reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja nie odstanę bo byłam do września chyba w szkole ubezpieczona i ogólnie jestem u mamy ubezpieczona bo uczę się zaocznie jeszcze i nie pracuję a Nawet teraz jakbym chciała opłacać sobie sama ubezpieczenie np. w PZU i tak nic nie dostane ponieważ jest okres karencji,

reklama
alijenka nie jesteś sama. Też nie mam a wszędzie gdzie dzwoniłam to jest okres karencji zazwyczaj 8-9-10 miesięcy a czasami i 12miesięcy więc i tak odpada. Chociaż chce sama opłacać miesięcznie ubezpieczenie no ale niestety nie załapię się.

Wy nie dostaniecie kasy, a mi nie daje spać po nocach co innego, mieszkam w de i nie mam tu ubezpieczenia :( a kasy chorych nie chcą brac pod opiekę już cieżarnych:-( więc nie wiem jak to rozwiążę :confused:

Dzięki dziewczyny .No właśnie tak myślałam. Chyba mi się zaczyna tradzik mlodzienczy. Tylko nie rozumiem czemu obejmuje tez i plecy :) Trochę się boje bo w poprzedniej nieudanej tez zaczęło mnie zsypywac bardzo, nawet w głowie miałam, a potem się dowiedziałam ze dzidzius przestał się rozwijać.Wiec już sobie wkrecam głupoty do głowy:no:

Witajcie,
my też założyliśmy dziś kartę ciąży. Następne USG będziemy mieli już 22 listopada i na nim będzie można ustalić wady genetyczne. Zobaczymy co i jak. Ja np. ostatnią miesiączkę miałam 25.08, a termin wg usg mi wychodzi na 6 czerwca, zatem naprawdę bardzo się te daty przesuwają. U każdego jest inaczej. Pozdrawiam i życzę miłej nocki:)

reklama
Do góry