reklama
Nanulika w ogóle idź na l4 niestety z powodu przeszłości masz ku temu podstawy i praca się nie przejmuj,dużo leniu**** aby zarodek się prawidłowo zagniezdzal. Dobrej nocki wszystkim życzę
Ps Dorotka jak masz obawy to nie przejmuj się co powiedza na IP tylko jedź oni są od tego aby spr. Na pewno to nic złego ale zawsze rozwieja twoje obawy. Aha i truje ile musisz bo prędzej zwariujemy z braku wieści od ciebie
nie chcę iść całkiem na L4 już teraz bo w lipcu mamy premie wakacyjna ok 3000 pln i szkoda mi tego
ale w miedzyczasie ile będzie trzeba to poodpoczywam Teraz szkrabek najważniejszy!!!
Dorotka!
Łepek do góry, mocno bardzo trzymam kciuki za Ciebie zobaczysz, będzie wszystko dobrze!!! i nie znikaj stąd, samej będzie Ci jeszcze trudniej, a forum od tego jest żeby się powyżalać!
Buziaki!
Wiadomo, że jak mus to mus. I jeśli podejmą decyzję już w czasie porodu to nie zdążę się zestresować. ;-) Tylko nie chciałabym sytuacji, że lekarz powie mi na następnej wizycie, że musi być cc, bo coś tam...macku ja wlasnie ogladam |One born every minute i robia wlasnie cc
powoli sie przygotowuje do tego bo prawdopodobnie znowu mnie czeka. Nie martw sie na zapas;-) ja tez nie chcialam cc a wszystko wyszlo w trakcie teraz wiem ze to byla najlepsza decyzja bo Maly by sie mogl nawet udusić
Moja kumpela też musiała brać lutkę w zaawansowanej ciąży. Nie pamiętam z jakiego powodu, bo to dość dawno było, ale widocznie tak lekarze postępują I chyba lepiej, że dają coś zapobiegawczo, niż mieliby czegoś nie dopilnować, prawda?Jeszcze mnie schizuje ta luteina dopochwowa 2x2 ... dali ja tylko i wylacznie zapobiegawcza bo powodow ku temu innych nie bylo.....nie wiem czy taka luteina to dobry pomysl w 29 tygodniu.... nie chce byc madrzejsza od lekarzy ale mnie to martwi... w ogole jestem strzepkiem nerwow....
asiaa co u Was? Odezwij się
nanulinka super :-) :-) :-)
dorota jak masz gorszy okres to pisz i nie znikaj! Na forum zawsze znajdziesz pomocne osoby
kamila współczuję tak wczesnych pobudek . Musisz coś z tym zrobić bo jak pojawi się 2 dziecko to kiedy będziesz spała?
Tak sobie myślę - zasłaniacie na noc okna? Nie budzi go światło z latarni? U mnie u chłopców na noc na ogół zasłaniamy rolety, bo jak są odsłonięte to budzą się wcześniej.
aga nie miej wyrzutów z powodu przeprowadzki. Łożysko już wcześniej mogło być zmienione.
Teraz odpoczywaj i nie stresuj się. Wszystko będzie dobrze - a po wadze synka widać, że niczego mu nie brakuje ;-)
karamija jak tam u Was? Lepiej się czujesz?
U mnie Paweł ma problemy z zatokami i lekarka poleciła mu sinupret (moja koleżanka stosowała też w ciąży - oczywiście po konsultacji z lekarzem) i po 2 dniach jest poprawa. Lek jest u nas bez recepty. A co Ty bierzesz?
nanulinka super :-) :-) :-)
dorota jak masz gorszy okres to pisz i nie znikaj! Na forum zawsze znajdziesz pomocne osoby
kamila współczuję tak wczesnych pobudek . Musisz coś z tym zrobić bo jak pojawi się 2 dziecko to kiedy będziesz spała?
Tak sobie myślę - zasłaniacie na noc okna? Nie budzi go światło z latarni? U mnie u chłopców na noc na ogół zasłaniamy rolety, bo jak są odsłonięte to budzą się wcześniej.
aga nie miej wyrzutów z powodu przeprowadzki. Łożysko już wcześniej mogło być zmienione.
Teraz odpoczywaj i nie stresuj się. Wszystko będzie dobrze - a po wadze synka widać, że niczego mu nie brakuje ;-)
karamija jak tam u Was? Lepiej się czujesz?
