tego filmu cytowal :szok::eek::cool: takze tez bylo meeega romantycznie :-D:-D

romantyzm godny casów dzisiejszych hehe

No a mój wówczas narzeczony zabrał mnie do sklepu zebym ama mogła poogladac jaki typ pierscionków mi sie podoba. Wyszlismy... Po jakims czasie wszedł do pokoju i między łózeczkami bliżniaków kleknął i zaczął sie jakac - słodki był mimo iz kopletie nie wiedział co mi powiedziec ;))

Za HOT-DOGOWE szalenstwo najmociej przepraszam:cool::cool:
Azkolwiek pragne poinformowac, ze moj mąż własnie jezdzi po sklepach i szuka paluchów bo nigdzie nie ma ;))
Bije sie w piers ze jestem sprawca tylu zachcianek, ale tez zycze smacznego!!! :-)

drogerie markt-niemiecka sieć drogerii,w PL chyba też są;-)

u nas nie ma. nawet nie slyszalam o tej sieci ale sprawdzilam ze sa na poludniu od polski bardziej na terenie Niemiec, Austrii, Czech, Słowacji, Węgier, Bułgarii, Rumunii, Chorwacji, Słowenii, Bośni i Hercegowiny oraz Serbi

Nanulika super wiesci!!!! zreszta nie moglo byc inaczej jak my tu wszystkie kciuki trzymalysmy:p

Ostatnia edycja:
nanulika - suuuuper wiesci!!! ale mi ulzyło!! kałdz sie lez i odpoczywaj!!!!!

Dziewczyny jak chce sprawdzic cz ywszystko ok z tarczyca to w ciazy co sie robi nie tsh tylko ft4 tak??? Bo zapomniałam:eek: ;///

reklama
Ruda no wlasnie weszlam na ich niemiecka strone i to cos w stylu rossmanna:)szkoda ze u nas nie ma. textil w polsce jest ale zauwazylam ze raczej w mniejszych miastach, nawet w gorzowie nie a chociaz maly ale za to u mojej mamy jest i czasem cos kupuje.
ja pieluchy pewnie bede i tak kupowac w biedronce albo huggies albo dada jak z mlodym . butelki to allegro jednak bo i tak wszedzie drogo , np avet na allegro 12-13 zl a w tesco kolo 30. wiec porownania nie ma. chusteczki fajne w rossmanie, czasami w tesco jak jest promocja. mleko tez biedronka lub tesco. a smoczki do butelek avent to tesco albo pepco bo tam sa szerokie do canpola i pasuja tez do aventa a sa polowe tansze. ale to juz pozniej jak juz tych wszystkich kolek nie ma.
chyba kurde nie ten watek troszke:/

Do góry