reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Młody śpi:tak: mąż lezy bo do pracy na 23:-(

jeju jakie mi piekne polspioszki przyzwiozl (15 par), ciesze sie jak małe dziecko, a pościel jeszcze ładniejsza:tak: nawet pomyslal o bodach z napisem "Kibicuje razem z Tata":-D

Dziewczyny, ktore tak nie przesadzaja z porzadkiem to uwierzcie, ze macie w zyciu łatwiej:tak:;-) chcialabym tak sie nie przejmować, naprawde i zazdroszczę:zawstydzona/y:
Co do prasowania to tez mam fioła cholera:/
musi byc wszystko w szafie wyprasowane i poukladane jak należy:tak:

pewnie jak sie Mały urodzi to odpuszczę troche z tym wszystkim, już mi mąż powiedzial, jak urodzilas Kubę, nie przeszło Ci moze jak bedziesz miala dwoch i bedziesz tylko patrzyla, zeby sie polozyc a nie latac ze szmata to staniesz sie normalna:szok::-D

Kurcze a Asiia dalej nic, niedobrze:no:
rozumiem, ze na forum nie wejdzie i nie napisze ale cholercia smska katrina do Niej pisała i nie ma odzewu, martwi mnie to coraz bardziej

Ja też już powolutku śmigam do wyrka... jutro znów zajrzę od rana z nadzieją, że będą dobre wieści od Asi. Kurcze w sumie nie znam dziewczyny, a tak bardzo się martwię...

Dobrej nocki :-)

ja też czekam na wiadomość od Niej jak na zbawienie, niech się odezwie.
Mam nadzieję, że wszystko w porządku:tak: oby!!

matko, ale sie wymeczylam dzisiaj na tym remoncie masakra... ale lazienka w koncu wyglada jak lazienka a nie pole bitwy :-) juz nie moge sie doczekac skladania mebli kuchennych!!!!

tez sie martwie o asie, ale moze nie schizujmy... licze ze wszystko ok.
prasowanie uwielbiam, ale meza nauczylam prasowac koszule samemu, i robie to tylko kiedy mam ochote/czas.

wszystko tylko nie prasowanie:-D

moj m co prawda pomaga mi przy sprzątaniu, ale dla niego sprzątanie to odkurzenie, starcie kurzy, umycie podłogi i zmycie naczyń
kibelek sam się myje, kuchenka i zlew też, a jakie bylo jego zdziwienie jak kiedyś zobaczył, że myje włączniki światła :-D
teraz mamy zmywarkę, więc problem wystających ze zlewu naczyń odpadł, ale mój nigdy nie wkłada naczyń do niej tylko czeka aż ja to zrobię i to z jawną premedytacją :-D

Witam i ja w ten sloneczny dzieonek :-).
A ja dzisiaj mam urodzinki :tak: 35 latek :-) czyli stara dupa jestem :-plub raczej kategoria ustapmy miejsca stersza pani stoi:-D:-D .
Dzisiaj o 7 rano pobutka byla a poszlismy spac o 3 nad ranem:tak: Urodzinki zaczelismy juz wczoraj:tak:. Wstalam a tu ani synka ani mezusia w domu :baffled:.
Ide cos pojesc jakies pranko, spacerek i lenistwo.
Milego dzionka kobietki:-)

Szczęścia - nie tylko rodzinnego, spełnienia - nie tylko marzeń, sukcesów - nie tylko wychowawczych:):):):)
Ja w styczniu skończyłam 32 więc Cię gonię;)

reklama
Chyba przeoczyłam twój post gkvip, przepraszam i życzę wszystkiego naj, naj, naj.........

Mi 32 wiosenki stukną w czerwcu, ale jakoś zupełnie tego nie czuję. Zatrzymałam się tak mniej więcej na 22.....

asiia - ściągam Cię telepatycznie......................

Do góry