reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

o masakra hahahahahaha to juz bym zabila. co za kretyn robi przed zareczynami takie prezenty w formie pierscionka :D przeciez wiadomo co sobie kobieta pomysli.
u mnie to wesolo bylo , po domowemu ale ja sie tylko balam zeby nie wpadl na pomysl z jakiegos filmu w knajpie czy kinie czy iinym takim...

reklama
Nanulinka ja chyba najbardziej rozumiem co czujesz. Ja miałam od 5 tyg plamienia - mój M. zauważył, że za każdym razem w terminie miesiączki. Dodatkowo miałam także krwawienia - takie mocne, że podpaska była konieczna! U mnie do dziś nie wiem co było powodem tego, ale najważniejsze, że z Dzidzią nic się nie działo. Często takie rzeczy dzieją się na początku ciąży więc spokojnie. Tzn inaczej - wiem, że denerwujesz się jak cholera! Sama tak miałam - byłam u gina co tydzień, czasem nawet dwa razy w tygodniu z plamieniami/krwawieniami i za każdym razem gdy widziałam serduszko bijące to płakałam - takich emocji nigdy nie miałam! Połóż się i leż - tylko nie biegaj co chwile do łazienki - bo wstając napinasz brzuch! Przygotuj się, że wrócisz od lekarza z Dzidzią w brzuszku i nakazem leżenia! Trzymamy kciuki!!!

nas tu wiecej jest niestety, ja z blizniakmi to nawet mimo, iz plackiem lezałam to bez przerwy trafiałam do szpitala - co sie najadłam stresu to moje:sorry: A teraz niestety coraz wiecej kobiet ma tego typu problemy ;/////

bry!
buziak a ty mnie nie stresuj,że coś Cię uciska i w ogóle!!!!Masz tu być i pilnować,coby wesoło było;-)

własnie ja jak leze to non stop tu siedze i pisze swje mądrosci ;))

moj maz w ogole nie jest romantyczny wiec takie slowa w jego ustach mi juz daly do myslenia... no i nagle on wypala: chcialem ci zadac jedno zajebiscie wazne pytanie... czy zostaniesz moja zona?
to byly czasy "chlopaki nie placza", i on niby z tego filmu cytowal :szok::eek::cool: takze tez bylo meeega romantycznie :-D:-D

romantyzm godny casów dzisiejszych hehe

No a mój wówczas narzeczony zabrał mnie do sklepu zebym ama mogła poogladac jaki typ pierscionków mi sie podoba. Wyszlismy... Po jakims czasie wszedł do pokoju i między łózeczkami bliżniaków kleknął i zaczął sie jakac - słodki był mimo iz kopletie nie wiedział co mi powiedziec ;))

Za HOT-DOGOWE szalenstwo najmociej przepraszam:cool::cool:
Azkolwiek pragne poinformowac, ze moj mąż własnie jezdzi po sklepach i szuka paluchów bo nigdzie nie ma ;))
Bije sie w piers ze jestem sprawca tylu zachcianek, ale tez zycze smacznego!!! :-)

drogerie markt-niemiecka sieć drogerii,w PL chyba też są;-)

u nas nie ma. nawet nie slyszalam o tej sieci ale sprawdzilam ze sa na poludniu od polski bardziej na terenie Niemiec, Austrii, Czech, Słowacji, Węgier, Bułgarii, Rumunii, Chorwacji, Słowenii, Bośni i Hercegowiny oraz Serbi

Nanulika super wiesci!!!! zreszta nie moglo byc inaczej jak my tu wszystkie kciuki trzymalysmy:p

Ostatnia edycja:
nanulika - suuuuper wiesci!!! ale mi ulzyło!! kałdz sie lez i odpoczywaj!!!!!

Dziewczyny jak chce sprawdzic cz ywszystko ok z tarczyca to w ciazy co sie robi nie tsh tylko ft4 tak??? Bo zapomniałam:eek: ;///

reklama
Ruda no wlasnie weszlam na ich niemiecka strone i to cos w stylu rossmanna:)szkoda ze u nas nie ma. textil w polsce jest ale zauwazylam ze raczej w mniejszych miastach, nawet w gorzowie nie a chociaz maly ale za to u mojej mamy jest i czasem cos kupuje.
ja pieluchy pewnie bede i tak kupowac w biedronce albo huggies albo dada jak z mlodym . butelki to allegro jednak bo i tak wszedzie drogo , np avet na allegro 12-13 zl a w tesco kolo 30. wiec porownania nie ma. chusteczki fajne w rossmanie, czasami w tesco jak jest promocja. mleko tez biedronka lub tesco. a smoczki do butelek avent to tesco albo pepco bo tam sa szerokie do canpola i pasuja tez do aventa a sa polowe tansze. ale to juz pozniej jak juz tych wszystkich kolek nie ma.
chyba kurde nie ten watek troszke:/

Do góry