reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, widzialyscie to?
Niedawno w wiadomosciach o nich mowili, to para francuska, ktora taki prezent zrobila swojemu potomkowi
Az sie poryczalam jak to znow zobaczylam

[video=youtube;nKnfjdEPLJ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nKnfjdEPLJ0[/video]

reklama
Niedawno w wiadomosciach o nich mowili, to para francuska, ktora taki prezent zrobila swojemu potomkowi

[video=youtube;nKnfjdEPLJ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nKnfjdEPLJ0[/video]

ale cudne- beczę:)

a tak swoja droga jak ona mało przytyła i jaki mały miała brzuszek- hhahah

witajcie

Nadal nie mam żadnych wieści od Asi. Telefonu nie odbiera, jesli juz to może odpisze.

mlodak - a mogłabyś zmierzyć jakie szerokie są w udach nogawki w spodniach?? i jaki w biodrach?

Nic się nie zdrzemnęłam, jakoś nie umiałam zasnąć
Po obudzeniu zapragnęłam kanapki z jajkiem szczypiorkiem i majonezem
jajka się gotują, ale teraz mi się chce placków ziemniaczanych:sorry:

Polaa
głosik oddany :)

MsMickey gratuluję udanej wizyty!

ja też się poryczałam:tak:
ale wiecie co jest najlepsze w tym filmiku - ten bałagan, przynajmniej wiem, że u mnie nie jest tak źle;-):-D

Pola no to tata wygrywa:)

Zaza to teraz mi smaka narobilas tylko nie mam szczypiorku. to rob sobie teraz placki ziemniaczane a ja Ci zabiore kanapeczki :D
a ten balagan tez wlasnie mi sie w oczy rzucil hihi . wiem czepiamy sie:) ale pomysl suuuper. ona musiala sobie jakos zaznaczac gdzie ma stawac bo idealnie w tym samym miescu wzg mebli stoi:)

MsMickey gratuluje wizyty:)

witam

ja caly dzien w urzedach i u lekarza. sprawy zalatwilam, moja gin jest na urlopie wiec poszlam do innego, facet taki sobie, nawet mnie nie zbadal, za to pomimo ze sam sie spoznil 15 minut (bylam pierwsza pacjentka) to mi powiedzial zeby nastepnym razem zaznaczyc przy rejestracji ze chodzi o prowadzenie ciazy bo wtedy wizyta trwa 5 minut dluzej niz zwykle i nie robia sie pozniej kolejki... HELOŁ to on sie spoznil 15 minut !!!!
w kazdym razie powiedzial zeby wodami sie nie przejmowac bo zazwyczaj to nic nie znaczy, ale przepisal mi na wszelki wypadek jakies badania dodatkowe, posiew i glukoze. wiec ide w poniedzialek sie pobadac :-)

cos mialam odpisac i zapomnialam...

PS tez jestem baran i mam urodziny w poniedzialek, niestety to 30 :eek:

reklama
hihih ale zapodalam wyciskacza ;-)

chuda no to fakt, balagan, przynajmniej na luzie ;-) tylko kotki nie daly sie ustawic hihihi

Ja tez dzis odebralam wczorajsze wyniki maxi krzywej, tak to sie tu nazywa, bo robiona z 100g i jest oki, ciesze sie bardzo, bo jakby mi jeszcze zakazano cukru to bym padla :dry:
Za to w zwiazku z cisnieniem wyszla mi nie za ciekawa trombina, ale juz biore te zastrzyki, wiec mozna powiedziec ze zazegnane :tak:
Z innych to oczywiscie krwinki czerone nisko, hormonki tez polecialy i przeszlam na eutyrox 100 juz codzien- ogolnie nie jest zle, w poniedzialek przeglad ginekologiczny.. pewnie z tesciowa :eek:

Do góry