reklama
siula
Fanka BB :)
no to baranów tu że szok ja jestem 3 kwietnia:-)
sicpol filmik extra
sicpol filmik extra
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja juz sie nie moge doczekać jak pojadę i poprzebieram- popiorę- poukładam te wszystkie rzeczy <marzy>
Jutro zaczynam w końcu ten wymarzony 3trymestr
witajcie
Nadal nie mam żadnych wieści od Asi. Telefonu nie odbiera, jesli juz to może odpisze.
mlodak - a mogłabyś zmierzyć jakie szerokie są w udach nogawki w spodniach?? i jaki w biodrach?
Zmierzyłam.
zaraz pod pasem ciążowym tuż nad guziczkami 47x2
troszkę niżej, pod guziczkami 49x2
szerokość nogawki (tak ok 15cm niżej od kroku) to 29x2
Ogólnie nogawki są dość szerokie na całej długości bo to spodnie typu eleganckiego.
Ja juz sie nie moge doczekać jak pojadę i poprzebieram- popiorę- poukładam te wszystkie rzeczy <marzy>
Ja też prawie codziennie otwieram szuflady z ubrankami i przeglądam, układam od nowa :-).
Niestety oprócz tego nic więcej nie mam jeszcze bo dla mojego męża to jeszcze długo czasu mamy i zdążymy wszystko kupić. A ja panikara jestem i boję się, że możemy nie zdążyć.
koniec koniec koniec!!!!!
nie marudzimy juz nooooooo
aga - sicil dobrze Ci napisała, teraz dopiero zacznie Ci sie Twoja przygoda
A mi sie podoba pogoda - iscie grillowo sie robi, wiadomo na początek tylko w dzien bo wieczorami jeszcze zimno ale niebawem karkóweczki skosztujemy hehehe
W lato to uwielbiam - jak mi sie ne chce obiadu robic albo brak koncepcji to jedziemy do miesnego bierzemy kiełbaske karkowke i wszyscy jestesmy zadowoleni
Szkoda tylko ze bez piwka, ale trudno....
Pytałam juz, napiszcie mi co mozna jesc po porodzie- ja wiem ze sie wprowadza stopniowo wszystko ale tak w pierwszych dniach to co???
Rozumiem ze wszelkie gotowane miąsko tak? A warzywa??? Owoce???
Warzywa gotowane, ale też nie wszystkie. Chyba brokułów i kalafiora na początku nie można bo wzdymają. Owoce na początku też nie, chyba, że np. kompot z jabłek, bądź pieczone jabłko. Buraczki (ale nie tak doprawione jak zawsze), rosołek ugotowany na mięsku, marchewce, pietruszce i np.koperku, z małą ilością soli.
Siostrze taki gotowałam jak urodziła i sama z nią jadłam Dostanę od siorki notesik z tym co mama jej robiła na początku ciąży ( i będzie też mi robić), więc jak będziecie chciały to wrzucę w kulinaria.
Witam
pola głosik oddany
aga na początku będziesz tęskniła wiadomo,ale jak mały się urodzi to nie będziesz miała czas tęsknić aż tak bardzo
Po porodzie na pewno nie można jeść owoców pestkowych,moja córka płakała nawet po tym jak zjadłam kanapki z dzemem truskawkowym,z owoców można banana,ale powoli trzeba wprowadzać konkrety,żeby mleko było wartościowe.
My dziś nowe linki na balkonie powiesiliśmy i pół dnia siedziałam na słoneczku hehe, taka tęsknota za wiosną
I co z tą naszą Asią?
pola głosik oddany
aga na początku będziesz tęskniła wiadomo,ale jak mały się urodzi to nie będziesz miała czas tęsknić aż tak bardzo
Po porodzie na pewno nie można jeść owoców pestkowych,moja córka płakała nawet po tym jak zjadłam kanapki z dzemem truskawkowym,z owoców można banana,ale powoli trzeba wprowadzać konkrety,żeby mleko było wartościowe.
My dziś nowe linki na balkonie powiesiliśmy i pół dnia siedziałam na słoneczku hehe, taka tęsknota za wiosną
I co z tą naszą Asią?
reklama