reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Miśki nie zauwazylam, zeby kostki mi puchly ale twarz to mam jakby przypuchniętą:zawstydzona/y:

maćku ja w pierwszej ciąży tego podwyższonego libidu doczekalam sie w 38 tyg:-D

Co do sexu tez nie mamy zadnych przeciwskazan ale rzadko się nam zdarza:zawstydzona/y: nawet bardzo rzadko:szok: mąż nie ma jakiś specjalnych oporów ale mi się jakoś nie chce:no: jestem po prostu wiecznie zmęczona:zawstydzona/y:

Waris szkoda, że uciekłaś, ja nie śpię jeszcze

reklama
Pomyślcie co się będzie działo ze stopami latem:). Pewnie nie jedna z nas będzie miała banie. Ja w poprzedniej ciąży miałam raz takie, ale to dlatego, że szpilki założyłam.
Niestety sex z brzuchem nie jest możliwy w niektórych pozycjach. Tego mi brak, nuuuda.

Muńka, ja mam tak:
75g glukozy Zakres ref.
66-109
Glukoza(na czczo) 76
Glukoza po 1h 83
Glukoza po 2h 99
Nie mam pojęcia o tym, ale wydaje mi się, że jak coś jest w widełkach to ok.

Spadam odpocząć, bo jutro rano na wizytę.
Miłych snów!

klusiaM - to wg Twojego zakresu referencyjnego na czczo, miałabym normę...dziwne, że są różne zakresy. Ale nie zmienia to faktu, że trochę mnie niepokoją te moje dziwne wyniki zwłaszcza godzinę po... a wizyta za tydzień w czwartek i nie wiem czy powinnam zadzwonic do mojej gin, czy poczekac do wizyty...

Ale tu cisza... też idę spac:-)

Witam was w nocy ale rano się pojawię troszkę nadrobiłam :-)
Witam Was dziewczyny:)
Dołączyłam do czerwcówek chyba w październiku ale później brakowało mi czasu na kompa...
Teraz jestem na L4 i czasu mam trochę więcej więc mam zamiar być na bieżąco:)
Spodziewam się chłopca (drugiego). Termin mam na 18 czerwca.
Teraz muszę ndrobić zaległości i poczytać Was troszkę....
Witaj znowu na forumm .Czemu l4?:-):-)

witam nowa czerwcowke
A Ja tak czekam na twój suwaczek......i go niema zawsze myślę że to ktoś nowy pisze i chce pomocy przy dodaniu..i nigdy nie pamiętam który masz tydzień:-):-)

alijenka to ja cię mogę kopnąć ale chyba nie chce mi się wstać a na siedząco ciężko

Monika20078 fajnie ze znów jesteś z nami :-) życzę powodzenia w nadrabianiu ale szczerze mówiąc nie wiem czy to jest możliwe ;-)

Kobitki kochane muszę was ostrzec,

Toffifee to zło!

zaatakowało mnie przy wyjmowaniu i dostałam w oko:cool:
Ojej bliskie spotkanie z Toffi mam nadzieje że śliwki niema ......no wiesz żeby ktoś nie pomyślał że dostałaś o mężA jak w tym filmie "Co ludzie powiedzą? "
ja ryb niecierpię i nawet jakbym miała post to chyba nikt by mnie nie zmusił do ich jedzenia :-D, jedyne co to śledzie !!!!!!!!!!!!!!! mniammmmmmmmmm
i jak to się mówi z ryb najlepiej lubię rypanie :szok::-p
no to ze mną wódki i śledzia niet a fuj..........wczoraj normalnie łyczka piwa się napiłam:eek:
no ja mam to szczęście że w realu mogę bez żadnych przeszkód :-D

nioo ja chociaż tym mogę powkurzać :-p, a jak Wy wkurzacie opowieściami o jedzonku i lodach i w ogóle wszystkim co dobre i słodkie !!!!!!!!!!!!!!! też muszę to jakoś przeżyć :rofl2:
No udało Ci się wytłumaczenie:-):-)
HEJ Ho :)

Ja od rana latam ...bylam u czyszczenia autka bo sprzedaje swoja rakiete a w zimie to wiadomo jak wnętrze auta i lakier wyglada;//

Potem zalatwianie papierkow zwiazanych z kupnem mieszkania ..... ogladanie gresow-sresow ;// juz mi sie nie chce... nienawidze jakichkolwiek zakupow;//

Ogolnie bolali mnie od paru dni dziwnie brzuch.. robi sie czasem twardawy jakby mlody sie wypinal.. i co jakis czas czuje takie lekkie pulsowanie i sciskanie jakby w macicy a czasem w dupalku... i swiruje nie wiem co z tym robic... kupilam sobie jakis magnez B6 moze to cos pomoze ale sie boje jak i ciagle mam glupawe mysli.... ktos tez ma takie bole?;//

