reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witajcie kobietki.wracam powoli do świata żywych...
asiia trzymam kciuki mocnooo,bardzo mocno za Waszą 3 i męża i Kubusia też.Dacie radę!!!!
nanulika,dreddka super,gratuluję raz jeszcze!
Ja sobie w sobotę w nocy wylądowałam w szpitalu z gorączką i opuchniętą krtanią.A jak i skąd nie mam pojęcia.Na szczęście wczoraj mogłam już wrócić do domku,z antybiotykiem bo wcześniej dostawałam w zastrzyku bo nie umiałam przełykać.Jasiowi na szczęście nie zaszkodziło,bryka jak szalony,i ciągle jest główką do góry,więc ciągle mam nadzieję,że tak zostanie.
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki!
Sicil ty się nie stresuj bo denerwujesz Julcia,a na pewno jest ok!
Niezapominajka - głowa do góry!Jesteś piękna mamuśka z wielkim brzuchem a inni Ci zazdroszczą!!!!

reklama
Witam,

niezaapominajka ja mam tak jak Ty:-( z powodu wyglada popadam w depresje, to co ze mam kilka par spodni jak w kazdej wygladam jak grubas:zawstydzona/y:
dupa urosla, ach szkoda gadac.
Przy Mlodym wiecej na tym etapie przytylam ale na pewno sie tak tym nie martwilam jak teraz.

dreddka gratuluję:tak:

sicilpol nie martw się na zapas Kochana;-) na pewno wszystko w porządku

Ruda dobrze, ze juz jesteś w domku, zdrówka:tak:

moi panowie na spacerze a mi sie nic nie chce, pranie powiesilam, drugie się pierze i tyle:/ ale czas robic w koncu obiad, Mlody ma zupke na szczescie gotową.
Ach, ten leń:zawstydzona/y: albo moze rzeczywiście depresja juz do mnie zawitała:-:)zawstydzona/y:

Asia - trzymam kciuki za chłopaków. Moja siostra urodziła sie w 1 tyg 7 miesiąca. I dzis jest najbardziej rozbrykana 5 latka w przedszkolu.

Nanulinka, dreddka - ale fajnie ze wam się udało i że macie termin na listopad :) Zawsze razem raźniej :)

Ja dziś na szkolę rodzenia a jutro glukoza. Trzymajcie kciuki zebym w granicach normy sie zmieściła. Bo u mnie to powtórka glukozy.

niezapominajka przypuszczam że gdybyś zobaczyła moje uda to od razu poprawiłby ci się humor bo mam już ogromne :wściekła/y:

Agulex witaj :-)

Ruda1979 dobrze że już jesteś w domku i lepiej się czujesz, zdrówka życzę :tak:

Aylin powodzenia na jutrzejszej glukozie, będę trzymać kciuki

Przestańcie dziewczyny, pokazałabym Wam moje nogi, uda, ręce, plecy:baffled: To dopiero załamka, a na dietkę mi się nie chce iść :crazy: W ciuchy nie mieszczę się już od 3 miesięcy, wyglądam jak baryłka i wszyscy się pytają czy tu już :szok: a tu jeszcze 3 miesiące :wściekła/y: Ważne, ze Norman zadowolony bo wierci się i kopie .... głęboko w d. ma wygląd mamusi :-D Starszy zresztą też :-p

taaa .. a ja mam cellulit nawet na kostkach! wczoraj go zauwazylam heheh.. ale w sumie mam to w d. :)

zresztą jestem gruba jak świnka która można już na mięso zabijać :)

taaa .. a ja mam cellulit nawet na kostkach! wczoraj go zauwazylam heheh.. ale w sumie mam to w d. :)

zresztą jestem gruba jak świnka która można już na mięso zabijać :)

haa, Kamila ja sie za chwilę będę bała wyjść gdziekolwiek, żeby mnie czasem na jakąś rzeź nie wzięli:-D:zawstydzona/y:
moje uda sa po prostu, ach szkoda gadać.
Jeśli chodzi o wagę to moglabym już spokojnie rodzić:tak:

asiia - fajnie, że możesz mieć kontakt ze światem zewnetrznym.

sicilpol - będzie dobrze z synalkiem, musi. A dzisiaj lekarz Ci to potwierdzi

niezapominajka - ja mimo że przytyłam 1,5kg to moja teściowa potrafi mi walnąć tekst "no grubiejesz w oczach", więc do niej nie chodzę i olewam zupełnie.

dreddka - ja nie pamiętam bo później tu trafiłam, ale i tak gratuluję z całego serca.

ruda - współczuję choróbska, nieźle musiało boleć pewnie.

agulex - trzymam kciuki za podniesienie łożyska, też miałam take podjerzenie, więc wiem co czujesz. Ale musi być dobrze, tylko się oszczędzaj i słuchaj zaleceń lekarza.

lui - za wizytę u urologa, aby szybko zaradził Twoim bolesnym problemom.

verita - ja przed ciążą co chwila coś "tam" łapałam, a teraz to jakby ręką odjął. Nie zazdroszczę tych objawów bo to męczące bardzo...

..... i nie pamiętam więcej kto o czym pisał.

Baby wy nie startujecie w konkursie na miss. Wy w ciązy jesteście więc uśmiech na twarz a od lipca zakładamy nowy temat
"Czerwcówki na diecie"
Poza tym chyba żadna z nas nie ma na koncie na obecnym etapie +20 :) więc jest super

reklama
asiia trzymam kciuki, wyleguj sie spokojnie i wypoczywaj, zandego stresowania!

sicil na pewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki

dreddka i nanulika super ze sie spotykacie znowu :) teraz to juz z gorki!

avo ja wlasnie dzisiaj bylam na usg piersi, bo ostatnio tez zauwazylam jakis powiekszony guzek i ginka powiedziala zeby isc dla swietego spokoju. i okazalo sie ze wszystko ok, zadnych groznych zmian nie mam, gruczoly sie powiekszaja ale to normalne. na pewno u ciebie bedzie podobnie.

dzisiaj jeszcze mnie czeka szkola rodzenia a tak poza tym relaksuje sie:) milego popoludnia wszystkim!

Do góry