reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A jak dziewczyny z poceniem? Pocicie sie ???
ja niestety miałam problem przed ciążą, a teraz to już w ogóle :baffled:

Sorry ze od razu o sobie ...
OD wczoraj od 13 zero ruchow do teraz ( z tym ze 3 h w trasie samochodem wiec pewnie go wytrzeslo i uspilo)... zaczac swirowac ?? Ruszalam juz brzuchem, jadlam slodkie, pilam, puszczalam muzyke....

chcialabym cię uspokoić, ale sama na twoim miejscu bym ześwirowała:sorry2: może jakbyś podjechała do szpitala i poprosiła o kTG, to by się obylo bez kładzenia na oddzial...

reklama
Przed chwila jakby raz kopnął i cisza...poczekam jeszcze pol godziny moze da jakis znak a jak nie to ide najwyzej stukną się w czoło i powiedzą ze przewrażliwiona jestem.
Dzieki dziewczyny dam znac pozniej!

słuchajcie- a nie chcę Was straszyć, bo w 99,9% brak ruchów nie oznacza nic złego(spokojne dziecko, sen, brak miejsca zwałszcza w przypadku duzych dzieci), ale w 0,1% te pojedycze ruchy, jaby obijania się to nic dobrego.....
w każdym razie jeste przkoanna,ze u Was jest ok, aczkolwiek nie należy bagatelizowac braku ruchów:) Dawajcie znać :)

co do pocenia się to mi sie pocą.....stopy....i w nocy klatka piersiowa.

Ostatnia edycja:
jak cudownie ze znow taki piekny dzien! wczoraj pojechalismy nad rzeke zrobic sobie grilla wyobrazcie sobie snieg naokolo a my w krotkich rekawkach i grilujemy:-D
ale zauwazylam absolutny spadek kondycji - meeega ciekzo bylo misxhylac sie do grilla i pozniej co chwile na ziemie po chleb wode i co tam jeszcze... az mi brzuch stwardnial
dzisiaj mam obiecany deser z trusawkami w ogrodku na kazimierzu:-) ale najpierw sprzatanie bleeee

a j Ci powiem Buziak, że ja bardzo rzadko poddaję się takim fascynacjom, nawet jako nastolatka tak nie miałam. Poruszył mnie tylko Jim Caviezel , Brad Pitt(niestety) i Ryan i najabardziej Ryan- aaaaa- sama nie moge w to uwierzyc, ale w ciąze widze jego goły tors i te jego oczy to cos w tych oczach:)

moja ostatnia fascynacja ze mokra chodziłam była za czasów NEW KIDS ON THE BLOCK i moj Jordan .. to jeszcze podstawowka była, ale wrazenia silne ;)))

Sorry ze od razu o sobie ...
OD wczoraj od 13 zero ruchow do teraz ( z tym ze 3 h w trasie samochodem wiec pewnie go wytrzeslo i uspilo)... zaczac swirowac ?? Ruszalam juz brzuchem, jadlam slodkie, pilam, puszczalam muzyke....

połóż sie jeszcze spokojnie na godzinke, napij słodkiego, potem jakas guma mietowa, czosnek.... po godzinie jak sie nie odezwie to idz na ktg dla własnego spokoju!
Przed chwila jakby raz kopnął i cisza...poczekam jeszcze pol godziny moze da jakis znak a jak nie to ide najwyzej stukną się w czoło i powiedzą ze przewrażliwiona jestem.
Dzieki dziewczyny dam znac pozniej!

za przeproszeniem - od tego są!!!!

Napewno mały ma jakis leniwy moment, sama mowisz ze w samochodzie sporo to sie ukołysał, ale zeby sie uspokoic idz

Kupowałyście już kiedyś coś za pomocą kuponów CITEAM?? ja właśnie zakupiłam jeden kupon, ciekawe co z tego wyjdzie :confused:

A j własnie pisze z ogrodeczka ;)))
zrobiłam sobie herbatke owocowa, wziełam komp i tel i siedze na słoneczku ;))
dzieci graja w piłke, pies lata za dziecmi i za piłka - co troche ze soba koliduje ale mysle ze sie nie pozabijaja heh
zyc nie umierac...

xdorotaa i jak tam mały daje jakieś znaki? Moja też dziś się w ogóle nie odzywa, jakaś mniej ruchliwa się zrobiła i też już zaczynam panikować...;/
A pogoda faktycznie piękna, oby już tak zostało! ;) Buziaki i miłego dnia Wam dziewuszki życzę;):*

reklama
hej,
znowu wpadlam na szybko:zawstydzona/y: bez nadrabiania:zawstydzona/y:

dorota
ja tez zawsze myslalam jak jezdzilam do szpitala w ciazy z Kubusiem, ze sobie pomysla ze wariatka to mąż mnie zawsze stawial do pionu i kazal przestac tak nawet myslec. Oni sa tam od tego jak pisze buziak:tak:
boisz sie, jedz od razu na nic nie czekaj, zawsze bedziesz spokojniejsza:tak:

kurcze moj tez naprawde malo ruchliwy ostatnio, On ogolnie jest malo ruchliwy:tak:

buziak
ale Ci zazdroszcze, w ogrodeczku sobie siedzisz, fajnie.
ja sie tydzien temu chwalilam super pogoda, wrecz letnia a dzisiaj pada deszcz:baffled:

Do góry