Ja dzisiaj mialam zajawke na beziki i kupilam sobie pare sztuk w cukierni ;pp i sie zaslodzilam jak cholera!!
No i super że wszystko idzie dobrze a co do tych buli to Ja mam jak za długo stoje normalnie jakby mi miało coś pęknąc może bąbel tak naciska............bezików tu niema ale pączki są!!!!!!!!! i chyba zaraz wylegne do sklepu wkońcu niema upału tylko leje.:cool:..i świerze powietrze:-)

witajcie

buziak, dorota - Wy nie możecie, bo macie zakaz od lekarza, a ja mogę i tez nic, bo mój mąż nie będzie malucha "w czoło stukał" (dlaczego akurat w czoło???) i tez sie męczę... ale OK, potem to ja jemu każę poczekać...

czesc dziewczynki ... .........
ahh...to tak w skrócie...mam nadzieje że mój brak aktywności mi wybaczycie ale doba niestety jest dla mnie za krótka...a jeszcze przeszukuje neta w poszukiwaniu kiecki bo w kwietniu mamy wesele

buziaki i mam nadzieje że jeszcze zdążę looknąć forum nasze
Jasne że pamiętamy ważne sie odezwałas cała i zdrowa w dwupaku.....bo jak wiesz inne miesiące już się sypią:-):-D
Hej wesele....... niewolisz poczekać do konca marca z kreacją bo wiesz nigdy nie wiadomo kiedy brzuszek wywali tak delikatnie mówiąć do ... przodu
:eek::-):-)

Katrina Mój przy 1 ciąży też tak mówił. Teraz chyba zrozumiał, ze krzywdy nie zrobiJ. Ale i tak jakoś rzadko..

Dzięki dziewczyny, będę stawiać na to, ze mój syn jest wypasiony po mamusi:-D
Co do glukozy to ja mam w środe, ale dostałam też recepte na jakieś 300ml syropu który będę miała wypić zamiast glukozy i lekarka kazała mi jak najbardziej schłodzić, aby było smaczniejsze:cool2:

A ja ani jedzenia, ani sexu :cool:

BMR, Buziak nie martwcie się....ja tak jak chce tak nie mogę...moze nie zarośniemy....ale rozpiera mnie, że wam mówie, tylko, że jak dochodzi co do czego to pfffffffffffffff ii duppkaa

Xxxdorota wiem dokładnie o co ci chodzi...jakby miało rozerwać...mam to samo...

My też nie mamy przeciwwskazań do brykania, ale też nie szalejemy :no: Cały czas czekam na to podwyższone libido w związku z ciążą i się doczekać nie mogę ;-)

A Ja się doczekałam tego liblido już i co tego jak niemogę skorzystać bo dziś sie okazało że
niby my tu czysto higienicznie jak trzeba i infekcja powróciła ....no nic pozostaje mi poużywać sobie globulek:eek::wściekła/y::-(
:-:)-( upały gorąc inna woda do mycia i mam swój raj...płakać się chcę:-( Więc nie jesteście same witam w klubie abstynentek
:-)

Witam pierwsza maluszek mi pracuje ale tak z boku boku.Myślę ze się przekrecil
:-)
Paulina nie ma róży bez kolców a wkrótce
będzie ok

Ostatnia edycja:
Ja tez sie witam:) ale ledwo żywa co godzine się budziłam :/ ale mam taki jakiś czujny sen jak mam młodego do szkoły odstawić, aby nie zaspać, więc ruszam na spacerek o świcie:szok:

klusia - Ty narzekasz bo nuda???? to w ogóle sie nie bzykaj to zobaczysz :-D

wspołczuje Wam tego cukru, naprawde:baffled:

josie - to pewnie podwyzszenie, bo ciąża i normy inne. A kiedy idziesz z tym do lekarza??

Dziewczyny powiedzcie mi, bo juz mnie to zaczyna nuuuudzic:baffled: Ile razy wstajecie siku w nocy i ile m/w wypijacie płynów dziennie. Normalnie jak było fajnie tak teraz ze trzy razy wstaje jak nic.... Potem nie zawsze moge usnąć:baffled:

Witam porannie o 17 :-).........Ja też nie wstaje w nocy ale w dzień często pije herbatę żurawinową więc troszkę działa na pęcherz ..Miłego dzionka jeszcze zajrzę potem.Pozdrawiam ;-)

reklama
Witam! :-)

Ja też współczuję cukru i żyję nadzieją, że mnie to ominie :sorry:

Ja przed zaśnięciem chodzę kilka razy, a później przed 5 jak M do pracy wstaje.
A pijesz może zieloną herbatę? Bo na mnie ona działa strasznie moczopędnie i jej wieczorem unikam.

Do góry