reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

jak dobrze pójdzie to po 18 będę miał wynik.....dzisiaj mam pół kilo mniej niż wczoraj:)

Jestem już w domu- zjałm śniadiae iz orbilo mi sie słabo....hmmm

reklama
Addiena to czyli jajko !!! Zresztą przy cukrzycy powinno się na jajka bardzo uważać !!!

na to wyglada, dlatego jutro zmienie chleb i obklad na nim. Zobaczymy :), nie dam sie tak latwo, bo nie chce sie kłuc insulina.

addiena

współczuję tego cholerstwa, ja mam glukozę 5go marca i już jestem przerażona. Zdaję sobie sprawę, że przyjmuję straszne ilości cukru odkąd jestem w ciąży, nie tylko pod postacią słodyczy ale właśnie owoce, dżemiki itp a jak się człowiek zacznie interesować, to widać, że te cukry są prawie we wszystkim

Ja tez sobie nie zdawalam sprawy, wczesniej potrafilam zjesc na raz paczka i kg mandarynek ( teraz moge raptem 1 szt :confused:). Jedyny plus tej diety, ze zaczelam chudnac, a przybralam niestety 10 kg. Jest wiec szansa, ze do konca ciazy tak zostanie. tak sie pocieszam :blink:

O nieee już miałam spokój od jakiegoś czasu i dziś znowu ta wstrętna rwa kulszowa. Zaraz mi odpadnie lewy poślad L

Dzis wieczorem zapraszamy znajomych na film i serowe fondue! Niedawno zakupiłam cały sprzęt i dziś będziemy go testować. Ktos ma jakieś sprawdzone dodatki poza chlebem, papryka i szynka które można maczać w serku?

cześć Dziewczynki

asiia mi odpisała - "Jutro prawdopodobnie bede miala z powrotem laptopa. Jesli chodzi o moich chlopcow to nic wiecej oprocz tego co ostatnio nie wiem. Dzis mam usg, takze dam Ci znac co i jak. Ucaluj od nas dziewczyny z bb. Jak tylko bede miala laptopa to się odezwe no i oczywiście po usg."
Tak wiec Was wirtualnie całuje od Asi.

O nieee już miałam spokój od jakiegoś czasu i dziś znowu ta wstrętna rwa kulszowa. Zaraz mi odpadnie lewy poślad L

Dzis wieczorem zapraszamy znajomych na film i serowe fondue! Niedawno zakupiłam cały sprzęt i dziś będziemy go testować. Ktos ma jakieś sprawdzone dodatki poza chlebem, papryka i szynka które można maczać w serku?

Od dawna masz takie bole?? Bo i ja nie daje sobie juz rady, cala lewa strone mam zdretwiala, jak sie szczypie w posladek to w ogole nie mam czucia... przechodzi po jakims czasie ale i warca, myslalam ze to taki tam bol promieniujacy od kregoslupa...
ps Ja do tego serowego fondue daje kabanosy, krakersy i bake rollsy(smakowe suchary)

esperanza, można jeszcze surowego lub gotowanego na półtwardo kalafiora, gotowanego brokuła, takie włoskie grube, twarde paluchy (grissini się to chyba zwie) i nie wiem, może fasolkę szparagową? :)

smacznego!

Uff czyli asiowe bobiki sie dzielnie trzymaja.
Mnie rano tak puknela moja misia ze az maz uslyszal noooo uslyszal bo byl przytulony.
Mala zo£za rosnie

Dziewczynki...zalamka...po sniadaniu 125 cukier
icon_evil.gif
, a zjadlam tylko 2 kanapeczki ciemnego pieczywa z wedlina, jajkiem, salata i pomidorem, do tego cienka kawa z odrobinka mleka 0,5 %. Ryczec mi sie chce.

Mi diabetolog nie kazała łączyć chleba z mlekiem,kawkę białą mogę wypić do 2 śniadania ale nie jeść wtedy chleba.A u ciebie faktycznie jajko mogło być zgubne,jajko na twardo jedno w tygodniu i to najlepiej na 2 razy czyli po pół

hmm a mi diabetolog nic nie mówił o łączeniu chleba z mlekiem, zresztą ja zawsze do śniadania piję białą kawę a w sumie raczej mleko bo kawy to znikoma ilość w tym jest, jadę jutro na kontrolę zobaczymy co powie :angry:

reklama
Od dawna masz takie bole?? Bo i ja nie daje sobie juz rady, cala lewa strone mam zdretwiala, jak sie szczypie w posladek to w ogole nie mam czucia... przechodzi po jakims czasie ale i warca, myslalam ze to taki tam bol promieniujacy od kregoslupa...
ps Ja do tego serowego fondue daje kabanosy, krakersy i bake rollsy(smakowe suchary)
Mam to od jakiś 3 miesięcy. Miałam takie 2 dni, że prawie nie chodziałam tak bolało. Nasila sie gdy dłużej jestem w jednej pozycji, przestaje bolec przewaznie jak sie położę. Zalezy jak dziecko mi naciska na nerw. Podobno nie ma na to rady, trzeba przeczekać bo po porodzie ustepuje. Nawet ćw niewiele dają...

Bake rolls - dobry pomysł. Dzięki!!

Do góry