reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

addiena, mamina - ciasto z kisieli to zwykłe ciasto kręcone mikserem, które się dzieli na ile chcemy części i do każdej dodajemy dodatki - kakao, mak, różne kolory kisieli i wylewamy na brytfankę - wychodzi super kolorowo i lekko kwaskowo dzięki kisielkom właśnie, a i cukru też ma mało bo w przepisie jest 1 szkl, a ja daję nie więcej niż 3/4 szkl. i wychodzi super.

A co do silnej woli - sądzę, że wystarczy jak pomyslisz o maluszku pod serduchem i juz silna wola jest!!!!

reklama
A co do silnej woli - sądzę, że wystarczy jak pomyslisz o maluszku pod serduchem i juz silna wola jest!!!!

Masz rację....dla dziecka jestesmy w stanie znieśc bardzo duzo, więc czymże jest dietka cukrzycowa. Dam radę :)
A to kisielkowe ciasto to mozna przy cukrzycy, czy nie bardzo?

Mlodak, prosze o przepis bo wlasnie do mnie leca w paczce kisielki :tak:

A ja Wam powiem, ze dzis obudzilam sie po popoludniowej drzemce i bezczelnie bez zadnych skrupułów wciagnelam rozka pistacjowego, nawet sie z mezem dupka czekoladowa nie podzielilam, czego mi nie omieszkal potem wypomniec, bowiem dupki sa zawsze jego :sorry:

Mamina- polecam Flightradar24.com - Live Flight Tracker! ja strasznie lubie sobie poogladac co mi nad glowa lata:tak:

Lepiej nie mogłaś tego ująć.
Zapomniałam się pochwalić, że dostałam dziś 5 z egzaminu :-D
a po wizycie u gin zalecony odpoczynek, spokój, relaks, spokój, relaks i no-spa. Szyjka ok, napięte więzadła i twardniejący brzuszek to wynik stresu. Dostała kolejne zwolnienie do końca przyszłego tygodnia i mam się wyleniuchować :happy2: Najważniejsze, że szkrab ma się dobrze :happy2:

w takiej sytuacji to juz walic to czy warto jesc te lody czy nie, bo komu sie bardziej one naleza teraz niz tobie?
raz - trzeba to celebrowac tyle dobrych nowin
dwa - rozgrzeszam cie zapijajac twoj grzech biala czekolada
ps zjadlam tez 2lyzeczki tej bialej czekolady na sucho :-p

addiena, mamina - ciasto z kisieli to zwykłe ciasto kręcone mikserem, które się dzieli na ile chcemy części i do każdej dodajemy dodatki - kakao, mak, różne kolory kisieli i wylewamy na brytfankę - wychodzi super kolorowo i lekko kwaskowo dzięki kisielkom właśnie, a i cukru też ma mało bo w przepisie jest 1 szkl, a ja daję nie więcej niż 3/4 szkl. i wychodzi super.

moj maluszek jest tez pazerny tak jak mamusia wiec to nie dziala na mnie :cool: dawaj kochana ten przepis choc na dwa rozne kawalki - ten z makiem i ten z kakaem
no wez daj

ej babki a w PL tez tak kazdy nosi przedluzone wlosy? bo tu mam wrazenie ze jak ktos ma dlugie wlosy to juz na bank przedluzone

Witajcie,

ale mam podły humor:-(
Mam wszystkiego serdecznie dość:zawstydzona/y::-(
goście spoko ale mi sie nic nie chce.

buziak teraz doczytalam, co jak dla Ciebie bez komentarza?;-)
to, ze nie myslalam o makijazu w szpitalu heh:-D

Viola przykro mi z powodu kota:-( wspołczuje.

mamina dasz radę bez męża, dzielna kobieta z Ciebie:-)
ja wiem jak czlowiekowi smutno ale minie tydzien raz dwa.

mamina, ten sam link wrzucialm Ci pare postow wyzej :tak:
ja tez lubie te stronke :tak: przynajmniej wiadomo, co Ci nad glowa lata ;-)

Witam,
dopiero teraz weszłam na net i doczytuję co tu się działo cały dzień.
Po pierwsze współczuję straty zwierzątka - to Viola.
Goldenlucy - gratuluję córeczki.
Dalej gratuluję 5 z egzaminu - an.ka:)
Następnie: posprzątanej kuchni, nastawionych rolad itd itd :-p
No i Dnia Mopa:-D:-D:-D

Ja dziś obchodziłam Dzień Ścierki:-D

Ja dziś byłam na wieczornej nasiadówce pączkowej siostra zrobiła pąki - ale pyszne jej wychodzą:-).
Zjadłam 3 i 3 bezy i padam.

No i coś mnie ścisnęło w żołądku od wczoraj nie wiem sama co to może być ale chyba od tłustego mięcha. Jeszcze gdy o nim myślę robi mi się niedobrze:(
Aż się bobo rusza mnie dziś mam wrażenie :eek:

Kładę się zaraz i spróbuje sprowokować jakieś ruchy - gdy mummy spokojna bobo szaleje:-D:-D

reklama
hej, witam od tesciowej
dzisiaj moja kochana nocka w bardzo niewygodnym,malym i skrzypiacym lozu.....jak ja bym chciala byc w domku....tesciowa jak to tesciowa wypytala o wszystko meza jak pojechalam z szwagierka na zakupy a on zostal z mala u mamusi
viola wspolczuje utraty kocurka, wiem jak ciezko sie z tym pogodzic.

Gratuluje kolejnych udanych wizyt, zdanego egzaminu i wszelkich sukcesow nawe tych malutkich. A do dziewczyn z cukrzyca mowie ze zawsze sa jakies plusy i kiedy my bedziemy zrzucac zbedne kilogramy w czerwcu wy bedziecie sobie bezkarnie zajadac slodycze...i kolejny raz dziwie sie co moja byla juz gin miala do mojego wyniku po godzinie 120 a na czczo 70....nie ma pojecia

Do góry