reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzisiaj na SR obejrzałam sobie porodówkę :)

sicil cieszę się, że u was poprawa

polaa kciuki za jutrzejszą wizytę zaciśnięte &&&&&&&&& i nie stresuj się kochana niepotrzebnie

AVO niestety nie pomogę :-(

nanulika super:-):-):-) teraz to tylko momencik jak z kropeczki zrobi się mały człowieczek :)

a mnie ostatnio mało co wzrusza !:szok:

chociaż przyznam że oglądając ostatnio must be the music wzruszyłam się gdy wystąpił Sebastian "Biały" ale to na samą treść a nie wykonanie

właśnie przed chwilą m mi przesłał filmik z yt z jego występem - poruszająca historia, a do tego chłopak na prawdę ma talent

reklama
a gdzie ja mogę obejrzeć "porodówkę" ? Ciągle o tym piszecie a ja nigdy nie oglądałam i ciekawa jestem czy to rzeczywiście takie fajne :)

kobitki ja spadam do łóżeczka,bo mi sie oka zamykają.
Kolorowych snów Wam życzę,trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i za te szpitalne też i za nanulike też i w ogóle za wszystko...cholibka właśnie sobie uświadomiłam,że jeszcze dwa m-ce i parę dni......:szok::szok::szok::szok::szok:

pa

O ja dziewczyny ale wy skrobiecie, cudem udało mi się to nadrobić

buziak dobrze że ten ucisk nie okazał się niczym złym a wyglądem podwozia się nie przejmuj, moje też wygląda jak nie moje

josie STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE spóźnione ale dopiero dziś tu zajrzałam a na pociechę powiem ci że mój też zawsze zapominał o wszystkich możliwych okazjach do czasu jak zapomniał o moich urodzinach, od tego czasu zawsze o wszystkim pamięta więc u Twojego może też będzie poprawa

sicilpol pobyt w szpitalu pewnie mało pozytywnie cię nastraja ale grunt że jesteś pod stała i dobrą opieką no i co najważniejsze że Julek ma się całkiem dobrze, oby tak dalej

asiia stale wam kibicuje i trzymam kciuki a całą waszą rodzinkę

nanulika dobrze że skończyło się tylko an strachu, uważajcie na siebie

Dobrej nocki brzuchatki

buziak coś w tym jestem, przejmuję sie problemem każdej z Was i pozniej sobie wmawiam ze u mnie moze byc tez cos nie tak:zawstydzona/y:
hmm co do snow to mi sie snily martwe noworodki wczoraj:zawstydzona/y: masakra, jak sie obudzilam to bylam cała spocona, chodzilam po cmentarzu i otwieralam male trumienki:szok::szok: szkoda gadac, takie glupoty:-(

D.wieczor:)

Wrocona od lekarza.
Na wstepie :
Sicil- ciesze sie ze wod przybywa oby tak dalej!
Nanulinka - super ze fasola zdrowa :)
Asia- 3mam kciuki zeby Was jeszcze troche przeciagneli!!

Co do wizyty: przeplywy ok, tetno 148
parametry ok...- nozki o tydzien za male ale moze po prostu po rodzicach bedzie niski dr mowila;p
wody- ok ilosc, szyjka dluga ponad 4cm i zamknieta, twarda,
maluch prawie 1600 wazy wiec kawał klocka:))

A Pani dr stwiedzila po szyjce ze juz nie brac luteiny dokonczyc napoczete opakowanie... i teraz moje pytanie... odstawic z dnia na dzien czy zmniejszac dawki ??
Zostalo mi 28 tabletek biore w systemie 2x2 i nie wiem jak to rozlozyc bo boje sie odstawic po skonczeniu opakowania nagle calkiem a p. dr mi niestety tego nie powiedziala
od jutra :
1 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
2 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
3 dzien :rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
4 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
5 dzien : rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
6 dzien : rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
7 dzien: rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
8 dzien: rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
9 dzien:rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
10 dzien: rano 1 tab
11 dzen: rano 1 tab
12 dzien:rano 1 tab
13 dzien:rano 1 tab
14 dzien:rano 1 tab

a za wlasnie 14 dni mam kolejna wizyte u gin.... czy moze mi pomoc ktos kto jest w tym obryty ...czy taki "Harmonogram " jest ok... czy przestac brac nagle...;//

Ostatnia edycja:
reklama
dopiero teraz zaglądam co tam u Was

asiia - super, że sie odezwałaś, jak cos to pisz śmiało ja reszcie przekażę, najbardziej mnie cieszy fakt, że trzymacie sie dobrze i macie na prawdę dobrą opiekę - jest dobrze!!!!

Nanulinka - jest i będzie dobrze - tej wersji sie trzymamy!!!

klusia - ja tez jestem prototyp, ale jakoś najbardziej udany ze mnie model w porównaniu do młodszego rodzeństwa.

Miłego wieczorku i do jutra.

Do góry