buziak
Fanka BB :)
dzień dobry! ja tylko na chwilę wpadłam i od razu wypadam.
BMR, też zauważyłam u siebie pogłębiający się cellulit, najgorzej to wygląda w sztucznym świetle wieczorem, ble. Ale zaraz sobie przypomniałam, jak moja koleżanka mówiła o ciążowym cellulicie wodnym (?), który jest przejściowy. Pamiętam, że jak była w zaawansowanej ciąży, przestrzegała mnie, żebym na pewnym etapie nie pokazywała nikomu ud i tyłka, nawet sobiecoby się nie denerwować
po ciąży mówiła, że jej zszedł ten obleśny ciążowy i jeszcze poprawiła się skóra i wyglądała lepiej niż przed zajściem, więc nie wiem jak Ty, ale ja trzymam się tej myśli kurczowo
pewnie zaraz nasze doświadczone mamusie pozbawią nas złudzeń, ale na szczęście właśnie wychodzę z domu, więc jak coś, to zdołuję się dopiero po powrocie![]()
no to chcesz szczerze czy mam kłamac zeby było miło i wesoło
Buziak niestety z choroby:-( i ja juz szans nie widze na poprawe. A jeszcze gdy opowiadam co sie dzieje vetowi, to on komentuje: no tak, tak moze byc... Kurcze ja rozumiem, ze dla niego to jest normalne, ja tez wiem, ze to choroba, no ale po cos chodze do tego veta chyba i bule ciezkie pieniadze. A dla mnie latanie z mopem co 2 tyg przez tydzien i hektolitry sikow bo to duzy pies to normalne nie jest.
Sorki ale musialam sie wyzalic.
Przykre to wiem, lecz niestety weterynarz nie moze płakac nad kazdym ciezszym przypadkiem ;// Najwazniejsze zeby pomgał na ile to tylko mozliwe.. Tojest teraz najwazniejsze, i wasza cerpliwosc!! Przykro mi!!
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ciekawa jestem co te małe istotki sobie mysla wiecie? Jak tylko połoze czy opre reke na brzuchu to zaraz mam kilka rakiet ze środka? I ciekawe czy on sie do mnie zaczyna czy tak mnie kocha ze sie ze mna bawi
Moze uwaza ze moj brzuch to jego terytorium i mam spadac hehe
Co do porodu to tez uwazam, ze lepiej wczesniej sie przyszykowac niz zostac bez niczego - ja tak urodziłam i wiem ile P potem sam zapierniczał a i ile mnie omineło ;//
Tatus kupił pieluszki huggisa i tez maja wyciecia na pepuszek wiecie?????
Ostatnia edycja: