reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ruda to dawaj tę listę.

Ja zdrzemnęłam się pół godzinki, dokończyłam zupkę i ją pochłonęłam. (w międzyczasie nie wytrzymałam i parówkę z szynki zjadłam). I tym sposobem mam już 4 posiłki za sobą. A to dopiero południe. Za chwilę chyba pęknę.

Ostatnia edycja:
reklama
Mangii powodzenia!!!!

Nanulika brdzie dobrze zobacz ile z nas brudzilo tak!

Asiia kciukasy zacisniete

Dziewczyny u nas przybylo plynu owodniowego boje sie cieszyc ale mamy sie w zawiazku z tym lepiej uff
W kazdym badz razie zostaniemy tu 4-5 dni na kontroli by wyniki byly wymierne

Super:-D

Sicil będzie dobrze-zobaczysz,tylko bez stresów:-)
A mój M. dziś zrobił chyba rekonesans wszystkich rossmanów,dm-ów,schleckerów,tesców itp,bo właśnie znalazłam listę,gdzie są najtańsze pieluchy,gdzie mleka,gdzie smoczki itd....:szok::szok::szok:

no i gdzie najtaniej??:-)

mlodak - spokojnie, ja już tylko myślę, kiedy mi się ziemniaki ugotują i co ja będę jadła po obiedzie!:-D

No Ruda i mi ta lista by się przydała;)) także czekamy, czekamy;)
Sicilpol widzisz wszystko będzie dobrze;)) ja zawsze wychodzę z założenia, że "przezorny zawsze ubezpieczony";p

Mlodak ja tez juz nie wiem co ze sobą robić o niczym innym nie myślę tylko o jedzeniu....o retyyyyyyyyyyyy znów będę się bala na wagę ustać..a poza tym chyba znów coś mi się przyplątuje jakaś infekcja bo zaczynam czuć nieprzyjemną woń i takie upławy zwiększone mam...całą ciążę się z tym motam ehh

mlodak - spokojnie, ja już tylko myślę, kiedy mi się ziemniaki ugotują i co ja będę jadła po obiedzie!:-D

Ja tam już nawet kolację mam zaplanowaną. Tylko czy wytrzymam do niej - oto jest pytanie? Jak tak dalej pójdzie to mimo iż ostatnio było 1,5kg na plusie to do końca ciąży dojdzie mi z 15kg :szok::szok::szok:

Witam,

no super mam taką ochotę na hot-doga ze szkoa gadać:zawstydzona/y:

nanulika trzymam kciuki:tak: wszystko bedzie dobrze.
Tak jak piszą dziewczyny, niejedna miala cos podobnego i wszystko bylo ok.

Asiia super, ze sie odezwałaś;-)
Myslami jestesmy z Wami i tez mam nadzieje, ze jeszcze nie zrobia cc w tym tygodniu :tak: pisz do nas jak cos bedziesz wiedziała

sicilpol za Was rowniez kciuki zaciśniete:tak:
jestes teraz pod fachową opieką;-)

niezapominajka jakbym czytala o sobie i mojej siostrze:tak:
Ja tez zawsze robilam wszystko w domu bo przeciez Ona byla mlodsza:sorry:

kurcze cos chyba jeszcze mialam komuś napisac ale widocznie mam sklerozę:zawstydzona/y: aaa zdowolowam sie dzisiaj bo weszlam na wagę, nie wiem po co. Chyba tylko po to zeby miec beznadziejny humor do wieczora:-(

Jutro mam wizytę u poloznej takze prosze o kciuki;-)

nanulika
ja miałam takie plamienia od 6 do 14 go tygodnia ciąży, wciąż nawracające a z ciążą zawsze wszsytko było ok, tylko te moje nerwy, gdybym wiedziała, że to nie ma wpływu żadnego to bym się nie denerwowała, spokojnie dziewczyno, jak się nie rozkręca na czerwono to na 99 % jest wszystko w porządku

sicil

oby już same dobre wieści od ciebie, trzymam kciuki!

magnii, polaa
kciuki zaciśnięte!

polaa - &&&&

Mlodak ja tez juz nie wiem co ze sobą robić o niczym innym nie myślę tylko o jedzeniu....o retyyyyyyyyyyyy znów będę się bala na wagę ustać..a poza tym chyba znów coś mi się przyplątuje jakaś infekcja bo zaczynam czuć nieprzyjemną woń i takie upławy zwiększone mam...całą ciążę się z tym motam ehh

To co poleciła mi moja ginka ostatnio - zakupiłam a teraz profilaktycznie używam, żeby nic się nie przyplątało, troszkę kosztuje, ale myślę, że warto:

http://www.doz.pl/apteka/p48120-Multi-Gyn_Actigel_zel_50_ml

witam kochane

dziekuje wszystkim za zyczenia :tak: maz sie oczywiscie zreflektowal, przylecial z kwiatami prezentem i tortem. oczywiscie zrobilam mu wyrzuty, niby mowil ze pamietal w piatek ale pozniej jakos zbyt zajety byl... ja mu tez zawsze przypominam tak tydzien wczesniej ale niestety jest niereformowalny...
magnii dobra historia z tymi zareczynami a u mnie bylo calkiem podobnie. na moje urodziny dostalam od meza zaproszenie do paryza na 4 dni. i tak pod wieczor wybieramy sie na wieze eiffla, idziemy tym parkiem, maz truskawki kupil po drodze i mowi ze moze usiadziemy. no i siedzimy jemy te truskawy, slonce zachodzi... a on do mnie: ale romantycznie nie?
moj maz w ogole nie jest romantyczny wiec takie slowa w jego ustach mi juz daly do myslenia... no i nagle on wypala: chcialem ci zadac jedno zajebiscie wazne pytanie... czy zostaniesz moja zona?
to byly czasy "chlopaki nie placza", i on niby z tego filmu cytowal :szok::eek::cool: takze tez bylo meeega romantycznie :-D:-D

sicil trzymaj sie i oby wod przybywalo. na pewno bedzie ok.
asia tyle juz wytrzymaliscie mysle ze spokojnie jeszcze dotrwacie:)
nanulika kochana nie stresuj sie. jak dziewczyny pisza to pewnie zagniezdzenie albo to plamienie na okres. trzymam kciuki

reklama
Do góry