Cuuuudowna!!!! Maleńka, śliczna, grzeczna...czka i ziewa...jejku zakochałam sięA jak mój mąż patrzył...i nawet nie był przerażony Jej wątłością...ach
![]()
ach...już sobie wyobrażam to maleństwo!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cuuuudowna!!!! Maleńka, śliczna, grzeczna...czka i ziewa...jejku zakochałam sięA jak mój mąż patrzył...i nawet nie był przerażony Jej wątłością...ach
![]()
Już nie mogę się doczekać!!!ach...już sobie wyobrażam to maleństwo!!!i pomyśleć, że niedługo też będziemy takie tulić...;-)
A potem to my będziemy spoglądać na twój brzuszek i wspominać z łezką w oku wszystkie kopniaczki i czkawkiależ Wam fajnie - już spokojniejsze niż My listopadówki - tam wszystkie trzęsiemy gaciamiJa sama chyba skicham się do środy!
a Wy już torby prawie pakujeciena brzuchole Wasze napatrzec się nie mogę
))))piękne!!!
buziaki dla wszystkich!
Witaj im nas więcej tym lepiejWitam,
Przywitam się tylko i dam znać, że dołączyć do Was zamierzam- mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko.
:-)
Cudny opisCuuuudowna!!!! Maleńka, śliczna, grzeczna...czka i ziewa...jejku zakochałam sięA jak mój mąż patrzył...i nawet nie był przerażony Jej wątłością...ach
![]()
Już nie mogę się doczekać!!!
No i Marta...zaskoczyła mnie...tak pewnie Ją bierze na ręce...Kaja się krzywi i chce płakać...a Marta mówi do Niej...przecież Ty jesteś grzeczna i nie płaczesz...i tak nie masz zębów to nie pokazuj...mała przestaje i patrzy na mamę...normalnie rozbrajające!!!
Kurczaki boję się, że chyba jednak ze mną coś dzieje się nie tak. Od wczoraj praktycznie caly czas twardnieje mi brzuch, nie boli to ale jest strasznie nieprzyjemne. Brzuch jakby mi wtedy ciąży, ciągnie strasznie do dołu. Nawet trudno mi wtedy stawiać kroki. W nocy podczas przekręcania się z boku na bok odczuwam (od początku ciąży) kłucia jakby w jajnikach. Promieniuje to czasami do pachwin, a nawet ud. I dzisiaj po spacerze zaczęło też kłuć i nie przechodzi. Wzięłam kolejny magnez i no-spa forte i nadal trzyma. Malec kręci się straszliwie jak tylko brzuch zrobi się miękki. Robi to strasznie mocno, nawet wydaje mi się, że widziałam jego pietkę....
Nie wiem co powinnam zrobić. K. twierdzi, że jak zwykle panikuję, że to pewnie normalne w ciąży. A ja po prostu się boję, że coś jest nie halo. Niby na ostatniej wizycie 8 marca było ok., ale wiadomo, że takie rzeczy mogą się szybko zmienić.
Ja mam podobnie. Brzuch mi się napina, jak idę dłuższy odcinek mam jakby delikatne skurcze. W nocy podobnie. Mówiłam o tym ginowi na ostatniej wizycie i kazał mi brać 3 razy po 2 tab. ASPARINU. Biorę dopiero kilka dni, a już widzę poprawęW nocy już się przez te napięcia nie budzę, przy chodzeniu nie mam skurczy. Może też spróbuj to łykać. Jest bez recepty.