reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

no zobacze co mi sie uda upolowac w czaczu. gdyby bylyjakies fajne do tapicerowania to sie skusze. ale ogolnie jestem zalamana bieda na rynku tkanin w polsce... wszystko tandetne i pstrokate

reklama
Był też temat macierzyństwa- ja też się boję, ale nie umiem tego opisać, bo mnóstwo sprzecznych uczuć jest we mnie..czy będę dobrą matką, czy ja wogóle nadaję się na matkę, jak damy radę..a z drugiej strony już bym chciała mieć dziecinkę przy sobie;) To moje pierwsze dziecko, ale wydaje mi się, że to chyba normalne;)

normalne i szybko przechodzi;-):-D

Głowa mi peka i leze, ale humor mam niezły... najlepiej to bym poskakała na imprezie hehe

"Bo ja tańczyć chcę
może nauczysz mnie jak tańczy się
ja bujam się, bujam się
:-DTańczyć chcę
może nauczysz mnie jak tańczy się
ja bujam się, bujam się!!!
w góre w góre!!! " nie daje sie jak moge:cool:

wiosna idzie ja wam to mowie!!!!!

karamija - mi paracetamol nie pomoze:no: musiałabym wziac ze 2ketonale i tez nie zawsze przechodzi. Kurcze a taka spokojna byłam, ze w ciazy mnie to nie dotyczy i duuupa:confused2:

wiosna wiosna....mnie cora zaciagnela na plac zabaw ale stwierdzila "zimo......baldzo zimo"i poprostu sie przespacerowalysmy. Tzn ona glownie jechala bo uwielbia wozek dlatego kupujemy podwojny bo jak zobaczy ze maly jedzie a ona musi isc to mi zyc nie da

Polazłam na pazury...done...weszłam do sklepu...mięsko takie, siakie i owakie...cały koszyk wypchany...kasa...i dupa...nie mam portfela...;D

wyglada na to ze namowilam malzonka zeby jechac na weekend do poznania a przy okazji odwiedzic czacz w poszukiwaniu polek dla jasia i krzesel do jadalni:-):happy:

krzesla ktore mi sie marza juz od dawna, kazde inne - w tym stylu:
Mix It Up: Dining Chairs | Apartment Therapy

moim marzeniem bylo zrobic cos takiego, ale znalezienie takich pieknych materialow w polsce graniczy z cudem...
Zobacz załącznik 441930

wiec planuje cos innego, bialy stol i rozne krzesla w odcieniach zieleni (mam bialo zielona kuchnie) Zobacz załącznik 441933

PS a co na obiad? :)

Josie szukaj na allegro, tam często dziewczyny sprzedają materiały sprowadzane z włoch i anglii :tak: Super, naprawdę :-) Oczywiście nie kupisz wszystkiego na raz, ale jak masz czas to znajdziesz czego szukasz :-D

Ja tylko się przywitam.

AVO gratuluję wyników glukozy. I po co się było tak stresować? :-)

Życzę owocnych wizyt!!!

Spadam oglądać najnowszy odcinek Chirurgów.

buziak widzę że my to w tych samych klimatach byśmy się pobujały :-D od dwóch dni mi ta piosenka po głowie chodzi

:cool::cool: az mi nogi same chodza:-)
a pewnie predko człowiek nie pobaluje:baffled: hehe

violapop - pisałas cos ze lekarze przy drugiej cc nie moga ciac na krzyz??? to pewne??? czy tak napisałas tylko?

