reklama
wszystkie jeszcze spia? a to nowosc :-)
ja od godziny leze i staram sie zasnac... problem w tym ze mam na 9 zaniesc mocz a tak mi sie chce siku!!!! a niby taki maks dwu-godzinny sie oddaje :-[
super ze u asi ok, a nie mowilam?
ja od godziny leze i staram sie zasnac... problem w tym ze mam na 9 zaniesc mocz a tak mi sie chce siku!!!! a niby taki maks dwu-godzinny sie oddaje :-[
super ze u asi ok, a nie mowilam?
sicilpol
Ma-Ma!
Melduje sie i ja
Dzis pobudka o 6:30 superrrrrr, chyba zaczynam dochodzic do wniosku ze to maz mi przeszkadza w spaniu ;-)
Kamien z serca w zwiazku z Asiia i blizniakami trzymam kciuki!!!
Katrina- dzieki, ze piszesz do niej takze w naszym imieniu!
Ja dzis mam znow wizyte u gina, prosze, trzymajcie kciuki za nasze wody i cisnienie
Dzis pobudka o 6:30 superrrrrr, chyba zaczynam dochodzic do wniosku ze to maz mi przeszkadza w spaniu ;-)
Kamien z serca w zwiazku z Asiia i blizniakami trzymam kciuki!!!
Katrina- dzieki, ze piszesz do niej takze w naszym imieniu!
Ja dzis mam znow wizyte u gina, prosze, trzymajcie kciuki za nasze wody i cisnienie
Ruda1979
Fanka BB :)
witajcie poniedziałkowo!
super,że u Asii jest jak jest,ciągle trzymam kciuki i wierzę,że będzie ok!
Sicil &&&&&&&&&& za wasze wody,ciśnienie i co tylko chcesz:-)
gkvip najlepszego!!!
A ja miałam męża przez cały weekend dla siebie,więc zrobiliśmy zakupy,trochę duperelek dla chłopaków i chyba wiem,jaki chcę wózek!!W KOŃCU!!!
Powodzenia na wizytach dzisiejszych i gratuluję tych,które były!
Miłego dnia!
super,że u Asii jest jak jest,ciągle trzymam kciuki i wierzę,że będzie ok!
Sicil &&&&&&&&&& za wasze wody,ciśnienie i co tylko chcesz:-)
gkvip najlepszego!!!
A ja miałam męża przez cały weekend dla siebie,więc zrobiliśmy zakupy,trochę duperelek dla chłopaków i chyba wiem,jaki chcę wózek!!W KOŃCU!!!
Powodzenia na wizytach dzisiejszych i gratuluję tych,które były!
Miłego dnia!
Asia kamień z serca...ja chodzę i utykam...mieszkanie...o 10.00 ma przyjść...pani redaktor z jakiejś szmiry...pofatygowałam się z Wawy nawet...bo...nie mówiłam, ale nie chciałam zapeszać...będzie wywiad do gazety...o ciążach...jeśli się ukaże to dam znać...mam ciut stresa...trzymajcie kciuki...nic co nie jest porodem nie powinno być przecież straszne
siula
Fanka BB :)
dzień się zaczął wspaniale asiia dała znać a ja nawet wyspana,wstałam o 6,30
katrina dzięki za wieści od asii
dziewczyny miłego dnia
katrina dzięki za wieści od asii
dziewczyny miłego dnia
reklama
Super ze Asia sie odezwała. I wieści nawet całkiem pozytywne.
ty sie dowiedz dokładnie. Bo u Rzeszowie też są 2. Jedno ustawowe a to drugie tzw prezydenckie (tj od prezydenta miasta) ale na to drugi trzeba mieś dochód na członka rodziny poniżej 560 zł chyba. Tak czy tak łapia się na nie tylko ci którzy prowadzą własne działalność gospodarczą i cały czas teoretycznie jadą na stratach.
sicil trzymam:-) jak co to wysle ci troche moich wod!
wlasnie wyczytalam ze w krakowie jest podwojne becikowe, dodatkowy tysiac samorzadowego :-)
ty sie dowiedz dokładnie. Bo u Rzeszowie też są 2. Jedno ustawowe a to drugie tzw prezydenckie (tj od prezydenta miasta) ale na to drugi trzeba mieś dochód na członka rodziny poniżej 560 zł chyba. Tak czy tak łapia się na nie tylko ci którzy prowadzą własne działalność gospodarczą i cały czas teoretycznie jadą na stratach.