reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam z rana z gorzką herbatą...

Asiu
trzymaj się dzielnie,na pewno przetrzymasz jeszcze te 2 tyg albo i dłużej as za 2 tyg to mniejszy synuś będzie miał już ponad kg i będzie dobrze....

Nanulika
Tobie jeszcze raz gratuluję,betka pędzi na potęgę oby tak dalej.

sicilpol
z serduszkiem na pewno wszystko dobrze ,a wodami się nie martw,jeżeli ci się nie sączą to wystarczy dużo pić.

PaulinaMaria wielkość brzucha nie ma nic wspólnego z wodami płodowymi,ani nawet z wielkością dziecka.Moja ciotka jak rodziła 37 lat temu to pogotowie które wezwali nie chciało jej zabrać do szpitala bo twierdzili,że jaja sobie robi z nich a ona w jeansach i bluzce koszulowej.kuzyn się urodził 3700. Do tej pory często ciotka to wspomina,a kuzyn zawsze pyta czemu nie ma zdjęc z brzuchem i czy na pewno go urodziła. Taka rodzinna historia.

Ja też mam dziś wizytę o 15:20 ale wrócę późno bo jeszcze do mamy z życzeniami trzeba skoczyć dziś słynne imieniny Bożeny i Krystyny:)

reklama
PaulinaMaria- mi to powiedzial kardiolog, wiec poki co niewiele wiem, on to stwierdzil nie na podstawie obwodu brzucha (brzuchol mam duuuzi hihih) ale n a podstawie swojego badania, nie wiem jak to widzial.
Dam Ci znac jak dzis mierzy to gin, ale on jak sprawdzal wody w zeszlym miesiacu to przez usg brzuszne, nie mierzyl mi obwodu :tak:

Asiia- milego dnia i samych pozytywnych wiesci!!! :tak: dobrze, ze masz kontakt ze swiatem, my tu nie pozwolimy Ci sie ani zamartwiac, a rozumiemy chyba jak nikt inny :tak:- kazda z nas mniej lub wiecej trzesie kuprem ;-)

Violapop- pytala sie o te pieluszki...spozniona, ale powie Ci, ze ja kupowalam u niego te podwojne i co prawda malo sie znam, ale moja mama ocenila je jako tak solidne jak kiedys :tak: bo te dzisiejsze to takie cieniutkie sa, wiec polecam te podwojne :tak: niewiele drozsze, a grubsze
http://allegro.pl/grube-pieluchy-pieluszki-tetrowe-podwojnie-tkane-i2196159795.html

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam tu z wami na początku, ale sie nie udało. Teraz mam dobre wieści - znów jestem w ciazy !!!! :) trochę sie martwię bo na początku gdy nie wiedziałam miałam grupę i brałam rożne leki, ale musi być dobrze! Data 15 listopada, prawie na moje urodziny !

Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Byłam tu z wami na początku, ale sie nie udało. Teraz mam dobre wieści - znów jestem w ciazy !!!! :) trochę sie martwię bo na początku gdy nie wiedziałam miałam grupę i brałam rożne leki, ale musi być dobrze! Data 15 listopada, prawie na moje urodziny !

Oczywiście że pamiętamy i cieszę się że się do nas odezwałaś!! Gratuluję Ci z całego serca :)

Asiia....

Trzymam mocno kciuki za silne dzieciaczki i za ciebie rzecz jasna!

Dziekuje ! ja za Ciebie tez Ciegle trzymam kciuki :tak: i za Waszego Dzidziusia rowniez!
nie zamartwiaj sie ,duzoo odpoczywaj ,a bedzie napewno wszystko dobrze :tak::tak:

Nadrobiłam wszystko, ale odniosę się tylko do asii - trzymaj się kochana, powiedz dzieciom, ze mają sie zrelaksować i spokojnie siedzieć w brzuszku jak najdłużej :tak: Pobyt w szpitalu jest o tyle męczący, ze z dzieckiem nie będziesz się mogła widzieć (u nas nie wpuszczają dzieci na oddział, nie wiem jak u Was) ale będziesz znacznie spokojniejsza słuchając serduszek dwa razy dziennie. KTG jest baaaardzo relaksujące, więc korzystaj z tego :-)

Nanulika super wieści!

Sicilpol wodami się nie zamartwiaj, syn się kręci więc wód ma wystarczająco dużo :-)

[FONT=&amp]Te Moje Dzieci jak sie urodzą to chyba na powitanie dostaną porządne lańsko :p hihi[/FONT]
[FONT=&amp]a jesli chodzi o wpuszczanie dzieci na oddzial,to nie ma tutaj z tym problemu.[/FONT]
[FONT=&amp]moglby siedziec ze mna codziennie od rana do wieczora, i by nic nie powiedzieli..tylko co to za przyjemnosc dla dziecka.[/FONT]
[FONT=&amp]niewiem co bym zrobila gdyby takiej mozliwosci nie bylo.. pewno bym sie zaplakala..[/FONT]
[FONT=&amp]chociaz z drugiej strony do domku tez daleko nie mam,takze zawsze moge powiedziec ze ide do kawiarni, wsiasc w taxi i w 5 minutek byc w domku,i to rozwiazanie tez jest pocieszajace:)[/FONT]

no i jakby co to teraz moze nawet byc i skype:tak: ,chociaz wiadomo ze co w domku przy dziecku ,to jednak w domku przy dziecku.

pamietamy :) Gratuluje z całego Serduszka i 3 mam kciuki za zdrowa i Szczesliwa ciaze, bez komplikacji rzecz jasna !!

Ostatnia edycja:
Witam,

Nie moge dospac jakos zbyt lekki sen przez chol***rnego psa. Zrywam sie po pare pazy w nocy:-(

Dzis ciezki dzien do pracy lece na poludnie do wieczora. Wczesniej jeszcze siostra na lekcje...

Dreddka gratuluje:-) apdejtuj jak sie rozwija :-)

Ide sie pocieszyc cieniutka latte - wczoraj wypilam pierwsza kawe w ciazy taka cieniutka latte z zalozeniem, ze to na pomoc przy przy przeczyszczeniu... Ale corcia nie szalala bardziej wiec chyba nie podnioslam jej cisnienia za bardzo:-)

Milego dnia:-)

Asiia łezki mi poleciały jak przeczytałam - z całego serca trzymam za Was kciuki! Musi być dobrze!

sicilpol dobrze, że dziś masz wizytę u gina - uspokoi Cię a przez to Dzidzia nie będzie odczuwać strachu Mamusi!

My dziś mamy nadzieję, na lepszy dzień. wczoraj pobolewał mnie brzuch - koło pępka i z boku - jakbym miała zbyt mało skóry do rozciągania :szok:
Za to wieczorem nie mogłam zasnąć gdyż męczyły mnie straszne duszności - wręcz brak tchu. Dopiero spanie na siedząco pomogło - czy jest się czym martwić? Miałyście tak może?

Dreddka gratulacje:-):-):-),proszę razem z nanuliką listopadóweczki:) Powodzenia i spokojnej ciąży:tak::tak:

BMR pewnie maluch uciska przeponę,niestety tak może się zdażać

A ostatnio o tobie myślałam, zastanawiając się co u ciebie :-) Super wieści!! Tak się cieszę że tobie i nanulice się udało :-D :-D:-D

reklama
Do góry