reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Odwazylam sie dzis napisac na listopadowkach.... heh boje sie zeby nie zapeszyc....jutro chyba pojde zrobic bete i zadzwonie do gin czy mam przyjsc po jakies wspomagacze i co zrobic z lekami na cukkier ktore lykam.... endokrynolog twierdzil ze nie zaszkodza i ze gin sama zdecyduje kiedy to odstawic.... ostatnia @ 4 lutego wiec to dopiero 4-5 tydz,nic jeszce nie bedzie widac na usg.... no coz,zadzw jutor i spytam czy przyjsc....

reklama
Witam się i ja :-)
Widzę że zakupy i urządzanie pokoików dla naszych pociech niektóre z nas maja już w pełni opanowane !!!!!
Śliczne te rzeczy co kupujecie !!!!! :-) :-D
golden, carla nie mogę napatrzeć się na te cudeńka do pokoju maluszka !!!!!!
nanulika Ty bierzesz leki na cukrzycę ????????? jeżeli tak to chyba jak najszybciej byś musiała je odstawić tak mi się wydaje, najlepiej zadzwoń do gin jak najszybciej !!!! a tu masz linka poczytaj sobie Przygotowanie do ciąży w cukrzycy • Cukrzyca.pl

Ostatnia edycja:
Moje ogony żyją na Applaws. Karma ma 80% mięcha w sobie (chyba jako jedynka na rynku), kiedyś kupowałam Royala, ale moje koty po rpostu na niej utyły. A po Applaws jest super, wcale nie schudly mimo, że jedzą jej mniej, więc wychodzi ekonomiczniej, sierść błyszcząca i (odpukać) nigdy nie chorowały. Koopy twarde, więc bez problemu z czyszczeniem kuwety i mniej wonne.....
Dodam tylko, że moje kocury tez były wyjątkowo chude do chwili kastracji. Potem mometalnie zaczęły nabierać ciałka.

buziak
zdrówka życzę

nanulika nadal trzymam na krechę (może być i słaba, aby była)

I też poczułam wiosnę na całego.
W ramach pomocy zwierzętom (zbieramy kase na leczenie i utrzymanie bezdomnych w domach tymczasowych) z koleżanką wędziłyśmy dziś kurze łapki i ruszamy z handlem. Wyszły piękne i pachnące. A ja zaraz zabieram się za robienie psich ciasteczek :-)

A więc spadam i życzę miłego wieczoru!!!!

Moja jest po sterylce. Przytyla delkatnie bo wcale duzo nie je. W sumie czasem chrupnie suchej karmy, nereczke, moze mięska które nam na obiad kupiłam. Ale zjadła by cię za świerzy chlebek z maslem, crossainta, czy ser żółty. W ostatniej pozycji gustuje tylkow tych prawdziwych. Czyli powyżej 35 zl za kg :)

Ale i tak bym francy nie wymieniła na inną. W końcu moje futro :)

Nanulinka - gratuluje i strasznie mocno kciuki trzymam. Na usg bedzie widac. Ja mam pierwsze "zdjęcie" w papierach ciazowych własnie takiego małego okrąglego zarodka jeszcze bez serduszka :) A to juz martynka była

sicil - nie powiedziane jeszcze kto komu bedzie czego zazdroscił... wiesz jakie lato mielismy tu ostatnio... ;(( wiec prosze nas narazie chociaz nie draznic i nie pisac nic o słoneczku!!! ;p
Daj nam z miesiac chociaz;-)

nanulika - trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mały tak mnie kopie, ze zaraz mi noge wystawi:szok::szok:

łoo matko dziewczynki ja was nigdy nie nadrobie, czlowieka nie ma kilka dni a tu tyle mam do czytania....:-D:-D ale powolutku zaraz sie biore do roboty, ja wpadam sie przywitac i zameldowac, w piatek mialam robiona ta glukoze i walczylam ze soba zeby tego dziadostwa nie zwrocic, zebym nie miala powtorki z rozrywki, masakra jakas.....bleee... Wyniki odbieram jutro, wiec sie juz troszke stresuje bo nawet bym nie pomyslala ze dotyka to tyle dziewczyn...
U mnie tez typowow juz wiosennie, sliczne sloneczko za oknem ptaszki juz spiewaja normalnie cudo....
Widze ze przygotowania do przyjscia maluszkow ida pelna para, az mi wstyd bo ja daaaaleko w lesie jestem.... jakos tak mi sie wydaje ze mam jeszcze kupe czasu, ale tak sobie juz pomyslec to wkraczam w ostatni trymestr a to juz blizej niz dalej... Milego dnia dziewczynki i pysznych obiadkow:)

Witam niedzielnie,

jak na razie cisza tutaj:-D

U nas dzisiaj niestety pada deszcze od rana, chlopaki na basenie:tak:
a ja bede za chwile robila obiad, kurcze od kilku dni jakis leń mnie trzyma:zawstydzona/y:
wyprasować trzeba (uwielbiam to robic) a nie chce mi sie wiec coraz gorzej ze mną:-D

buziak wspolczuje:-( niech Cie opuszcza to chorobsko

sicilpol super ciuszki sobie kupilaś:tak:

Ja mam nadzieje, ze w moich spodniach pochodzę juz do końca, mam 3 pary, jeszcze jakies rybaczki moze kupię na koniec.
Ubralam dzisiaj moj ulubiony dres do domu i jakis kusy sie zrobil, cholercia:baffled:
to pewnie wina proszku do prania:-D haha.

Witam niedzielnie,

jak na razie cisza tutaj:-D

U nas dzisiaj niestety pada deszcze od rana, chlopaki na basenie:tak:
a ja bede za chwile robila obiad, kurcze od kilku dni jakis leń mnie trzyma:zawstydzona/y:
wyprasować trzeba (uwielbiam to robic) a nie chce mi sie wiec coraz gorzej ze mną:-D

buziak wspolczuje:-( niech Cie opuszcza to chorobsko

sicilpol super ciuszki sobie kupilaś:tak:

Ja mam nadzieje, ze w moich spodniach pochodzę juz do końca, mam 3 pary, jeszcze jakies rybaczki moze kupię na koniec.
Ubralam dzisiaj moj ulubiony dres do domu i jakis kusy sie zrobil, cholercia:baffled:
to pewnie wina proszku do prania:-D haha.

To i ja uzywam tego samego proszku, bo tez zalozylam dzis portki w ktorych chodzilam tydz temu i bylo okej, ale pewnie tak jak piszesz to ten proszek....;-);-);-);-)

U mnie rzeczywiscie byla piekna pogoda i staralam sie z niej korzystac. Poza tym padla nam skrzynia biegow w aucie, wiec byla troche zalatwiania. Same problemy z tym autem od poczatku :wściekła/y: Dzisiaj z kolei pada wiec siedze w domu i oczy mi sie kleja do spania.
Z rzeczami dla bobasa tez jestem daleko, daaaleko. Ciagle czekam na odpowiedz co do macierzynskiego, maja jeszcze tydzien...

reklama
Do góry