U mnie Paweł ma problemy z zatokami i lekarka poleciła mu sinupret (moja koleżanka stosowała też w ciąży - oczywiście po konsultacji z lekarzem) i po 2 dniach jest poprawa. Lek jest u nas bez recepty. A co Ty bierzesz?
katrina115
Potrójna Mama
magnii - to co piszesz o wiośnie z jednej strony jest bardzo budujące i optymistyczne (u mnie na ogródku na drzewku juz są takie małe zielone listeczki, kwitną żonkile i szafirki), ale z drugiej..... przeraża mnie, bo zaraz się zaczna wszystkie objawy alergiczne związane z pyleniem.
Już teraz więcej kicham i częściej muszę brać tabletki odczulające.
Już teraz więcej kicham i częściej muszę brać tabletki odczulające.
sicilpol
Ma-Ma!
No to fajnie, od 2 nie spie Do 3 wytrzymalam w lozku, po czym przenioslam sie na kanape
i nikogo nie maaaaa
Zaraz zaczne dzwonic do Was
...pojde alfabetycznie
Bosko sie dzien zaczyna, bo rano taka niewyspana do labu pojde ehhh
Dorotka- a gdzie masz znikac! ja tu jecze od poniedzialku, bo niby gdzie mam jeczec, skoro tylko druga baba w ciazy mnie zrozumie? ;-)
Maz juz mnie obchodzi szerokim lukiem, wczoraj by mi nie zwial z sypialni musialam zamknac nas na klucz i go schowac Posiedzial, porozmawial po czym usiadl na krzeselku przed drzwiami i wyczekiwal otwarcia, jak pies czekajacy na spacer Nikt mnie nie rozumieeee
i nikogo nie maaaaa
Zaraz zaczne dzwonic do Was
...pojde alfabetycznie
Bosko sie dzien zaczyna, bo rano taka niewyspana do labu pojde ehhh
Dorotka- a gdzie masz znikac! ja tu jecze od poniedzialku, bo niby gdzie mam jeczec, skoro tylko druga baba w ciazy mnie zrozumie? ;-)
Maz juz mnie obchodzi szerokim lukiem, wczoraj by mi nie zwial z sypialni musialam zamknac nas na klucz i go schowac Posiedzial, porozmawial po czym usiadl na krzeselku przed drzwiami i wyczekiwal otwarcia, jak pies czekajacy na spacer Nikt mnie nie rozumieeee
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dzien dobry !! Dołączam do grona cierpiących na różne bóle Całą noc miałam tak potworne skurcze prawej łydki, że myślałam, że mi ją zaraz rozerwie !! O matko co za ból, nigdy mnie tak nie bolało . . . A teraz przez to kompletnie nie moge chodzić . . masakra. .
No to 30 tydzień skończony.
Dorota od tego mamy forum by sobie pomagać w każdej sytuacji,i i tych dobrych i tych złych. To miejsce żebyś wylała wszystkie swoje smutki żale i niepewności. Lepiej zrobić to tu niż zartuwać życie mężowi Śmiało pisz za każdym razem gdy tylko coś tam się zaczyna dziać złego z myślami a wspólnie na pewno się z tym uporamy !
No to 30 tydzień skończony.
Dorota od tego mamy forum by sobie pomagać w każdej sytuacji,i i tych dobrych i tych złych. To miejsce żebyś wylała wszystkie swoje smutki żale i niepewności. Lepiej zrobić to tu niż zartuwać życie mężowi Śmiało pisz za każdym razem gdy tylko coś tam się zaczyna dziać złego z myślami a wspólnie na pewno się z tym uporamy !
Ostatnia edycja:
siula
Fanka BB :)
dzień dobry z rana,ja na nogach od 5,30zimno mi głowa boli łe pójdę spać później może usnę młody ma przyjść ze szkoły koło 18 tej więc co będę robić
no a kamila znów pędzi -skończony 30 tydzień GRATULACJE
no a kamila znów pędzi -skończony 30 tydzień GRATULACJE
hej
współczuję problemów ze spaniem :-(
Ja na szczęście nie wiem co to bezsenność. Do pracy ledwo wstaję (o 6) i gdyby nie 2 budziki to sama bym się w życiu nie obudziła A w weekendy śpię dopóki mnie chłopaki nie obudzą.
Pozdrawiam z pociągu ;-). Miłego dnia kobietki.
sicil powodzenia na badaniach
kamila ale gnasz :-). Ja ci zazdroszczę
współczuję problemów ze spaniem :-(
Ja na szczęście nie wiem co to bezsenność. Do pracy ledwo wstaję (o 6) i gdyby nie 2 budziki to sama bym się w życiu nie obudziła A w weekendy śpię dopóki mnie chłopaki nie obudzą.
Pozdrawiam z pociągu ;-). Miłego dnia kobietki.
sicil powodzenia na badaniach
kamila ale gnasz :-). Ja ci zazdroszczę
reklama