reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

niechże ktoś tu nada coś optymistycznego :)

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestem!!!!! :-D:-D

mam mega grube uda i mega doła:(

a mi sie zrobil taki podwojny podbrodek ze wygladam jak pelikan :no:

ja za to dostalam lapy- ramiona jak drwal ;]

Tylko łapy? farciara! Ja łap, ud...brzucha :D...dupy, ze hej!!!

A ja mam rozstepy na biodrach i cyckach i polki tluszczowe pod posladkami

U mnie nie przytyły mi tylko powieki ;-) Najgorsze to ocieranie się ud :eek:

mi to przytylo juz wszystko

a ja mam grube uda i łydki też i ręce i plecy i brzuch i twarz i tyłek cały pomarszczony i policzki pękate i boli mnie noga

a ja w ubraniu tez koszmar:)

nieeeeeeeeee no jestem z Was dumna!!!

Miało byc wesoło i mam wrazenie ze Wy sobie troche jaja robicie wiecie??? :-p
Nie ma dnia zeby nie marudzic, my nie zartujemy nie piszemy co u nas fajnego, co nas cieszy i co jest ok tylko wiecznie smęcimy ;p ;p ;p

Proponuje jakis wesoły temacik narzucic - nie wiem co sobie zyczyie ??? ozemy poopowiadac ..hm nie wiem - pierwszy pocałunek. pierwszy raz nie wiem pogadajmy o facetach ... ???
Licze na Was ze sie wreszcierozluznicie :-p

pola - zagłosowałam:tak:

reklama
Na filmiku się poryczałam :)
Pola głos oddany :)
Blond dobra jesteś :D

Ja odebrałam dziecko, ze szkoły i popołudnie spędziłam na placu zabaw z gazetką, a on dalej brykał :) wiosna na całego :) wieczorem przyjedzie do mnie koleżanka z nad morza :) powiedziała, ze nie może pozwolić abym ostatni weekend tu sama spędziła :)

A dziś w szkole dzieciaki do mnie mówią wow aga ty masz Baby w brzuchu- wczoraj jeszcze nie miałaś takiego wielkiego brzucha :szok::szok::szok:
Za tydzień dokładnie o 18tej kończy się moja 7letnia przygoda:cool::cool:

Popłakałam się na Waszych narzekaniach:-) To ja też!! Mam wielki bebech, spuchnięte łydy i od wczoraj przytyłam kilogram! ( no ku**a jak??)

A co do filmiku to jest genialny!!

a widzialyscie, ze ta dziewczyna wchodzi w te same spodnie caaaly czas?
no teraz mnie zzarla zazdrosc :dry:

Pociesz sie, ze to są dresy z bardzooooo luźną gumka :D

edek:
a gwarantuje Wam, ze nikt nie ma takich strasznych łydek jak ja :( w zeszłym roku zrobiłam 1600km na rowerze w 3miesiące- to były moje przygotowania do miesięcznego rajdu rowerowego w którym miałam wystartować teraz w czerwcu- zamiast tego wystartuje na porodówkę :D

Ostatnia edycja:
Zaza to teraz mi smaka narobilas tylko nie mam szczypiorku. to rob sobie teraz placki ziemniaczane a ja Ci zabiore kanapeczki :D
przykro mi, kanapki zjadłam sama, bo nie znalazłam chętnego na tarcie ziemniaków - chyba kupię robota :-D

josie co za buc z tego doktorka:szok: i wszystkiego naj, jakbym zapomniała do poniedziałku;-)

sicil pewnie odetchnęłaś z ulgą po krzywej?;-) zero soli, zero cukru -to by była totalna załamka;-)

aga coś się kończy, coś się zaczyna... taka kolej rzeczy niestety:-(

myślę i kombinuję jaki tu wesoły temat zapodać i jakoś pustkę mam w głowie:dry: a przecież ciąża to taki radosny stan:-D

jak ja się nie mogę doczekać mojego maleństwa!!!!! dzisiaj nawet sobie becik nosiłam na rękach, a wózkiem jeżdżę cały czas, stoi przy drzwiach do sypialni i co tam idę, to sobie pojeżdżę:-)

reklama
koniec koniec koniec!!!!!

nie marudzimy juz nooooooo:blink:

aga - sicil dobrze Ci napisała, teraz dopiero zacznie Ci sie Twoja przygoda :cool2::cool2:

A mi sie podoba pogoda - iscie grillowo sie robi, wiadomo na początek tylko w dzien bo wieczorami jeszcze zimno ale niebawem karkóweczki skosztujemy hehehe
W lato to uwielbiam - jak mi sie ne chce obiadu robic albo brak koncepcji to jedziemy do miesnego bierzemy kiełbaske karkowke i wszyscy jestesmy zadowoleni:-D
Szkoda tylko ze bez piwka, ale trudno....

Pytałam juz, napiszcie mi co mozna jesc po porodzie- ja wiem ze sie wprowadza stopniowo wszystko ale tak w pierwszych dniach to co???
Rozumiem ze wszelkie gotowane miąsko tak? A warzywa??? Owoce???

Do góry