reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzisiaj na SR obejrzałam sobie porodówkę :)

sicil cieszę się, że u was poprawa

polaa kciuki za jutrzejszą wizytę zaciśnięte &&&&&&&&& i nie stresuj się kochana niepotrzebnie

AVO niestety nie pomogę :-(

nanulika super:-):-):-) teraz to tylko momencik jak z kropeczki zrobi się mały człowieczek :)

a mnie ostatnio mało co wzrusza !:szok:

chociaż przyznam że oglądając ostatnio must be the music wzruszyłam się gdy wystąpił Sebastian "Biały" ale to na samą treść a nie wykonanie

właśnie przed chwilą m mi przesłał filmik z yt z jego występem - poruszająca historia, a do tego chłopak na prawdę ma talent

reklama
a gdzie ja mogę obejrzeć "porodówkę" ? Ciągle o tym piszecie a ja nigdy nie oglądałam i ciekawa jestem czy to rzeczywiście takie fajne :)

kobitki ja spadam do łóżeczka,bo mi sie oka zamykają.
Kolorowych snów Wam życzę,trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i za te szpitalne też i za nanulike też i w ogóle za wszystko...cholibka właśnie sobie uświadomiłam,że jeszcze dwa m-ce i parę dni......:szok::szok::szok::szok::szok:

pa

O ja dziewczyny ale wy skrobiecie, cudem udało mi się to nadrobić

buziak dobrze że ten ucisk nie okazał się niczym złym a wyglądem podwozia się nie przejmuj, moje też wygląda jak nie moje

josie STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE spóźnione ale dopiero dziś tu zajrzałam a na pociechę powiem ci że mój też zawsze zapominał o wszystkich możliwych okazjach do czasu jak zapomniał o moich urodzinach, od tego czasu zawsze o wszystkim pamięta więc u Twojego może też będzie poprawa

sicilpol pobyt w szpitalu pewnie mało pozytywnie cię nastraja ale grunt że jesteś pod stała i dobrą opieką no i co najważniejsze że Julek ma się całkiem dobrze, oby tak dalej

asiia stale wam kibicuje i trzymam kciuki a całą waszą rodzinkę

nanulika dobrze że skończyło się tylko an strachu, uważajcie na siebie

Dobrej nocki brzuchatki

buziak coś w tym jestem, przejmuję sie problemem każdej z Was i pozniej sobie wmawiam ze u mnie moze byc tez cos nie tak:zawstydzona/y:
hmm co do snow to mi sie snily martwe noworodki wczoraj:zawstydzona/y: masakra, jak sie obudzilam to bylam cała spocona, chodzilam po cmentarzu i otwieralam male trumienki:szok::szok: szkoda gadac, takie glupoty:-(

D.wieczor:)

Wrocona od lekarza.
Na wstepie :
Sicil- ciesze sie ze wod przybywa oby tak dalej!
Nanulinka - super ze fasola zdrowa :)
Asia- 3mam kciuki zeby Was jeszcze troche przeciagneli!!

Co do wizyty: przeplywy ok, tetno 148
parametry ok...- nozki o tydzien za male ale moze po prostu po rodzicach bedzie niski dr mowila;p
wody- ok ilosc, szyjka dluga ponad 4cm i zamknieta, twarda,
maluch prawie 1600 wazy wiec kawał klocka:))

A Pani dr stwiedzila po szyjce ze juz nie brac luteiny dokonczyc napoczete opakowanie... i teraz moje pytanie... odstawic z dnia na dzien czy zmniejszac dawki ??
Zostalo mi 28 tabletek biore w systemie 2x2 i nie wiem jak to rozlozyc bo boje sie odstawic po skonczeniu opakowania nagle calkiem a p. dr mi niestety tego nie powiedziala
od jutra :
1 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
2 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
3 dzien :rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
4 dzien: rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
5 dzien : rano 2, wieczorem 1 (3 tab)
6 dzien : rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
7 dzien: rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
8 dzien: rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
9 dzien:rano 1, wieczorem 1 (2 tab)
10 dzien: rano 1 tab
11 dzen: rano 1 tab
12 dzien:rano 1 tab
13 dzien:rano 1 tab
14 dzien:rano 1 tab

a za wlasnie 14 dni mam kolejna wizyte u gin.... czy moze mi pomoc ktos kto jest w tym obryty ...czy taki "Harmonogram " jest ok... czy przestac brac nagle...;//

Ostatnia edycja:
reklama
dopiero teraz zaglądam co tam u Was

asiia - super, że sie odezwałaś, jak cos to pisz śmiało ja reszcie przekażę, najbardziej mnie cieszy fakt, że trzymacie sie dobrze i macie na prawdę dobrą opiekę - jest dobrze!!!!

Nanulinka - jest i będzie dobrze - tej wersji sie trzymamy!!!

klusia - ja tez jestem prototyp, ale jakoś najbardziej udany ze mnie model w porównaniu do młodszego rodzeństwa.

Miłego wieczorku i do jutra.

Do góry