reklama
buziak
Fanka BB :)
Ogólnie to przeciwzakrzepowy, są to zastrzyki które biorę ze względu na moją przeszłość.
tak czy inaczej współczuje!!!!!!
gkvip - no to gratuluje gniazdka! a i nie ukrywam, ze troche rzuciałabym swoim ciekawskim okiem po jakichs miłych fotkach tego domku...
oczy mi spadaja dosłownie, takze ciao!!!
klusiaM
Dopadł mnie mega katar, do tego zablokowałam jakimś "cudem" dostęp do bankowości elektronicznej sobie i T . Trochę trwało odkręcanie...A już się cieszył, że może przez jakiś czas nic nie kupię na allegro
chyba czas odpocząć, nie cierpię być pociągająca
chyba czas odpocząć, nie cierpię być pociągająca
Sunshine6
Chcialam juz uciekac do lozeczka ale mowi wejde jeszcze zobaczec co sie tutaj dzieje i widze ze Wy o porodach i znieczuleniach a ja wlasnie skonczylam oglada One born every minute i byla jakas ruska, ktora rodzila. I to co sie rzuca w oczy to, to, ze na koniec jej facet przyniosl kwiaty i prezenty dla poloznych a w UK raczej tego nikt nie stosuje i jeszcze nigdy nie widzial zeby ktos cos takiego zrobi.Co do znieczulen to tak jak pisaly dziewczyny wszystko za darmo i to co chcesz to masz. I leki na recepte rez gratis do roku po porodzie. Wiec nie rfozumiem czemu niektore dziewczyny zjezdzaja do PL zeby rodzic.Slodkich snow i do jutra
Sunshine ja tez szczerze nie rozumiem dlaczego niktore jada do Polski rodzić skoro tutaj tez sie rodzą dzieci
tez ogladalam one born, wlasnie sie zastanawialam dla kogo ma te kwiatki
pomyslalam o poloznych ale pozniej, ze dwa bukiety to za mało chyba chyba, ze bukiety dla tesciowej, ktora z Nimi byla i tej Olgi
i znowu przypomnialam sobie meczarnię z Kuba
tez ogladalam one born, wlasnie sie zastanawialam dla kogo ma te kwiatki
pomyslalam o poloznych ale pozniej, ze dwa bukiety to za mało chyba chyba, ze bukiety dla tesciowej, ktora z Nimi byla i tej Olgi
i znowu przypomnialam sobie meczarnię z Kuba
Sunshine6
Polaa- nio w sumie racja mial tylko dwa bukiety kwiatow a poloznych bylo sporoooooo. Wiec albo dla jego dziewczynek albo chlopak sie nie spodziewal takiej ekipy
Ojjj i nie mysl o tym co bylo teraz musisz pomyslec pozytywnie, ze tym razem bedzie szybciej i latwiej glowa do gory, grunt to pozytywne mysli i do przodu :-)
Ojjj i nie mysl o tym co bylo teraz musisz pomyslec pozytywnie, ze tym razem bedzie szybciej i latwiej glowa do gory, grunt to pozytywne mysli i do przodu :-)
gkvip2505
No ja tez to ogladam .
Mnie przy pierwszej wizycie polozna tez pytala czy rodzic to ja w Polsce bede bo wszystkie polki jakie do tej pory miala pod opieka to wlasnie do Polski rodzic lecialy. Byly milo zaskoczone kiedy im powiedzialam ze ja tu bede rodzic.
Mnie przy pierwszej wizycie polozna tez pytala czy rodzic to ja w Polsce bede bo wszystkie polki jakie do tej pory miala pod opieka to wlasnie do Polski rodzic lecialy. Byly milo zaskoczone kiedy im powiedzialam ze ja tu bede rodzic.
katrina115
Potrójna Mama
Tak jak piszecie dziewczynki z UK. TU może nie wszystko jest cacy, ale jeśli chodzi o opiekę nad ciężarnymi, ze bezpłatne, nawet jak nie masz MC.
W szpitalu full wypas i tez wszystko za free i oczywiście znieczulenie jakie chcesz.
Już Wam kiedyś pisałam, ze po porodówce w Polsce (fakt, że sprzed 20 lat) to miałam taki uraz, a tutaj sie z tego wyleczyłam i odważyłam na ten ostatni raz.
W szpitalu full wypas i tez wszystko za free i oczywiście znieczulenie jakie chcesz.
Już Wam kiedyś pisałam, ze po porodówce w Polsce (fakt, że sprzed 20 lat) to miałam taki uraz, a tutaj sie z tego wyleczyłam i odważyłam na ten ostatni raz.
reklama
Sunshine w sumie nie mysle o tym co bylo, ale jak to ogladam wspomnienia zawsze są teraz pewnie od razu pojdę pod noż. Ale zobaczymy jeszcze.
katrina wiadomo, nigdzie nie jest wszystko cacy, ale jesli chodzi o te rzeczy to nie mozna narzekac, za darmo wszystko i bez problemow jakby nie bylo;-)
ja jestem bardzo zadowolona.
gkvip ja znam jedna kolezanke, ktora rodzzila w Polsce, poleciala w 30 tyg
wiekszosc raczej tutaj
no ale taka prawda, jak ma byc dobrze to niezaleznie gdzie sie urodzi to bedzie dobrze!!
katrina wiadomo, nigdzie nie jest wszystko cacy, ale jesli chodzi o te rzeczy to nie mozna narzekac, za darmo wszystko i bez problemow jakby nie bylo;-)
ja jestem bardzo zadowolona.
gkvip ja znam jedna kolezanke, ktora rodzzila w Polsce, poleciala w 30 tyg
wiekszosc raczej tutaj
no ale taka prawda, jak ma byc dobrze to niezaleznie gdzie sie urodzi to bedzie dobrze!!