Ruda1979
Fanka BB :)
Ruda no wlasnie weszlam na ich niemiecka strone i to cos w stylu rossmannaszkoda ze u nas nie ma. textil w polsce jest ale zauwazylam ze raczej w mniejszych miastach, nawet w gorzowie nie a chociaz maly ale za to u mojej mamy jest i czasem cos kupuje.
ja pieluchy pewnie bede i tak kupowac w biedronce albo huggies albo dada jak z mlodym . butelki to allegro jednak bo i tak wszedzie drogo , np avet na allegro 12-13 zl a w tesco kolo 30. wiec porownania nie ma. chusteczki fajne w rossmanie, czasami w tesco jak jest promocja. mleko tez biedronka lub tesco. a smoczki do butelek avent to tesco albo pepco bo tam sa szerokie do canpola i pasuja tez do aventa a sa polowe tansze. ale to juz pozniej jak juz tych wszystkich kolek nie ma.
chyba kurde nie ten watek troszke:/
no maćku nas zaraz wygoni;-)
ja zostanę przy butelkach nuka bo są fajne,ale w Czechach avent nawet nie jest taki strasznie drogi.Jedyne co mnie wkurza to te ich mleka,bo teraz muszę czytać wszystkie etykietki,żeby wiedzieć co jest coA powiedz mi ile kosztują dady biedronkowe?
bo właśnie w DM są ich pieluchy,cenowo bardzo fajne i tak mi się mętnie kojarzy,że bardzo do biedronkowych podobne.