reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Buziak no ja też należę do tego rodzaju gośc, którzy wspólnie z zespołem rozbawiają gości;)I tak sie tylko zastatnawiam jak ja rozbawię towarzystwo 9 czerwca;)

Sicilpol no akurat z tym przelicznikiem to masz rację;)

Eh to jest niesprawiedliwe wszystko, tak czasem czytam jak mówicie, że byłyście na zakupach czy coś i wiecie kurcze zazdroszczę wam.. tak bym chciala móc iść i kupić sobie cokolwiek, ot tak dla przyjemności..a ja nawet nie mogę iść i kupić tego co potrzebuję..nawet szamponu..gdzie tu mowa o jakis specyfikach na rozstepy..nie wiem jak to będzie. Za tydz mam lekarza, muszę zrobić badania platne i zaplacic za wizytę, a w portfelu do piętnastego mam 150 zł. Wizyta 100. badania 60..czyli do piętnastego głodówka.. straszne, straszne, straszne....................................................

reklama
Witam,
Wróciliśmy do domku od moich rodziców. Przydałoby się wyjść takie słoneczko, jakieś zakupy, spacerek, ale taki sen mnie łapie, ze nie wiem czy dam radę. A na 16 na basenik lecimy. Własnie kończy się sezon i na wiosenny zapiszę nas tylko na pół, bo nie wiadomo ile dam radę jeszcze pochodzić.

A dziś obudziło mnie mega szczypanie, swędzenie. Kurrrrka, miesiąc temu miałam małą infekcję i znowu??? Co mam robić? Za 3 tyg dopiero wizyta, mam jeszcze trochę maści Pumafucin, może pomoże...

Muńka nie pamiętam, byłam tam dawno temu, tylko raz. Jak idę na NFZ NA Marszałkowską to zwykle dopłacam od 80zł w górę, jak cos nie refundowane lub chcę lepsze. Czemu nie zostałam stomatologiem? Tyle kasy…
Esperanza Mi w pierwszej ciąży bardzo brakowało, a teraz tylko czasami mam chętkę, szczególnie na imprezach (Martin+wódka+sprite+lód+cytryna)….echhhhh

Aylin - ja szanuje kazdego człowieka, i nie robi mi róznicy jaką prace ktos wykonuje. Naprawde. Jestem w stanie zrozumiec, ze ktos moze miec gorszy dzien, gorzej sie czuc czy poprostu jakies swoje problemy. Ale klienta tez nie mozna traktowac z gory bo inni sa podli czy jacys tam. Szanujmy sie wzajemnie;-)

sicipol - teraz to chyba bedzie dotyzyło nas wszystkich:tak: Moje nózki mam wrazenie ze sie nie dosc ze skrociły to i zyskały na objętosci:confused2:
Ja np tak na codzien dokupie sobie ze dwie pary dresów spodni i buty spotrowe. W koncu w ciazy jestem i ma mi byc przede wszystkim wygodnie. A tak jakby nie w drechy to nie wiem co sie da wymyslic ;/////

Aylin- kazda praca potrafi byc ciezka, ktos siedzi w sklepie, ktos przy biurku, kogos wiecznie ochrzaniaja za nic- nie ma to nic wspolnego z zawodem. Ja nie prosze, by zostala ze mna 30minut, wiem, ze nic nie kupie przez te minute, ale liczy sie podejscie, skoro wychodzila przed koncem pracy, spieszylo jej sie, mogla np powiedziec, czy nie moglibysmy przyjsc jutro np. a ja inaczej bym zareagowala, a tak, mowie jej, ze mi starczy minutka by rzucic okiem na te 7modeli, bym przynajmniej miala jako takie pojecie, czy warto wrocic, czy te marki mnie interesuja a ona ze nie i nam zamknela drzwi przed nosem.
Rozumiem, ze pewnie nie zarabia wiele, ze pewnie ma tam troche pracy, ale liczy sie podejscie, klient moze nie swiety, ale sklep utrzymuje sie z kazdego klienta, tego marudnego jak i latwego. Nie mozna sobie pozwolic, by samemu selekcjonowac klientele. Chyba nie w tych czasach.
Ja tez nie zawsze mialam uprzejmych klientow, mimo, iz nie ide na pierwszy ogien, to czesto musiaam wysluchiwac o co im chodzi, gdy nawet samie teog nie wiedzieli i cokolwiek bym nie zoribla, zawsze bylo zle. Ale ja nie moge po prostu powiedziec, nie, nie bede z nim pracowac, albo co gorsza, ze nie mam czasu- przeciez bym wyleciala z hukiem po tygodniu :confused2:

AVO- z tymi koturnami to mi podsunelas pomysl :tak:

Ja nie mówię, że powinny tak postępować. Mówie tylko ze rozumiem ze moze wkurzyc jak za 3 min zamkniecie pozmywasz podłoge i ktos ci na nia wejdzie. Ja ucze ze maja każdego klienta obsługiwac tak jakby sami chcieli byc obsługiwani (itd, standardy wszelkie obsługi łacznie a dodatkowymi poleceniami) Gorszy dzień powinien zostać przed drzwiami. Bo przenoszenie na innych złego samopoczucia nie ma sensu.