Witam,

carla tak jak piszą dziewczyny, wszystko minie, będziesz wspaniałą matką;-) Jak urodził sie Kuba, bylam tak wykonczona, ze spojrzalam tylko na Niego:zawstydzona/y: pozniej dwie noce w szpitalu byly okropne, zero pokarmu, Maly plakal caly czas, ja razem z Nim:-( Po powrocie do domu to samo, mama przyleciala tego dnia jak wychodzilam ze szpitala (tak sie zlozylo fajnie:-)), brala Go w nocy jak plakal, zebysmy sie wyspalli, ja nie moglam Go nakramic, cycki bolaly, bylamnwsciekla, jak wyjezdzala do Polski to myslalam,ze jej Mlodego spakuje do walizki. Ale po kilku dniach wszystko się zmienilo:tak: bylam przeszczęsliwa, ze Go mam:-) nie moglam sie na Niego napatrzec, zamiast spać stalam nad lozeczkiem i obserwowalam jego uśmieszki przez sen:tak: mi nawet jak mial juz pol roku przychodzily takie mysli do glowy, ze nie moglam uwierzyć, że mam juz dziecko:szok: oczywiscie będąc w ciazy tez bylam pelna obaw a zarazem nie moglam sie Go doczekać.
Wszystko bedzie dobrze:tak:

Co do dentysty tez sie Go nie boję, znieczulenie mialam tylko raz jak mialam usuwanego zeba (w kwietniu w tamtym roku) a i tak cos czulam, rwał Go pol godziny, masakra jakaś.
Ale wole dentystę niż ginekologa:zawstydzona/y:

delwer ja chetnie bym za Ciebie wyprasowala bo uwielbiam to robić:tak:

buziak wspołczuje bolu głowy:-(

reklama
O kurcze dziewczyny stram sie nadrobic caly weekend i wczorajszy dzien ale z moja mozgownica chyba nie najlepiej dzis i nie zapamietalam wszystkiego za co z gory przepraszam. to co utkwilo mi w glowie.

Waris- gratulacje dziewczynki:-) czy tego oczekiwalas?

Josie - mowisz, ze zwolnienie super sprawa dowiem sie o tym od maja :-)
Swietny pomysl z krzeslami, uwielbiam ten styl, z checia bym Ci przywiozla jakies materialy z Anglii ale i tu ostatnio lipa. Szukam odpowiedniego materialu na ochraniacz do lozeczka malej i nie moge nic znalezc a uwierz, ze przejrzalam sporo stron. U mnie w sklepach nic nie ma bo to wioska mala wiec internet zostaje.

AVO- ciesze sie, ze wyniki w porzadku.
Co do krostek, pryszczy czy liszajow przezywam to samo, z tym ze u mnie zaczelo sie od suchych czerwonych plackow teraz juz to ustapilo ale za to mam cale plecy w malutkich czeronych krosteczkach wygladajacych jak pryszcze. Oczywiscie na brzuchu to samo- myslalam, ze to od oliwki albo balsamu ale przestlam uzywac a to nie znika :no: wiec nie wiem jak sobie z tym poradzic.:baffled:

Carla- temat macierzynstwo i obawy jak to bedzie, nie ma dnia zebym o tym nie myslala, czy dam sobie rade, czy bede w stanie zatroszczyc sie o nia jak bedzie wygladalo nasze zycie, i praktycznie co noc mam sen o dziecku. Zreguly sa to koszmaty, ze nie potrafilam jej nakarmic, albo ze zapomnialam o niej, i tego typo wiele podobnych. Rzadko kiedy jest to cos milego. Wiec wiem co czujesz. Mam tylko nadzieje, ze milosc i to jak sie zajmowac tak niewinno istotka sama przyjdzie i nie bedzie tak zle.

Widzialm tez temat wagi. Ohhhh i tu mnie boli kg przybylo odkad ostatni raz bylam na wadze ale ludze sie ze zle wazy i poczekam na wizyte u poloznej zeby sie "pocieszyc"?! Jednak co jak co musze przyznac, ze kochanego mam tego meza bo jak wrocilam po wazeniu na naszej lazienkowej wadze, oczywiscie zalamana i oczywiscie ie oznajmilam mu ile mi wyskoczylo. On od razu powiedzial, zebym sie nie przejmowala to normalne trzeba przytyc i mam przestac przezywac ciagle ta wage! Przyjdzie czas to sie zrzuci. A poza tym nie widac po mnie zebym duzo przytyla tylko brzuszek i dla niego to jestem sexy mamuska ;-) Wiec mam skonczyc mu marudzic. :tak:

Do góry