reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Zielone wyspy są the best. Jak tak piszecie to można żałować że sie nie wyjechało :tak: bo w PL to coraz gorzej sie dzieje.

Teraz to już naprawdę spadam.
Papatki

reklama
Ogólnie to przeciwzakrzepowy, są to zastrzyki które biorę ze względu na moją przeszłość.

tak czy inaczej współczuje!!!!!!

gkvip - no to gratuluje gniazdka! a i nie ukrywam, ze troche rzuciałabym swoim ciekawskim okiem po jakichs miłych fotkach tego domku... :cool2::tak:
oczy mi spadaja dosłownie, takze ciao!!!

buziak - jak tylko to wszystko ogarne to wrzuce pare fotek ;-) to moze troszke potrwac ale obiecuje ci ze cos wrzuce

Dopadł mnie mega katar, do tego zablokowałam jakimś "cudem" dostęp do bankowości elektronicznej sobie i T :). Trochę trwało odkręcanie...A już się cieszył, że może przez jakiś czas nic nie kupię na allegro:)
chyba czas odpocząć, nie cierpię być pociągająca:(

Chcialam juz uciekac do lozeczka ale mowi wejde jeszcze zobaczec co sie tutaj dzieje i widze ze Wy o porodach i znieczuleniach a ja wlasnie skonczylam oglada One born every minute i byla jakas ruska, ktora rodzila. I to co sie rzuca w oczy to, to, ze na koniec jej facet przyniosl kwiaty i prezenty dla poloznych a w UK raczej tego nikt nie stosuje i jeszcze nigdy nie widzial zeby ktos cos takiego zrobi.Co do znieczulen to tak jak pisaly dziewczyny wszystko za darmo i to co chcesz to masz. I leki na recepte rez gratis do roku po porodzie. Wiec nie rfozumiem czemu niektore dziewczyny zjezdzaja do PL zeby rodzic.Slodkich snow i do jutra

Sunshine ja tez szczerze nie rozumiem dlaczego niktore jada do Polski rodzić skoro tutaj tez sie rodzą dzieci:-D
tez ogladalam one born, wlasnie sie zastanawialam dla kogo ma te kwiatki:confused2:
pomyslalam o poloznych ale pozniej, ze dwa bukiety to za mało chyba:-D chyba, ze bukiety dla tesciowej, ktora z Nimi byla i tej Olgi :)
i znowu przypomnialam sobie meczarnię z Kuba:zawstydzona/y:

Polaa- nio w sumie racja mial tylko dwa bukiety kwiatow a poloznych bylo sporoooooo. Wiec albo dla jego dziewczynek albo chlopak sie nie spodziewal takiej ekipy :-D

Ojjj i nie mysl o tym co bylo teraz musisz pomyslec pozytywnie, ze tym razem bedzie szybciej i latwiej :tak: glowa do gory, grunt to pozytywne mysli i do przodu :tak::-)

No ja tez to ogladam :-D.
Mnie przy pierwszej wizycie polozna tez pytala czy rodzic to ja w Polsce bede bo wszystkie polki jakie do tej pory miala pod opieka to wlasnie do Polski rodzic lecialy:szok:. Byly milo zaskoczone kiedy im powiedzialam ze ja tu bede rodzic.

Tak jak piszecie dziewczynki z UK. TU może nie wszystko jest cacy, ale jeśli chodzi o opiekę nad ciężarnymi, ze bezpłatne, nawet jak nie masz MC.
W szpitalu full wypas i tez wszystko za free i oczywiście znieczulenie jakie chcesz.

Już Wam kiedyś pisałam, ze po porodówce w Polsce (fakt, że sprzed 20 lat) to miałam taki uraz, a tutaj sie z tego wyleczyłam i odważyłam na ten ostatni raz.

reklama
Sunshine w sumie nie mysle o tym co bylo, ale jak to ogladam wspomnienia zawsze są:tak: teraz pewnie od razu pojdę pod noż. Ale zobaczymy jeszcze.

katrina wiadomo, nigdzie nie jest wszystko cacy, ale jesli chodzi o te rzeczy to nie mozna narzekac, za darmo wszystko i bez problemow jakby nie bylo;-)
ja jestem bardzo zadowolona.

gkvip ja znam jedna kolezanke, ktora rodzzila w Polsce, poleciala w 30 tyg:tak:
wiekszosc raczej tutaj:tak:

no ale taka prawda, jak ma byc dobrze to niezaleznie gdzie sie urodzi to bedzie dobrze!!

Do góry