Butki moze i fajne ale nie za ta cenę. Zreszta ja jestem miłosniczka wszelkich balerinek i japonek. Na płaskim. Za szybko biegam aby sie koturnami/obcasami stresować. Poza tym mi nie wygodnie. Ale kolezanka z pracy ma na odwrót - w płaskich jej źle. Więc jest to kwestia przyzwyczajenia. Tak czy tak zaczynam z tęsknota w kierunku japonek spoglądać :)

W sprawie butów - polecam sklep:
Obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dla dzieci - moda24h.eu wystawiaja tez na allegro z regóły z gratisową przesyłką
lub z tańszych
BUCIARNIA

trochę mi się spać chcę więc się wypowiem zwięźle:

nienawidzę wesel i nie cierpię disco polo
brakuje mi alkoholu baardzo, jak mąż pije piwo z colą przy mnie to mam mu ochotę oczy wydrapać
na fajkę też mam często ochotę choć już ze 2 lata nie palę
linii jeszcze nie mam, poprzednio mi się pojawiła późno i była bardzo delikatna
pępek mi lekko wyszedł

espadryle fajne, w ogóle lubię hilfigera ale obuwie noszę prawie wyłącznie płaskie i ja zainwestuję póki co w jakieś fajne białe skórzane trampki a na upały mam kilka par japonek/klapek
ja tam mam się zamiar obkupić dopiero jak urodzę i schudnę hehe

ściskam was dziewczynki i miłego dnia życzę, mnie dziś wszystko wkurza więc się zaszyję w jakiejś dziurce tylko niech się ktoś moim Maksem zajmie do powrotu małża z pracy....

Niezapominajka- glowa do gory, moj mi wczoraj zmienil haslo do paypal :wściekła/y: zobaczysz, wszystko minie, naprawde, bedzie tylko lepiej :tak: a powiem Ci, ze posucha uczy oszczednosci i to potem czlowiek docenia kazdy grosz/euro w kieszeni :sorry:

Aylin- u mnie niestety ten problem, ze jak zaloze przy mojej wadze balerinki i legginsy, to moj maz ze mna nie bedzie chcial wyjsc ;-) Albo mnie do akwarium odesle do dzialu wielorbkow :confused2:
Co do sklepow, jak im nie zazdroszcze i domyslam sie, ze klienci potrafia czlowiekowi schrzanic niezle dzien, zwlaszcza Ci, ktorzy przychodza, zabieraja czas i nie kupuja nic, ale akurat ta babka mogla sprobowac z nami po ludzku, nie zatrzaskiwac drzwi przed nosem :no:

alllee naprodukowalam sie i mi zjadlo posta.....
Witam sie w ten sliczny dzien;-)
Pisalyscie o modzie na wiosne dla nas, ja tam nie bede sobie kupywac zadnych nowych wielkszych kurteczek wiosennych, bede nosic te stare zarzuce na to szal pod spod jakas tunika i leginsy, z tym ze kurtki nie bede dopinac, jezeli chodzi o buty to ja mam takie azurowe a'la kozaczki wiosenne, sa luzne wiec mam nadzieje ze wejde. A na te cieplejsze dni zarzuce tenisowki mam chyba z 5 kolorow do tego jakies spodenki i mam tez luzne koszule, wiec mysle ze jakos to bedzie:-D
Co do tych koturnow to jakos do mnie nie przemawiaja chyba ze bylyby zakryte, bo nie lubie jak widac mi dwa paluchy ktorych nie lubie bo sa starsznie ddlluuggiiee:laugh2:
Jezli chodzi o wesela to tez zawsze z mezem dawalismy czadu do bialego rana, teraz mam zamiar isc w szpilkach hihi a co z tego wyjdzie nie wiem.....
Mnie tez brakuje czasem alkoholu, wczesniej bardzo lubilam piwko albo czesto pilismy sobie z mezem winko, a teraz jakos mi tak nie podchodzi... co do papierochow to lubie czasem postac w miejscu gdzie pala, chociazby zlapac ze dwa wdechy....:cool2::cool2:

niezapominajka - ;((( a nie da rady tych badan zrobic na nfz??? chociaz to by odeszło...

sicil - wasza pani ze sklepu to typowy brak kultury. Bo kazdemu człowiekowi nalezy odpowiedziec - chociaz minimalnie na jego pytanie wiec mogła sobie pozwolic chociaz na zwykłe - Zapraszam panstwa jutro z samego rana!!!

Janapewno sobie kupie zwykle szmatki takie

trampki tenisównki szkoła japan białe 40 wyprzedaż (2171150137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w tej cenie to bym wzieła czarne białe i granat.

Takie niby płaskie ale mi sie zajebiscie podoba wzór

HS9 C %%% WYPRZEDAŻ BUTY BALERINKI BEŻ 38 (2153850602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

fajne kolory i jak w sam raz do wózka;-)

199#39# BUTY, BALETKI, BALERINKI, TRAMPKI, czarne (2171753671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie brałam nigdy butow z zamowienia, wiec i tym razem pojde do sklepu i wezme podobne ale to tak dla zorientowania jakie mi sie podobaja ;-)

Ponadto cos nieco wyzszego bym chciała
:cool2:

no ja własnie nie lubie chodzic na zupełnie płaskich podeszwach, musze mieć chociaż 3 cm koturnek, Nawet stopu mnie bola od płaskiego.Co nie znaczy ,ze buty na płaskim mi sie nie podobają:)

Co do alkoholu- to nawet nie wiecie jakią mam ochote na białe wino i papieroska......

Sicil, a na poczatek czerwca to polecam spodnie alladynki:) do japonek super:)

reklama
No nie da rady na NFZ bo chodzę prywatnie do lekarza, więc i badania muszę opłacać, głupie to wszystko ale cóż...;-/ i jakoś wcale pogoda za oknem nie poprawia mi nastroju, mimo, że takie słoneczko...była u mnie przed chwilą mama, ale już pojechała i znów siedzę sama jak snob..pf humor do bani

Do góry