Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam tu z wami na początku, ale sie nie udało. Teraz mam dobre wieści - znów jestem w ciazy !!!! trochę sie martwię bo na początku gdy nie wiedziałam miałam grupę i brałam rożne leki, ale musi być dobrze! Data 15 listopada, prawie na moje urodziny !
Dredka, ja CIe pamietamGratuluję ogromnie i bardzo się cieszę- chyb znowu z Ntulinka się spotkacie
Asiia łezki mi poleciały jak przeczytałam - z całego serca trzymam za Was kciuki! Musi być dobrze!
sicilpol dobrze, że dziś masz wizytę u gina - uspokoi Cię a przez to Dzidzia nie będzie odczuwać strachu Mamusi!
My dziś mamy nadzieję, na lepszy dzień. wczoraj pobolewał mnie brzuch - koło pępka i z boku - jakbym miała zbyt mało skóry do rozciągania
Za to wieczorem nie mogłam zasnąć gdyż męczyły mnie straszne duszności - wręcz brak tchu. Dopiero spanie na siedząco pomogło - czy jest się czym martwić? Miałyście tak może?
a nie masz czasem zgagi? Powiem tak refluks przełykowy(w ciazy częsty) może powodować dusznosć w pozycji leżącej. Dlatego najlpeij nie jdz juz nic po godzinie 18 i sprawdz czy to CI pomoże
ASia- będe mocno kciuki zaciskać,żebyście dali radę do 32 tygodnia, a moze i 34. Chłopcy nie sa tacy malutcy Nawet za 3 tyg, wiekszy bedziewazył z 1600, a mneijszy z 1300 to już przywoita waga
Natulinka cieszę się,że tak pieknie betak przyrasta- moze bliźniaki?
Mi ten guzek wiekszy jeden w piersi nie daje spokoju Zapsiałam sie jutro na usg i się boję...moja mma miała raka piersi......
Ostatnia edycja: