reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej;)
Nanulika super gratuluje fasolinki naprawdę;)) cieszę się bardzo;) teraz dbaj o siebie i wszystko inne miej gdzies;)

Xdorotka ty nie wpadaj w żadne depresje;) Jak się denerwujesz to biegiem do naszych kochanych służb zdrowia;) że się tak wyrażę to ich zasrany obowiązek chociaż sprawdzić czy wszystko wporządku;) i pamiętaj bierz wszystko na piśmie;))

asiia będzie dobrze zobaczysz;* ty jesteś silna więc Twoi chłopcy napewno też;)

AVO widzisz jak dobrze;))nie ma się co martwić na zapaas;)chłopczyk jak talala;p

Lui a ty mnie nie denerwuj;D ja już tylko rozciągnięte dresy i spodnie ciążowe;)a i to czasem uwiera w dole brzuszka;)

Jeśli chodzi o mnie to jakoś się dziwnie czuje tak totalnie opanowana przez lenia. Aż fizycznie to czuję, bo jakieś mroczki mam przed oczami i zawroty głowy hm..
a poza tym straszny niesmak w buzi juz nie wiem co mam robić z tym;/
Hehe i jeszcze odkryłam, że nie dość, że w nocy chrapię, az sama siebie budzę to jeszcze puszczam mega bączki hehe ;) mam nadzieję, że mój G ich nie słyszy, bo wstyd;D

Na wątku brzuszkowym wstawiłam swój brzuchol.

Buziaki

avo
no właśnie hehe, jednak jeszcze dobrze ze mną :)
narobiłaś zamętu trochę :-D

ja umieram
od tygodnia umieram
przeczekałam ten tydzień jak mi lekarz kazał i mam ochotę mu przy****ć teraz bo wychodzi, że na marne, byłam u laryngologa i powiedzial, że mam mega ostre bakteryjne zapalenie zatoki i bez antybiotyku się nie obejdzie, czekam do 16 tej bo wtedy będzie w aptece dopiero ten antybiotyk, chcę wrócić do życia bo już nie mam siły

Ostatnia edycja:
Alez wprowadzilam zamet swym sms :DDD oddajcie corcie AVO :D to moj jest syn!:)) hehe
dziewczyny jaki kamien z serca..... synek jest moim wysnionym idealem dziecka... jest taki piekny ... poplakalam sie tam jak glupia...tak jak pisalam AVO smsem jestem dzis najszczesliwsza osoba na swiecie!! Jest w porzadku... a co do dlugosci nozek i raczek.... jak to pan dr powiedzial... pamietam meza i tez do olbrzymow nie nalezy przeciez, a normach sie miesci.. a glowka... taki kształt ma i juz!

Dziekuje Wam za wsparcie....oj jaka jestem Wam wdzieczna! jak dobrze miec swiadomosc ze ma sie na kogo liczyc... chocaby internetowo!!!!

Dostalam tez zdjecie mojego promyczka- wklejam na odpowiedni dzial!

no to pospałam :szok: tego jeszcze nie było od 8 do 11 teraz jestem zakręcona jedyne co dobre to to że teraz słońce świeci :-) bo o 6 było ponuro ide sprzątać może któraś pomoże bo ja się chyba nie rozruszam :tak::tak::tak:kopniaka poprosze

Dorotka i super!!!!!!!!!!!!
Siula kopam cię delikatnie i ostrożnie:-)

A moja koleżanka właśnie urodziła synka-ale ja jej zazdroszczę!

dorotka super wiesci :)))) a synek piekny! ja moze zobacze twarzyczke w przyszlym tygodniu o ile sie nie zasloni...

chyba zrobie na obiad racuchy z jablkami:-)

Siula KOPNIAK ode mnie ale i ja też poproszę;)

Xdorotka kurcze a ja wogóle nie zrozumiałam;)) No to super, że Twój synuś zdrowy;) widzisz od razu inną energię nam tu przesyłasz;)

AVO normalnie zrobiłam Ci z córci synusia;D Ale poprostu to skutki ubocynie stanu bLogosawionego;)

reklama
Do góry