Kamila Kazda z nas ma takie dni. Ja właśnie wróciłam z większych zakupów, jem gotowe knedle z truskawkami i zamiast myśleć o jakiejś robocie, to marzy mi się sen i nic więcej. Teraz już coraz mniej będzie nam się chciało mimo słoneczka za oknem. Dziś na obiad wymyśliłam krokiety, ale za nic teraz ich nie zrobię, po drzemce. I jak zwykle T wróci z pracy i obiad będzie na 20...
Sicilpol Na balkonie…dobre… A swoją drogą to balkon to mi się marzy:-(
Dziewczyny, ja to się
nie mierzę, bo po co… dziś miło mi się zrobiło jak Pani w sklepie spytała o wiek ciąży i zdziwiła się, myślała, ze najwyżej 7 miesiąc. Faktycznie nie jest źle, może dlatego, że to głównie brzuch, a tak po biodrach, udach nie czuję.
Niezapominajka Nie martw się, ja ostatnio też mniej czuję. Może dlatego, że sporo się ruszam. A małą czuję głównie z rana jak leżę, ale to dziwne, gdy przekręcam się z boku na plecy i czuję takie 3 górki, czyli pewnie pupa nóżki rączki i głowa. Ja jakoś nie potrafię tego odróżnić. A jak się obrócę na bok to śmiesznie to wygląda, dziwny kształt brzucha. Ja to się martwię jedynie tym, że często budzę nie na boku, tylko jakby lekko na brzuchu i że ją przygniotę. Ale ona przecież ma tam wody, to wszystko, więc jak mogłabym przygnieść…?
Esperanza Kwestia napicia się to bardzo ważne kwestia
Powodzonka na wizytach !