reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej... a u mnie dobre wiesci przeplataja sie z gorszymi :((

Bylam na usg widzialam fasole juz ma 7 mm wiec nie wiem czy nie za malo serduszko bilo niestety nie slyszalam i nie wiem ile na minute...no i to mnie cieszy, ze na chwilke moglam zobaczyc jak bąbelek sie "rusza" w mamusi brzuszku....

Niestety są tez złe wieści... choroba nie odpuszcza... dodatkowo doszła straszna tkliwość gornej części pleców... obawiamy sie ze to moze być nie daj boze połpasiec;/// mam pod pachami powiekszone wezly i za uszami... dodatkowo oczywiscie kaszel katar bol gardla... nie mam goraczki.. jutro niestety chyba szpital :(( boje sie bo w 1 trymestrze polpasiec moze spowdowac smierc plodu a w dobrym obrocie spraw uszkodzenia konczyn, sluchu i wzroku ;(((
Do szpitala musisz isc na badania, żeby się dowiedzieć czy to polpasiec czy na leczene ? Nie martw sie nie ozesz sie denerwowac wszystko bedzie dobrze jestes mloda organizm sobie poradzi ze wszystkim zobaczysz.. a moze to zwykla grypa nie martw sie na zapas :) Znajoma mojej przyjaciolki miala polpasca w 1 trymestrze a dzidzius sie urodzil caly i zdrowy bez zadnego uszczerbku! Bedzie wszystko dobrze :happy2:

reklama
Xdorota Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze, ja na samym początku ciąży miałam taką tkliwość na plecach i nogach przeważnie wieczorem nawet piżama mi przeszkadzała teraz wiążę to z pierwszym objawem.

Kamila bo to taki proroczy może na następną dzidzię hihi( już poprawiłam)

Mam pytanie w jaki sposób wstawiacie zdjęcia fasolek? bo mój skaner albo nie działa albo ja nie potrafie się nim posługiwać hehe

Dziewczyny... bylam u lekarza. Ból pleców prawie minal... hmm bol... czulam u gory plecow jakby caly dzien ktos mnie okladał pałką policyjna;// wybroczyny nie wyszly ani pęcherze wiec być może fałszywy alarm... nie mniej musze sie oszczedzać i obserwować czy nic sie nie dzieje!

Wczoraj nie mialam mocy pisac. Z usg pani doktor stwierdzila ze ciąża młodsza bo ma 6w1d i przesuneła termin na 19.06, ale powiedziala ze mozemy sie narazie trzymac tego 13.06 bo byc moze fasolek nadgoni i ze nie mam sie martwic... smutno mi tylko ze nie slyszlaam serduszka i nie wiem ile wali na minute... ale widzialam ze bije to chyba tez wazne.

PS. Jestescie moim ogromnym wsparciem. Dziekuje!

Dziewczyny... bylam u lekarza. Ból pleców prawie minal... hmm bol... czulam u gory plecow jakby caly dzien ktos mnie okladał pałką policyjna;// wybroczyny nie wyszly ani pęcherze wiec być może fałszywy alarm... nie mniej musze sie oszczedzać i obserwować czy nic sie nie dzieje!

Wczoraj nie mialam mocy pisac. Z usg pani doktor stwierdzila ze ciąża młodsza bo ma 6w1d i przesuneła termin na 19.06, ale powiedziala ze mozemy sie narazie trzymac tego 13.06 bo byc moze fasolek nadgoni i ze nie mam sie martwic... smutno mi tylko ze nie slyszlaam serduszka i nie wiem ile wali na minute... ale widzialam ze bije to chyba tez wazne.

PS. Jestescie moim ogromnym wsparciem. Dziekuje!
No widzisz jest wszystko wporządku leż grzej się odpoczywaj i wszystko samo przejdzie :)
Nie martw sie że nie słyszałaś serduszka.. ważne że widzialas ze bije:) Przy nastepnym usg napewno uslyszysz. Ja slyszalam serduszko ale tez niewiem ile na minute bije :)

reklama
Do góry