reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Nio wlasnie nie gdybym wiedziala to bym sama cos sobie zaaplikowala i po bolu a ten jest jakis dziwny, inny :baffled:

Wiem, wiem sama czasem nie ogarniam wszystkiego ale tak mi sie przykro zrobilo bo boli cholernie i nie wiem co z tym zrobic a i pozalic sie moglam tylko Wam bo P nie bylo i nie mial kto pocieszyc :zawstydzona/y: Nio ale juz wizyta u lekarza zabukowana wiec do piatku bede musiala wytrzymac :tak:

:*

Oby pomógł &&&:-)

reklama
Witajcie :)
Ja dzis zaczynam trzeci trymestr, na dodatek tu dzis dzien ojca, jednak maly narazie ma tam w brzuszku inne zajecia, wiec wystapilam z zyczeniami w ramach zastepstwa ;-)

karamija, agaunpestka, sunshine- szczerze wspolczuje Wam bolow, mnie tam cos pobolewa, ale naprawde ciesze sie, ze nie jest ot bol nie do zniesienia, bo w naszych przypadkach to musi byc niezmiernie uciazliwe :no:
nanulika- kuruj sie!
asiia, dorotka- trzymam kciuki!!!!

Ja dzis w ramach trzeciego trymestru zafundowalam sobie mierzenie cisnienia z postanowieniem, ze mierzyc bede juz teraz codzien, zmierzylam i mnie porazilo 154/92 :baffled:
No jak nie urok to.... teraz leze, zmierze za jakis czas ale jak sie nie poprawi, to musze zejsc do apteki by mi zmierzyli jednak na profesjonalnym sprzecie.

Dzieki dziewczyny widze, ze kazdej z nas cos dolega i nie zostaje nam nic innego jak tylko zacisnac zeby i to przetrwac :tak:
Do czasu bolu nogi nie narzekalam bo calkiem niezle sie czulam, oczywiscie bol plecow ale to zrozumiale kilogramow przybiera wiec kregoslup siada, ale ta noga dala mi w kosc bo bez chodzenia czuje sie jak niepelnosprawna :baffled: .
Dobrze, ze jeszcze dwa miesiace zostaly to dam rade :tak:

Dziewczyny, ja przepraszam, jesli nie odpisuje ma wszystkie posty, na ktore chcialabym, ale ja w tej chwili mam pamiec wrobelka :zawstydzona/y:
Czytam ale potem nie pamietam :no:

December- wczoraj gdzie na jakims forum czytalam o bolach pachwin hmmm musze przeryc historie przegladarki

No wlasnie ja zawsze mialam kolo 130/70-80 dlatego mnie to troche przerazilo :eek:

Verita- no ja wlasnie dzis czytalam ze sie podnosi, dlatego zmierzyla, ale u mnie to chyba lekkie przegiecie
eek.gif

Ja zawsze miałam książkowe, ale odkąd zaszłam w ciążę mam przeważnie 100/60 i puls ok. 80/min. Mierzę sobie co jakiś czas w domu, ale teraz będę mierzyła chyba regularnie co tydzień w środę, bo od początku ciąży, kiedy wchodzę w kolejny tydzień mierzę obwód brzucha i wagę, wpisując to do kalendarza ciąży. Teraz dodatkowo będę zapisywała ciśnienie.

reklama
Kamila - widziałam - dziewczę nowe napisało jeden post i się nie zna. Ale ładnie wkleiłaś - moze się tu odezwie. A tamto ignorować.

Do góry