reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Wszystkiego Najpiekniejsze dla Najpiekniejszych czerwcoweczek :-D

My dzisiaj mamy 8 rocznice bycia razem ten czas ucieka :-D I w "prezencie" moj P wypral kremowe carpety w calym mieszkaniu a jest tego sporo. W prawdzie dzis jest trzeci i ostatni dzien tyle mu zajelo bo robil to przed popoludniowka. I postanowil wszystko wyniesc z kazdego pokoju i tak przekladal z jednego do drugiego. Nio ale teraz jest czysciutko i mieciutko :-) .

Wczoraj bylam nie do zycia z kazdym dniem odczuwam bardziej plecy juz nawet jak leze a co to bedzie pozniej az boje sie pomyslec...:baffled: Z racji zakonczenia prania zostalo mi poukladac na miejsce wiekszosc rzeczy, cale szczescie dzis mam wiecej energii.

Niestety nie zapamietalam co u ktorej, wiec przepraszam. Nadrobie to :tak:

Milego dzionka :-)

reklama
nanulika gratuluje :-)

Do mnie dziś rano, tak na dzień kobiet :-), przyszła mama i ..... przykleiłyśmy 3 fototapety (duże ok 120x200), powiesiłyśmy lustro, skończyłam drugi fotel, mama posprzątała i umyła mi podłogi na parterze...i poleciała do pracy :-D
Nie ma to jak maminy kopniak w tyłek :-p Lubie jak tak czasem wpadnie pełna energii, wtedy nie ma zmiłuj się i do roboty :-) :-D

Hej :)

nanulika no to super, cudna wiadomość:tak:

Sunshine wszystkiego Naaj z okazji rocznicy;-)

Niespodzianka wspolczuje sąsiada:-(

Ja na szczescie narzekac nie mogę, jedyne to czasami wkurza mnie sasiad, ktory caly czas cos robi w ogrodu, jeszcze mu chyba trawa zostala do pomalowania gdzie nie jest zupellnie zielona:-D czesto cos tnie, szlifuje a Mlody ma pokoj od strony ogrodu:tak: ale ma w miare spanie w dzien wiec rzadko Go to budzi.
W bloku nie mieszkam (choc zawsze chcialam) to nie wiem jak to jest miec sasiada sluchajace non stop muzyki itp.

Kurcze niezle sie przestraszylam przed chwila, jakis skurcz mnie zlapal:-(
A teraz kluje mnie strasznie prawy bok brzuszka:-(
czyzby znowu zapalanie pecherza sie szykowalo?!! to samo bylo poprzednio:wściekła/y:
i rzeczywiscie czesciej latam siku, cholera:/

Pola moze krzywo siadlas albo cos takiego. ja to jak gwaltownie pozycje zminie to lapie taki skurcz ze lzy same leca...mam nadzieje ze to nie zapalenie pecherza jednak

Klusia a co Ty za kartke wywiesilas? ja tez chcialam powiesic chociazby na drzwiach moich ze morda w kubel ale wlasnie nie wiedzialam co napisac. wszyscy sie tu znaja w miare i kazdy wie kto ma jakie dzicko, niestety u mnie w klatce tylko ja mam male i sasiadka z 1 pietra ale oni maja tam cisze juz wiec im nie porzeszkadza raczej bo ani holu nie maja ani przy ich drzwiach nikt nie siedzi. u mnie najgorsi sa obcy ludzie przychodzacy wlasnie do tego holu zeby sobie pogadac, przrczekac burze, snieg, wiatr, slonce i co tylko jeszcze sobie wymysla...na parapetach rozkladaja sie z wodka, zapojka, kubeczkami i stoja takie 15 osobowe grupy chlopakow pod oknem mlodego i dra mordy do 5 rano ...az strach czasami wyjsc i opieprzyc:/albo przyjedzie policja i jeszcze tam z nimi gada, zapali i pojedzie bo oni powiedza ze ujuz beda cicho i stoja dalej nosz cholera...

reklama
Polaa- mam nadzieje, ze to nie pecherz ale nie mam pojecia co to moze byc, moze nic powaznego tylko takie jednorazowe uklucie. Postaraj sie o tym nie myslec :tak: v

Blond - no nie zle sie dzieje u Was na holu, a policja jaka uprzejma, az szoda mowic.

W PL tez mieszkalam w bloku ale nie bylo czegos takiego przynajmniej nie w naszej klatce. Teraz tez we flacie mieszkamy ale tu to jest kultorka, wszystko zalezy tez od dzielnicy.

Uciekam zrobic cos na obiad i planuje paste z przepisu Sicilpol :-D

Do góry