xdorotaa
Fanka BB :)
jaka Ty czepialska sie zrobiłas?
Tak sie zasmialam w duchu jak czytalam bo jak bylam mala i chcialam kupke to mowilam ze chce kakać D Rozumiesz, wspomnienia z dziecinstwa
Ja też sie już nie mogę doczekać... wg lekarza ze szpitala i tego u ktorego wczoraj bylam prywatnie po 37 tyg (kiedy odstawia mi luteine) moge zaczac rodzic lada moment na dniach bo niby organizm nie bedzie juz wytwarzal progesteronu naturalnie skoro mial podawany sztuczny ... niby ma to jakis sens ... ale cos czuje ze predzej przenosze niz urodze wczesniej.
Dziewczyny a jak to jest... moja mama cala nasza trojke urodzila praktycznie miesiac wczesniej... ale nie dlatego ze jakies komplikacje i rozwiazywali jej ciaze czy cos... tak po prostu 36t i pare dni i wyskakiwalismy... czy to ma jakas tendencje rodzinnom ??
Co do codziennych czynnosci mnie juz tez bardzo ciezko sie schylac... a wkurza mnie ciagle kucanie na trzesących sie nogach i potem te problemy z podniesieniem kupra z powrotem .... zgaga nie meczy... jedynie co to czasem tak wysoko czuje ucisk i jakby ciezar zaraz pod zebrami... nie wiem czy to zoladek czy bobciu mnie uciska...bo jak sie wczoraj dowiedzialam lezy sobie juz glowka w dol)
Dzisiaj zamierzam robić tzw nic poza odwiedzeniem paru urzedów... od paru dni pomieszkuje u nas kuzyn meza...jutro wyjezdza wiec facety sobie popiją a ja wczesnie spać bo jutro uczelnia)