reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ruda no wlasnie weszlam na ich niemiecka strone i to cos w stylu rossmanna:)szkoda ze u nas nie ma. textil w polsce jest ale zauwazylam ze raczej w mniejszych miastach, nawet w gorzowie nie a chociaz maly ale za to u mojej mamy jest i czasem cos kupuje.
ja pieluchy pewnie bede i tak kupowac w biedronce albo huggies albo dada jak z mlodym . butelki to allegro jednak bo i tak wszedzie drogo , np avet na allegro 12-13 zl a w tesco kolo 30. wiec porownania nie ma. chusteczki fajne w rossmanie, czasami w tesco jak jest promocja. mleko tez biedronka lub tesco. a smoczki do butelek avent to tesco albo pepco bo tam sa szerokie do canpola i pasuja tez do aventa a sa polowe tansze. ale to juz pozniej jak juz tych wszystkich kolek nie ma.
chyba kurde nie ten watek troszke:/

no maćku nas zaraz wygoni;-)
ja zostanę przy butelkach nuka bo są fajne,ale w Czechach avent nawet nie jest taki strasznie drogi.Jedyne co mnie wkurza to te ich mleka,bo teraz muszę czytać wszystkie etykietki,żeby wiedzieć co jest co:angry:A powiedz mi ile kosztują dady biedronkowe?
bo właśnie w DM są ich pieluchy,cenowo bardzo fajne i tak mi się mętnie kojarzy,że bardzo do biedronkowych podobne.

reklama
jak dla mne to wygodniej jak piszemy sobie tutaj wszystkie na takie tematy
tymbardziej ze takiego tematu jeszcze nie mamy jak bysmy go nazwały:
w jakich sklepach kupowac??? czy jakie gdzie ceny??? hehe
:-p

tak buziolku,jeszcze jeden wątek i moja ostatnia szara komórka umrze!!!już i tak się gubię gdzie,co i jak mam pisać;-)

Jakie gdzie ceny brzmi zajebiscie :D:D:D:D:D

i tak nie jestesmy takie zle bo mamy jeden temat do wyprawki chociaz w sumie pokoj i zakupy i wyprawka i wozek to jedno i to samo jak dla mnie hihi
ale niektore miesiace maja jeszcze torbe do szpitala, albo obawy w ciazy. to bysmy juz nic na glownym nie pisaly :D

Ostatnia edycja:
u nas na Listopadzie jest taki temat wlasnie sklepy promocje itp. I jak ktoras sie dowiaduje o jakiejs promocji to od razu tam pisze:tak:

zobaczcie na inne miesiace, my to mamy dopiero "mało" tematów:-p

a co do pieluch z biedronki to jak ja lecialam z Mlodym do Polski to je kupowalam i bylam bardzo zadowolona:tak:

ja i tak nie ogarniam wszystkich wątków;-),a główny czytam na bieżąco.No a teraz szukam odsysacza pokarmu,który moi mężczyźni nazwali dojarką:-)

mnie w sumie też uratował,ale miałam pożyczony i toto było wielkie,głośne i elektryczne:no:a teraz sobie wymyśliłam,że sobie kupie takie maleństwo,tyle,że ręczne.No i widziała,całkiem mi się podoba,butelki 2,jakieś pojemniczki do mrożenia pokarmu,ten przysysacz fajny-miękki no i cenowo też przystępny.Ale nie pamiętam jak się nazywa:tak:W każdym razie podobny bardzo do aventa.

reklama
tak buziolku,jeszcze jeden wątek i moja ostatnia szara komórka umrze!!!już i tak się gubię gdzie,co i jak mam pisać;-)

JA I R O N I Z O W A Ł A M :tak::-D:-D
Jak dla nie tez za duzoskaania i dlatego ja głownie trzymam sie tu ogolnego a na niektore nie wchdze w ogole bo doby by mi było mało:eek:

polaa ja rozumiem rozbicie na pewne tematy, np wózek - popieram!!
ale np pojsciedo lekarza, czy to ze gdzies jest promocja wole apisac na ogolnym i mysle ze wiecej z nas to czyta niz w poszczegolnych tematach ;///

ja i tak nie ogarniam wszystkich wątków;-),a główny czytam na bieżąco

zeby ogarnac wszystkie watki - od forum trzeba by było odchodzic tylo na siku
;-)

Do góry