reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Aga mój kręgosłup by tego nie wytrzymał, ale tobie życzę dobrej zabawy :-)

Sicilpol mi też podeślij trochę tej energii :tak: U mnie za oknem resztki nocnego śniegu i siąpiący z nieba deszcz :baffled: Nic się nie chce :-p

reklama
heheh troche rozerwiesz się przynajmniej;-)
W sumie i tak :) a może upoluję jakąś bluzę- sweter, bo jak się zrobi wiosna za parę dni to ja nie mam nawet jednej bluzy kurtki czy sweterka.

Aga mój kręgosłup by tego nie wytrzymał, ale tobie życzę dobrej zabawy
biggrin.gif
Kręgosłup jeszcze okej, ale czy noga, a dokładnie udo tyle w spodniach wytrzyma :/

Ostatnia edycja:
Hej!

Sicil ty tu piszesz o wiosennych porządkach, a u mnie właśnie zaczął sypać śnieg :-(

dorota gratuluję udanej wizyty!

PaulinaMaria to straszne, co ta kobieta z dzieckiem robi :szok:

a ddtvn przed chwilą Rutkowski ze swoja Luizą mieli darmową psychoanalizę przed milionami telewidzów:baffled: jak można się tak uzewnętrznić na antenie:szok:

Hej!

Sicil ty tu piszesz o wiosennych porządkach, a u mnie właśnie zaczął sypać śnieg :-(

dorota gratuluję udanej wizyty!

a ddtvn przed chwilą Rutkowski ze swoja Luizą mieli darmową psychoanalizę przed milionami telewidzów:baffled: jak można się tak uzewnętrznić na antenie:szok:

ta Luiza to chyba jakaś nie ten teges jest ? Ostatnio coś słyszałam że u nas w Lublinie z KUL-u chciała skakać:cool:

Witam

Waris gratuluję córeczki:)
Gratuluję udanych wizyt i &&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze.

Ja dziś po pierwszej dawce insuliny. Nic strasznego nawet nie poczułam,że wbiłam sobie igłę taka cieniutka.

Dziś mam w planach pofarbować sobie włosy a do fryzjera wybiorę się pewnie w maju heh przed porodem coby po porodzie jakoś wyglądać bo nie wiadomo jak to będzie z czasem.

Mam pytanie do dziewczyn ,które kupowały u gościa rajrodzica czy kupowałyście pieluszki tetrowe,jeżeli tak to które bo jest tam kilka rodzai i jak wyglądają gatunkowo?

Spokojnie, to nie może być od razu coś złego. Hemoroidy to parszywa dolegliwość i niestety mogą krwawić, a że w ciąży nasze błony śluzowe są bardziej przekrwione, to zaczynają się krwawienia.
A co Ci zapisała??

colon c, czopki glicerynowe "na poślizg" i syrop Lactulosil no i dopasowanie diety.
Tak liczę na to, że skoro mi leci z nosa, to w końcu tam tez jest śluzówka może być przekrwiona także. Ale polecę dziś do apteki i zobaczymy. Na razie popijam rozcieńczonego kubusia na marchewce. Z wodą mogę wypić jeszcze więcej. ;)

Dorota na gardło: płukanie szałwią, płukanie sodą, picie soku ze świeżo wyciśniętej cytryny. Tapletki z propolisem, podbiał tymianek tez moga być:) Ja anwet psikałam tantum verde:)

Na opakowaniu tabletek tymianek i podbiał jest napisane nie używać w ciąży!!! Na mnie działają najlepiej dlatego na samym początku sprawdzałam. Moja lekarka polecała tylko naturalne metody czyli szałwia, woda z solą, malinki itd. Cytryna oczywiście i mnóstwo witaminy c z natury, kiwi mają ogromne ilości.

Witam się porannie jeszcze z wyrka, bo zawsze mam problem z wystartowaniem:-)

Gratuluję udanych wizyt i życzę powodzonka na dzisiejszych!

Hej!

Nie mogę patrzeć na to co ta kobieta wyczynia z maleństwem. Przecież stawy jeszcze nie są dobrze ukształtowane...Ja to w ogóle nie mogę patrzeć jak rodzice kręcą dzieci trzymając za ręce, albo za nogi...to dla stawów jest bardzo niezdrowe i łatwo potem o niestabilność.

Poryczałam się na tym reportażu w DDTVN o matce, która zaczęła rodzić w 5 miesiącu trojaczki. Uratowali dwójeczkę tak naprawdę dużo ryzykując. Takie maluszki kochane...

Dziewczyny dziękuję za rady.
Przeziębienie okropne mnie dopadło :( ledwo żyję.
Ja też oglądałam reportaż - masakra! Wzruszająca historia - jedyne co mnie zainteresowało to wypowiedź lekarza, że dzieci mają szansę przeżyć od 28 ( czasem od 26 tyg.). I mój spokój sobie odszedł bo do tej pory czytałam, że krytyczną granicą jest 24 tydzień. Teraz trzeba odliczać te 3 tyg aby znów spokój wrócił :zawstydzona/y:
Pisałyście o torbie do szpitala - ja mam plus minus uszykowaną kosmetyczkę - bo tego Mąż nie spakuje sam - resztę chce przygotować po Świętach Wielkanocnych.
U mnie maluch też coraz bardziej aktywny - najdziwniej jest gdy leże na boku na łóżku i czuje jak się odpycha od materaca nóżkami - takie dwie twarde stópki czuć :-)
Dziś w Poznaniu pogoda okropna - idealna przy moim przeziębieniu!!
Wczoraj zaliczyłam wizytę u dentysty - jeden ząbek miałam zrobiony i została jedna plomba do wymiany - poza tym na ten moment cisza spokój - ulga jak nie wiem :-D

reklama
Wiec przesylam Wam troche energiiii ;-)
No wiosenne to troche duzo powiedziane, wczoraj bylo ladnie, teraz po dwoch uporzadkowanych korytkach wlasnie przyszlam sie ugrzac ;-)
Jak tu u mnie w rodzinie poetycko mowia, w nosku skrzeplo ;-)
Ale powiem Wam, ze chyba ostatnio dzwonek, bo niestety ani kregoslup ani Mrow nie lubi pozycji ogrodniczych :no:

Do góry