Ja nie odstanę bo byłam do września chyba w szkole ubezpieczona i ogólnie jestem u mamy ubezpieczona bo uczę się zaocznie jeszcze i nie pracuję a Nawet teraz jakbym chciała opłacać sobie sama ubezpieczenie np. w PZU i tak nic nie dostane ponieważ jest okres karencji,
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
no jak ktos ma takie ubezpieczenie to dostanie ja niestety tego nie mam ;(
alijenka nie jesteś sama. Też nie mam a wszędzie gdzie dzwoniłam to jest okres karencji zazwyczaj 8-9-10 miesięcy a czasami i 12miesięcy więc i tak odpada. Chociaż chce sama opłacać miesięcznie ubezpieczenie no ale niestety nie załapię się.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
dobra dziewczyny ja uciekam spac juz, cos dzis mialam ciezka noc i jakas padnieta jestem,
milego wieczorku i spokojnej nocki oraz kolorowych fasolkowych snow
milego wieczorku i spokojnej nocki oraz kolorowych fasolkowych snow
agaundpestka
Fanka BB :)
Wy nie dostaniecie kasy, a mi nie daje spać po nocach co innego, mieszkam w de i nie mam tu ubezpieczenia a kasy chorych nie chcą brac pod opiekę już cieżarnych:-( więc nie wiem jak to rozwiążę
Tak się zastanawiam.Jak jestem w 5 tyg 1 dniu tzn ze mam mówić ze jestem w 5 tyg czy 6 tyg.Bo rozumiem ze 5 tydzień się skończył i zaczął 6? Czy jak to jest?
Na pewno 6 tydzień. Ja byłam u lekarza w 4 tyg i 4 dniu i wypisał mi do szefowej zaświadczenie ,że jestem w 5 tyg ciąży.
A ja jutro mam wizytę u gina
goldenlucy
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny .No właśnie tak myślałam. Chyba mi się zaczyna tradzik mlodzienczy. Tylko nie rozumiem czemu obejmuje tez i plecy Trochę się boje bo w poprzedniej nieudanej tez zaczęło mnie zsypywac bardzo, nawet w głowie miałam, a potem się dowiedziałam ze dzidzius przestał się rozwijać.Wiec już sobie wkrecam głupoty do głowy
Witajcie,
my też założyliśmy dziś kartę ciąży. Następne USG będziemy mieli już 22 listopada i na nim będzie można ustalić wady genetyczne. Zobaczymy co i jak. Ja np. ostatnią miesiączkę miałam 25.08, a termin wg usg mi wychodzi na 6 czerwca, zatem naprawdę bardzo się te daty przesuwają. U każdego jest inaczej. Pozdrawiam i życzę miłej nocki
my też założyliśmy dziś kartę ciąży. Następne USG będziemy mieli już 22 listopada i na nim będzie można ustalić wady genetyczne. Zobaczymy co i jak. Ja np. ostatnią miesiączkę miałam 25.08, a termin wg usg mi wychodzi na 6 czerwca, zatem naprawdę bardzo się te daty przesuwają. U każdego jest inaczej. Pozdrawiam i życzę miłej nocki
reklama