Niespodzianka
Fanka BB :)
Mozesz zjesc cos slodkiego (tak radza) i np. puscic jakas piosenke z basami blisko brzucha (na mojego zazwyczaj dziala - chyba reaguje na drgania)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Położę się i policzę...jak odpuka mi z 10 razy to uffff...jak nie to...
Jestemmmmm
Juz po wizycie, napisze w skrocie- maly nadrobil swoje wagowe zaleglosci i ma 900g
Jest faktycznie mniej wod, ale on poki co nie wzial tego jako faktor zagrazajacy.
Mowi, ze raczej to przejsciowe, bowiem nie ma zadnych bezposrednich motywow by ten brak wod istnial (macica dobrze zbudowana, malego nerki i narzady dzialaja perfekcyjnie, lozysko wydolne, szyjka i inne rzeczy ktorych juz nie pamietam tez) wiec mam tylko pic i spac na lewym boku by poprawic przeplywy
Nastepna wizyta za 3tyg by skontrolowac
Ok to tyle u nas- mimo wszystko spokojniejsza juz jestem
No to ja po wizycie wszystko ok Antoś potwierdzony 100% ułożony główkowo,szyjka ok,przepływy też dobrze i waży 1500 gram
Następna wizyta za 3 tyg.
carla 10 ruchów musi być na godzinę aktywności a nie dziennie
Mi własnie dziś lekarz powiedział,że jak tych 10 ruchów na godzinę nie będzie to od razu do szpitala mam jechać.
sicilpol gratuluję
Super wieści ;D
Violapop gratulacje Wiem, że na godzinę...ale na forum pytałam pani ginekolog i mówiła, że bywają leniwsze dni...więc jeśli ruchy są min 10 dziennie to nie trzeba siać paniki...tak zrobiłam...ale martwię się...bo mała była bardziej aktywna...
KamilaLublin o to widzę że twój pilot to chyba zagubiony brat mojego bo odstawia takie same historie
Nasze dziecię tez daje mi znak o tym jak jest długie ;-) czasem czuję mała w pachwinie i pod żebrami jednocześnie, chyba się przeciąga
sicilpol kamień z serca :-)
pamietaj ze musisz lezec godzine przez godzine zeby bylo ich 10 albo wiecej a jak nie chce sie obudzic to weś ją tam pougniataj ręką troszkę, przekrec sie na jeden i na drugi bok na chwile - na Milana działa - szybko sie budzi i zaczyna szalenstwa.