reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A ja mam rozstepy na biodrach i cyckach i polki tluszczowe pod posladkami
:-p I mam kochajacego meza i maluszka pod sercem. I jestem baaardzo szczesliwa :-D A maluszek bedzie mial na imie Tomaszek. Magnii ty tez masz synka Tomaszka ? Tak mi sie cos kojarzy.

reklama
U mnie nie przytyły mi tylko powieki ;-) Najgorsze to ocieranie się ud :eek: Jak się kąpię to unikam lustra, lubię oglądać tylko swój brzuszek, no i jak jestem ubrana, to nie jest ta najgorzej. Dzisiaj wizyta u gina :blink:

kurcze wchodze co chwile a Asiaa dalej sie nie odzywa?:(

Iwon powodzenia na wizycie!

mi to przytylo juz wszystko, dzisiajw lumpku kupilam jeszcze jedne ciazowe spodnie bo doszlo do tego ze oprocz dresow i jednych ciazowych spodni w nic sie nie mieszcze i nawet nie ma jak prania zrobic bo w czym w razie czego wyjde z domu :/no jakas masakra. a najlepsze ze w tym lumpku te spodnie ogladala taka drobna laska w 5 miesiacu ciazy z matka i ta matka powiedziala do corki: nie przesadzaj, to chyba na jakiegos potwora:-D wiec podeszlam do nich i powiedzialam ze w takim razie ja je poprosze bo juz doroslam do rozmiaru potwora :eek::-D miny mialy nieziemskie:-D

A ja mam rozstepy na biodrach i cyckach i polki tluszczowe pod posladkami
:-p I mam kochajacego meza i maluszka pod sercem. I jestem baaardzo szczesliwa :-D A maluszek bedzie mial na imie Tomaszek. Magnii ty tez masz synka Tomaszka ? Tak mi sie cos kojarzy.

SUPER napisane :tak: i tak trzymaj bo nie wazne ile mamy na sobie wazne co nosimy w sobie!!! :tak:

mi to przytylo juz wszystko, dzisiajw lumpku kupilam jeszcze jedne ciazowe spodnie bo doszlo do tego ze oprocz dresow i jednych ciazowych spodni w nic sie nie mieszcze i nawet nie ma jak prania zrobic bo w czym w razie czego wyjde z domu :/no jakas masakra. a najlepsze ze w tym lumpku te spodnie ogladala taka drobna laska w 5 miesiacu ciazy z matka i ta matka powiedziala do corki: nie przesadzaj, to chyba na jakiegos potwora:-D wiec podeszlam do nich i powiedzialam ze w takim razie ja je poprosze bo juz doroslam do rozmiaru potwora :eek::-D miny mialy nieziemskie:-D

Ale sie usmialam :-D dobra jestes :-D:-D:-D ale z tym potworem nie przesadzaj!!!

A u mnie slonko wyszlo!!!!!!!!!!!!!!! So, So Happy !!!!!!!!!!!!!!

A do tego dostalam dzis WELCOME PACK z Pampers porejestrowalam sie na kilku stronkach i teraz co chwilke co mi przysylaja, i w ten oto sposob mam juz z 15 pampersow dla noworodka, sudokrem,husteczki nawilzajace, kremy do smarowania sie po ciazy i pelno znizek na kosmetyki dla siebie i malej:-D

a ja mam grube uda i łydki też i ręce i plecy i brzuch i twarz i tyłek cały pomarszczony i policzki pękate i boli mnie noga nawet i nic mi sie nie chce po dlugasnym spacerze nawet jeść . .

Poszłam na spacer z każdym psem osobno i teraz nie mam w ogóle na nic siły... zaraz chyba utnę sobie drzemkę :)

:-D:-D:-D

U mnie nie przytyły mi tylko powieki ;-) Najgorsze to ocieranie się ud :eek: Jak się kąpię to unikam lustra, lubię oglądać tylko swój brzuszek, no i jak jestem ubrana, to nie jest ta najgorzej. Dzisiaj wizyta u gina :blink:

powodzonka!

hehehe!!! chyba musiało im się zrobić głupio:tak:

Ja to dziś mam humorek, bo malutka fajnie się przewala i ogólnie jakaś radość wielka na mnie weszła jak pomyślę, że niedługo będę mamusią!!:-D pospałam chwilkę a przed chwilą zjadłam sobie naleśniczki i placuszki z jabłkami, mniam!

wiecie...najbardziej mnie martwi, że Asia nie odpisuje dziewczynom nawet na smsy...

a ja dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami ale takie kupne wiec bez szalu.

no tym w lumpku chyba sie glupio zrobilo a wlasciwie tej matce.juz chcialam powiedziec ze jeszcze niedawno tez bylam troszke mniejsza hihi ale jeszcze by mi je zabraly:p

Kamila jak masz tylek pomarszczony to nie jest zle :D to znaczy ze jest jeszcze miejsce na tluszczyk ;)ja ostatnio probowalam w lustrze zobaczyc swoj. jak nie moj:eek: no juz o podwoziu nie wspomne nawet bo to wogole nie moje na pewno:eek:

A ja kupiłam spodnie na allegro, wydawało mi się po wymiarach podanych że będę dobre i co? Za wielkie są. Na szczęście że zapłaciłam tylko 12,90 już razem z przesyłką to strata niewielka. A już myślałam że będę co miała założyć w Wielkanoc i do tego naprawdę są ładne i dobrej jakości. Może któraś chętna? Oddam za zwrot kosztów przesyłki:
NEXT CZARNE SPODNIE CIĄŻOWE rozmiar 38 (2207328305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry