reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

niechże ktoś tu nada coś optymistycznego :)

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestem!!!!! :-D:-D

mam mega grube uda i mega doła:(

a mi sie zrobil taki podwojny podbrodek ze wygladam jak pelikan :no:

ja za to dostalam lapy- ramiona jak drwal ;]

Tylko łapy? farciara! Ja łap, ud...brzucha :D...dupy, ze hej!!!

A ja mam rozstepy na biodrach i cyckach i polki tluszczowe pod posladkami

U mnie nie przytyły mi tylko powieki ;-) Najgorsze to ocieranie się ud :eek:

mi to przytylo juz wszystko

a ja mam grube uda i łydki też i ręce i plecy i brzuch i twarz i tyłek cały pomarszczony i policzki pękate i boli mnie noga

a ja w ubraniu tez koszmar:)

nieeeeeeeeee no jestem z Was dumna!!!

Miało byc wesoło i mam wrazenie ze Wy sobie troche jaja robicie wiecie??? :-p
Nie ma dnia zeby nie marudzic, my nie zartujemy nie piszemy co u nas fajnego, co nas cieszy i co jest ok tylko wiecznie smęcimy ;p ;p ;p

Proponuje jakis wesoły temacik narzucic - nie wiem co sobie zyczyie ??? ozemy poopowiadac ..hm nie wiem - pierwszy pocałunek. pierwszy raz nie wiem pogadajmy o facetach ... ???
Licze na Was ze sie wreszcierozluznicie :-p

pola - zagłosowałam:tak:

reklama
Na filmiku się poryczałam :)
Pola głos oddany :)
Blond dobra jesteś :D

Ja odebrałam dziecko, ze szkoły i popołudnie spędziłam na placu zabaw z gazetką, a on dalej brykał :) wiosna na całego :) wieczorem przyjedzie do mnie koleżanka z nad morza :) powiedziała, ze nie może pozwolić abym ostatni weekend tu sama spędziła :)

A dziś w szkole dzieciaki do mnie mówią wow aga ty masz Baby w brzuchu- wczoraj jeszcze nie miałaś takiego wielkiego brzucha :szok::szok::szok:
Za tydzień dokładnie o 18tej kończy się moja 7letnia przygoda:cool::cool:

Popłakałam się na Waszych narzekaniach:-) To ja też!! Mam wielki bebech, spuchnięte łydy i od wczoraj przytyłam kilogram! ( no ku**a jak??)

A co do filmiku to jest genialny!!

a widzialyscie, ze ta dziewczyna wchodzi w te same spodnie caaaly czas?
no teraz mnie zzarla zazdrosc :dry:

Pociesz sie, ze to są dresy z bardzooooo luźną gumka :D

edek:
a gwarantuje Wam, ze nikt nie ma takich strasznych łydek jak ja :( w zeszłym roku zrobiłam 1600km na rowerze w 3miesiące- to były moje przygotowania do miesięcznego rajdu rowerowego w którym miałam wystartować teraz w czerwcu- zamiast tego wystartuje na porodówkę :D

Ostatnia edycja:
Zaza to teraz mi smaka narobilas tylko nie mam szczypiorku. to rob sobie teraz placki ziemniaczane a ja Ci zabiore kanapeczki :D
przykro mi, kanapki zjadłam sama, bo nie znalazłam chętnego na tarcie ziemniaków - chyba kupię robota :-D

josie co za buc z tego doktorka:szok: i wszystkiego naj, jakbym zapomniała do poniedziałku;-)

sicil pewnie odetchnęłaś z ulgą po krzywej?;-) zero soli, zero cukru -to by była totalna załamka;-)

aga coś się kończy, coś się zaczyna... taka kolej rzeczy niestety:-(

myślę i kombinuję jaki tu wesoły temat zapodać i jakoś pustkę mam w głowie:dry: a przecież ciąża to taki radosny stan:-D

jak ja się nie mogę doczekać mojego maleństwa!!!!! dzisiaj nawet sobie becik nosiłam na rękach, a wózkiem jeżdżę cały czas, stoi przy drzwiach do sypialni i co tam idę, to sobie pojeżdżę:-)

reklama
koniec koniec koniec!!!!!

nie marudzimy juz nooooooo:blink:

aga - sicil dobrze Ci napisała, teraz dopiero zacznie Ci sie Twoja przygoda :cool2::cool2:

A mi sie podoba pogoda - iscie grillowo sie robi, wiadomo na początek tylko w dzien bo wieczorami jeszcze zimno ale niebawem karkóweczki skosztujemy hehehe
W lato to uwielbiam - jak mi sie ne chce obiadu robic albo brak koncepcji to jedziemy do miesnego bierzemy kiełbaske karkowke i wszyscy jestesmy zadowoleni:-D
Szkoda tylko ze bez piwka, ale trudno....

Pytałam juz, napiszcie mi co mozna jesc po porodzie- ja wiem ze sie wprowadza stopniowo wszystko ale tak w pierwszych dniach to co???
Rozumiem ze wszelkie gotowane miąsko tak? A warzywa??? Owoce???

Do góry