mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Moja kumpela miala silny okres a bobo wyrwalo i teraz mowi -mamusz no choc mamusz i ja ciagnie za reke.. carla twoj robal bedzie z toba nic sie nie martw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
karamija:7713777 pisze:nanulika
ja w poprzedniej ciąży na początku bardzo się przeziębiłam, miałam gorączkę, katar i kaszel, czułam się potwornie ale jakoś przeszło i nie było żadnych konsekwencji, Tobie życzę szybkiego wyzdrowienia
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:*U mnie lekarz stwierdzil goraczke i nieladne gardlo,pluca i oskrzela poki co czyste... dostalam L4 do konca przyszlego tygodnia. Probuje na chama wcisnac sie jutro do mojej ginekolog,ponoc ma komplet ale mam dzw po 17 to wtedy stwierdza czy da rade. Boje sie ze ta goraczka to oznaka czegos niedobrego... :/
Dziekuje,naprawde.....
Czuje sie mega paskudnie, na dodatek fasolki jeszcze nie widzialam wiec tym wiekszy niepokoj....
Dziekki za wsparcie karamija.
Na forum piszą, że nie zagraża ciąży! I jeszcze to znalazłam...Dziewczyny, miała któraś z Was nadżerkę w ciąży? Czy to może być niebezpieczne dla maluszka?
dziękiNa forum piszą, że nie zagraża ciąży! I jeszcze to znalazłam...
Nadżerka w ciąży – fakty i mity - Artykuły - abcLeki.pl