reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny wybaczcie ale dam teraz upust mej próżności i się wam pochwalę co ostatnio poczynam w zaciszu domowym
Wklejam na ogólnym bo nie wiem gdzie ulokować ;-) Maćku przenieś w razie czego, proszę :tak:
SDC16918.jpgSDC16919.jpgSDC16921.jpgSDC16923.jpgSDC16926.jpg

josie chodzilo mi o to, ze najwyzej beda u nas 6 z przodu to jest np. 65 kg ;) a nie ze 6 do przodu :) Dziewczyny pisza, ze waza po 80 pare itp wiec ja napisalam, ze za rok o tej porze bedzie 6 z przodu a nie 8, co nie? Albo i nawet same 5 :tak:

Dokładnie o to mi chodziło, zostałam pochwalono i od razu humor o wiele lepszy :-)

a ja znowu kartki wielkanocne w maju będę wysyłać jak znam życie :) Ślicznie tialana :)
Nie przejmuj się, ja ostatnio zrobiłam 300 kartek na Boże Narodzenie i pierwsze były już gotowe w listopadzie a swoich 6 wysłałam dwa dni przed wigilią ;-)

Dorotka bardzo sie ciesze, ze z maluszkiem wszystko ok. Kamien z serca

Nanulika gratuluje dorodnej fasolki... albo groszka, bo w sumie nie wiadomo co bedzie :-p

Tialana kartki sa przesliczne, wcale bym sie nie obrazila gdybym taka dostala :tak:

Pola wspolczuje rozlaki, dobrze, ze to tylko pare dni. Proponuje wieczor spa, maseczki, balsamy, kapiele, pozniej micha popcornu i Lejdis, albo inna komedyjka. No i oczywiscie bb :)

Waga sie nie przejmujcie dziewuszki, po porodzie troche zejdzie, a drugie tyle stracimy na spacerkach. Oby w czerwcu byla juz piekna pogoda...

Co do opryszczki, pisalam do lekarzy z jakiejs stronki (nie pamietam nazwy teraz :sorry:) czy preparaty z acyklowirem sa bezpieczne do stosowania w ciazy. Dostalam jednoznaczna odp, ze owszem sa bezpieczne.

reklama
tialana wybacz, przeoczylam, kartki rzeczywiście są śliczne:tak:

Niespodzianka myslalam, ze bede beczeć ale o dziwo nie:szok:
na razie sie relaksuje, pranie jedno powiesilam, drugie sie pierze, a potem sprzatam pokoik Kuby:tak: jutro zamierzam dokladnie dom posprzatac ale wszystko na spokojnie, nikt mnie nie goni:-D
i zebym czasem sie zle nie poczula bo jestem teraz sama jakby nie Daj Boze cos ale zawsze mozna do kogos zadzwonic:tak: ale lepiej zeby nie.
i wreszcie pospie jutro do 11, 12 tak jak uwielbiam:tak::-D chyba ze z tesknoty nie bede mogla, wszystko mozliwe:zawstydzona/y: ale na razie nie ma zle wiec pewnie i zasne spokojnie

Do góry