reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Młody śpi:tak: mąż lezy bo do pracy na 23:-(

jeju jakie mi piekne polspioszki przyzwiozl (15 par), ciesze sie jak małe dziecko, a pościel jeszcze ładniejsza:tak: nawet pomyslal o bodach z napisem "Kibicuje razem z Tata":-D

Dziewczyny, ktore tak nie przesadzaja z porzadkiem to uwierzcie, ze macie w zyciu łatwiej:tak:;-) chcialabym tak sie nie przejmować, naprawde i zazdroszczę:zawstydzona/y:
Co do prasowania to tez mam fioła cholera:/
musi byc wszystko w szafie wyprasowane i poukladane jak należy:tak:

pewnie jak sie Mały urodzi to odpuszczę troche z tym wszystkim, już mi mąż powiedzial, jak urodzilas Kubę, nie przeszło Ci moze jak bedziesz miala dwoch i bedziesz tylko patrzyla, zeby sie polozyc a nie latac ze szmata to staniesz sie normalna:szok::-D

Kurcze a Asiia dalej nic, niedobrze:no:
rozumiem, ze na forum nie wejdzie i nie napisze ale cholercia smska katrina do Niej pisała i nie ma odzewu, martwi mnie to coraz bardziej

Ja też już powolutku śmigam do wyrka... jutro znów zajrzę od rana z nadzieją, że będą dobre wieści od Asi. Kurcze w sumie nie znam dziewczyny, a tak bardzo się martwię...

Dobrej nocki :-)

ja też czekam na wiadomość od Niej jak na zbawienie, niech się odezwie.
Mam nadzieję, że wszystko w porządku:tak: oby!!

matko, ale sie wymeczylam dzisiaj na tym remoncie masakra... ale lazienka w koncu wyglada jak lazienka a nie pole bitwy :-) juz nie moge sie doczekac skladania mebli kuchennych!!!!

tez sie martwie o asie, ale moze nie schizujmy... licze ze wszystko ok.
prasowanie uwielbiam, ale meza nauczylam prasowac koszule samemu, i robie to tylko kiedy mam ochote/czas.

wszystko tylko nie prasowanie:-D

moj m co prawda pomaga mi przy sprzątaniu, ale dla niego sprzątanie to odkurzenie, starcie kurzy, umycie podłogi i zmycie naczyń
kibelek sam się myje, kuchenka i zlew też, a jakie bylo jego zdziwienie jak kiedyś zobaczył, że myje włączniki światła :-D
teraz mamy zmywarkę, więc problem wystających ze zlewu naczyń odpadł, ale mój nigdy nie wkłada naczyń do niej tylko czeka aż ja to zrobię i to z jawną premedytacją :-D

Witam i ja w ten sloneczny dzieonek :-).
A ja dzisiaj mam urodzinki :tak: 35 latek :-) czyli stara dupa jestem :-plub raczej kategoria ustapmy miejsca stersza pani stoi:-D:-D .
Dzisiaj o 7 rano pobutka byla a poszlismy spac o 3 nad ranem:tak: Urodzinki zaczelismy juz wczoraj:tak:. Wstalam a tu ani synka ani mezusia w domu :baffled:.
Ide cos pojesc jakies pranko, spacerek i lenistwo.
Milego dzionka kobietki:-)

Szczęścia - nie tylko rodzinnego, spełnienia - nie tylko marzeń, sukcesów - nie tylko wychowawczych:):):):)
Ja w styczniu skończyłam 32 więc Cię gonię;)

reklama
Chyba przeoczyłam twój post gkvip, przepraszam i życzę wszystkiego naj, naj, naj.........

Mi 32 wiosenki stukną w czerwcu, ale jakoś zupełnie tego nie czuję. Zatrzymałam się tak mniej więcej na 22.....

asiia - ściągam Cię telepatycznie......................

Do góry