reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

jaka Ty czepialska sie zrobiłas? :-p

Tak sie zasmialam w duchu jak czytalam bo jak bylam mala i chcialam kupke to mowilam ze chce kakać :DD Rozumiesz, wspomnienia z dziecinstwa:p

Ja też sie już nie mogę doczekać... wg lekarza ze szpitala i tego u ktorego wczoraj bylam prywatnie po 37 tyg (kiedy odstawia mi luteine) moge zaczac rodzic lada moment na dniach bo niby organizm nie bedzie juz wytwarzal progesteronu naturalnie skoro mial podawany sztuczny ... niby ma to jakis sens ... ale cos czuje ze predzej przenosze niz urodze wczesniej.

Dziewczyny a jak to jest... moja mama cala nasza trojke urodzila praktycznie miesiac wczesniej... ale nie dlatego ze jakies komplikacje i rozwiazywali jej ciaze czy cos... tak po prostu 36t i pare dni i wyskakiwalismy... czy to ma jakas tendencje rodzinnom ??

Co do codziennych czynnosci mnie juz tez bardzo ciezko sie schylac... a wkurza mnie ciagle kucanie na trzesących sie nogach i potem te problemy z podniesieniem kupra z powrotem .... zgaga nie meczy... jedynie co to czasem tak wysoko czuje ucisk i jakby ciezar zaraz pod zebrami... nie wiem czy to zoladek czy bobciu mnie uciska...bo jak sie wczoraj dowiedzialam lezy sobie juz glowka w dol;))

Dzisiaj zamierzam robić tzw nic poza odwiedzeniem paru urzedów... od paru dni pomieszkuje u nas kuzyn meza...jutro wyjezdza wiec facety sobie popiją a ja wczesnie spać bo jutro uczelnia:))

reklama
dorotka u nas wlasnie wczoraj na szkole pani mowila zeby na porod mamy w ogole niw patrzec, ze to nie ma wplywu
moj mnie tez pod zebrami uciska czasem az mi brak tchu.
a dzisiaj nad ranem obudzilam sie z bolem bioder i za nic nie moglam znalezc pozycji. ale jakos dospalam :-)

Mnie tez czesto bola/cierpną biodra.. tzn jedno biodro - lewe... bo spie z uporem maniaka na tym lewym boku... bo tak trzeba;// w zasadzie to 3 ostatnie noce przekrecam sie tez na prawy bok bo nie daje rady.... inaczej musze wstawac co 3 godfziny rozchodzic cierpnącą nogę i biodro ;// przekichane;//

aylin -za pare zł kupiam sobie nie wiazane szmaciaki takie ze tylko noge wkadam i wyjmue i moga puchnac w nich i robic co chca - POLECAM!!!

nie te ale tego typu
HIT WIOSNY BALERINKI MOKASYNY KOKARDKA TURKUS 38 (2211435975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dorota - hhe chyba nie myslasz ze otakie kakanie na krzesłachmi chodziło??? :eek::-D:-D:-D:-)
Co doporodow i tendencji rodzinnych - czesc sie dzedziczy - np moja babci mama i sis przypierwszym porodzie wymiotowała,przy klejnych juz nie. Ale za to mama 3dziecko urodziła w godzine,moja sis w kilkanascie.
Moja mama i sistra miały ksiazkowe ciaze ja nie
:confused:

A ja z Moim S. stoczyłam walkę o niewypicie mleka z miodem i czosnkiem!
jeju! jak mnie zdenerwował! nie potrafi zrozumieć że dla mnie czosnek w wydaniu słodkim powoduje odruch wymiotny! dZIŚ O MAŁO CO NIE HAFTNĘŁAM PO ŁYŻECZCE SYROPU Z CEBULI... a ten że zachowuję się jak dziecko,że to lekarstwo blablabla

a ja nie umiem na słodko.... zjadłam kromkę z masłem i czosnkiem i już!

Dzień dobry wszystkim :-)
U nas rano była potworna mgła, jak wyjeżdżałam samochodem z podwórka to nie widziałam czy coś nie jedzie ale teraz już świeci piękne słoneczko i zaraz wywieszę pranie na dwór :-)

polaa jak minęła noc?

nanulika mam nadzieję że lepiej się dziś czujesz

Mąż mi wrócił rano do domku :-D ale już go wywiało na budowę

Dobrego dnia wszystkim życzę

Witam!!!

U mnie słoneczko daje na całego :) ale ja dalej mam lenia - gdzie ta moja energia z II trymestru???? juz trzeci,a energii ani widu ani słychu:eek:

Tak piszecie o tych dolegliwościach, to ja też się pożalę... najgorszy jest ból pleców po nocy, przed ciążą miałam problemy z kręgosłupem i na bóle pomagało mi spanie na brzuchu, a teraz dupa... na plecach też nie mogę, bo się duszę wtedy:dry: ręce cierpną, nogi też trochę
najgorsze są te zadyszki, a pylenie dopiero się zacznie, musze isc do alergologa, bo te odczulające tabsy co mam to nie można w ciąży brać:no: inhalatora też nie bardzo:-(

a z wagą do 8,5 kg do przodu jestem, wszyscy mówią, że tylko w brzuch mi poszło, ale jakoś nie ma odwagi sprawdzić czy mieszczę się w zwykłe jeansy:-D jakoś pokochałam ciążowe legginsy;-)

nanulika bidulko zdrowiej szybciutko!

dzień dobry i jak co dzień to samo.
Oglądam tvn 24 i mówią o Madzi z Sosnowca że to wcale nie był wypadek- najprawdopodobniej-ktoś u rodziców w komputerze sprawdzał jakie ceny są pochówku i ile otrzymuje się kasy za śmierć dziecka -na parę dni przed zgłoszeniem zaginięcia małej szok aż łzy się kręcą

tej wstrętnej babie nie wierzę od początku, jakoś nie mieści mi się w głowie, że po upuszczeniu dziecka nie pomyślała, żeby zadzwonić po pogotowie, tłumaczyli ją, że niby szok, ale jakoś szok jej nie przeszkodził, żeby zaplanować ze szczegółami upozorowane porwanie:wściekła/y:

reklama
Do góry