reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
asiia trzymam kciuki, wyleguj sie spokojnie i wypoczywaj, zandego stresowania!

sicil na pewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki

dreddka i nanulika super ze sie spotykacie znowu :) teraz to juz z gorki!

avo ja wlasnie dzisiaj bylam na usg piersi, bo ostatnio tez zauwazylam jakis powiekszony guzek i ginka powiedziala zeby isc dla swietego spokoju. i okazalo sie ze wszystko ok, zadnych groznych zmian nie mam, gruczoly sie powiekszaja ale to normalne. na pewno u ciebie bedzie podobnie.

dzisiaj jeszcze mnie czeka szkola rodzenia a tak poza tym relaksuje sie:) milego popoludnia wszystkim!

a gdzie ten guzek wyczułas, jakich rozmiarów, ruchomy czy nie ruchomy?Masz tylko jeden czy kilka?

Sicil trzymam kciuki!!!
Dreddka gratuluje!!!!wiem ze to juz bylo ale naprawde fajnie ze razem z nanulika trafilyscie hihi

to ja dolaczam do swinek przed rzezia i tych raczej nie na miss :Du mnie cellulit tez od stop do pasa:baffled: skad sie bierze to dziadostwo?!to na pewno nie te lody i czekolada ktora tak wpierniczam ostatnio:rofl2: na pewno nie :D
Aylin dobrze piszez jeszcze 20 na plusie nikt nie ma a w poprzedniej ciazy juz mialam na tym etapie wlasnie 20 na plusie a do wagi wrocilam po 2 miesiacach wiec niby nie ma sie czym przejmowac. tylko dlaczego tak ciezko w lusto spojrzec:blink: od pasa w gore to nawet ladne to wyglada wiec na dol trzeba sie owinac czyms ibedzie git :D

sunshine ktorego masz urodzinki?;-)
30 Lipca :-)

Buziak, Klusia - z zapchanym nochalem to ja juz sie mecze od ponad miesiaca i nic mi nie pomaga na noc smaruje mascia majerankowa ale nie pomaga jak powinno. Oczywiscie zawsze z rana i nie tylko krew z nosa tzn skrzepy :baffled: i tak non-stop spac nie mozna i ciezko oddychc tylko buzia a jak zle sie uloze to mala uciska przepone i nawet buzia nie da sie oddychac wiec porazka. Jak przychodzi pora spania to mnie szlak trafia jak pomysle o kolejnej nocy.
Asiia- trzymam mocno kciuki za malenstwa i modle sie mocno aby jak najdluzej wytrzymaly. Wiara czyni cuda!!! :tak:
Sicilpol- postraj sie nie stresowac bo to nie pomoze malemu, a na pewno wszytsko bedzie dobrze z seduszkiem i wodami wystracz duzo pic :tak:

Niezapominajka- nie przejmuj sie sasiadka bo naprawde popadniesz w depresje, ja tez ciage sie porownuje do innych jak wypadam przy nich i narzekam mojemu a ona zaraz potrafi postawic mnie na nogi! Ciezko jest tak olac wszytsko i sie nie przejmowac ale probowac trzeba. Pozytyne myslenie o samym sobie napewno pomoze wiec do dziela!!! i nie doluj sie kasiorka bo nawet te co maja na ciuchy nie zawsze wygladaja dobrze w tym co sobie kupily. Najwazniejsze zebys TY sie dobrze czula ze soba a nad tym trzeba popracowac, samo nie przyjdzie.

A u mnie cos nie pokojacego sie zaczelo dziac:baffled: od soboty mam problem z chodzeniem:confused: tzn po dluzszej drodze cholernie boli mnie prawa noga od kolana do palcy, prawie ja ciagne za soba!!! mam wrazenie jakby mi miesnie sie skrecaly noga roi sie twarda i nie da rady jej rozluznic. Najgorsze jest to ze ja ciagle gdzies chodze i mogi sa dla mnie wszystkim nie moge tak funkcjonowac. Moge dodac, ze moze te skurcze czy jak to nazwac nie wiem moga byc zwiazane z moim cystem ktory mam na kolanie wlasnie na tej nodze.... Musze umowic sie do lekarza nie to sprawdzi.

Powodzenia na wizytach dziewczyny i korzystajcie z kazdego dnia :-)

Aylin masz rację!!!!To nie konkurs missek.W szpitalu spotkałam dziewczynę w ciąży chyba 2 tygodnie młodszej niż moja i ona normalnie była przezroczysta!!!!Sama skóra i kości,brzuszek taki jakby zjadła za dużo.Anemia gigant!Ale ona ciągle na diecie,bo jak ona będzie wyglądała po porodzie:szok:Normalnie pielęgniarki nad nią stały i prawie ją karmiły!!!Więc ja stwierdziłam,że jak znowu przytyję 30 kilo to mam to w doopie,będę się martwić potem;-)Mój M. stwierdził,że jestem śliczna i to mi wystarczy!

Witaj Agulex:-)

mlodak - a jak tam Twój kręgosłup? chodzisz już na jakąś rehabilitację??

Jedząc obiad naszły mnie porodowe myśli i zastanowiłam się ile z nas urodzi w tym samym terminie...:-D:-D

Baby wy nie startujecie w konkursie na miss. Wy w ciązy jesteście więc uśmiech na twarz a od lipca zakładamy nowy temat
"Czerwcówki na diecie"
Poza tym chyba żadna z nas nie ma na koncie na obecnym etapie +20 :) więc jest super

haha dokladnie, chyba sie dobrze trzymamy wszystkie :) moja znajoma ma rodzic na dniach i przytyla 30kg. ale ile bym musiala jesc zeby z +10 przytyc w ciagu 2.5 miesiaca na +30! chyba juz jestesmy bezpieczne :)

a gdzie ten guzek wyczułas, jakich rozmiarów, ruchomy czy nie ruchomy?Masz tylko jeden czy kilka?

mam jeden, ruchomy, boli troche jak go sciskam, i jakis centymetr ma, taki podluzny

sicil trzymam kciuki kochana nic sie nie martw!

reklama
no własnei a mój jest nieruchomy i nie boli:(a w ktorym miejscu go masz?

Sicil trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Do góry