reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dla mnie to śniegu w ogóle może nie być, a jak już coś to tylko w górach, ja bym chciała tylko 3 pory w roku wiosnę, lato i jesień z przewaga na lato :-) :-D :-) :-D

reklama
sicilpol złota kobieta z ciebie, medal za cierpliwość ci się należy jak nic :tak: ja bym nie wytrzymała i na pewno coś bym im palnęła

Ruda1979 czyli co glukoza nie słodka była? a czemu wyglądasz jakbyś była pobita? nie strasz mnie kobito mnie to jutro czeka

sicilpol ja cię podziwiam,bo znając siebie to bym coś skomentowała.Ale przynajmniej piekarnik będziesz miała :-)

tialana była słodka,ale bez przesady,smakiem to mi przypominała jakiś max grip hot albo inne świństwo tyle,że zimniutkie.A wyglądam tak bo mi za każdym raezm pękają naczynka i nawet jak się wkłują od razu to robi mi się siniak:-(Ale nie bój nić da się przeżyć.;-)
A najlepsze,że tutaj nie siedzi się na korytarzu/w poczekalni,tylko ślicznie w sali-5 foteli,parawanik,telewizor,gazetki,a na koniec pani jeszcze kawusię przyniosła. Raj po prostu

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie;)
Gratuluje wszystkich udanych wizyt;) i wszystkich synków i córeczek;))

Ja od paru dni miałam męża tylko dla siebie...był wysłany na urlop- niestety przymusowy...ma juz wykorzystane w tym roku 15 dni urlopu na 26...bo jego szef nie ma pracy....co za czasy..za co zyc?? masakra, trochę wpadam w panikę i jakoś depresję chyba.Tym bardziej, że mieszkamy na stancji, bo póki co u naszych rodziców nie ma warunków na dodatkowe 3 osobyy. Eh jak ja bym chciała móc wyjść do sklepu i np kupić sobie dobry biustonosz, bo wszystkie mam za małe, a tu lipa...
Sunshine też czekam na wiosnę. Wtedy mam od razu inne samopoczucie, aż chce się życ, a teraz? Wyszłam dziś do sklepu to mało mnie ten wiatr nie przewrócił;)a kruszynką nie jestem;)

Sicilpol- współczuję takich znajomych;) Wiem coś na ten temat;) Ja jednaqk czuję, że bym nie wytrzymała, tymbardziej, że w ciąży bardzo nerwowa jestem.

tialana była słodka,ale bez przesady,smakiem to mi przypominała jakiś max grip hot albo inne świństwo tyle,że zimniutkie.A wyglądam tak bo mi za każdym raezm pękają naczynka i nawet jak się wkłują od razu to robi mi się siniak:-(Ale nie bój nić da się przeżyć.;-)

Mi pielęgniarka pozwoliła rozrobić sobie glukozę w domu żeby była zimna bo ona by mi ją w ciepłej wodzie zrobiła a właśnie zimna podobno bardziej znośna
Współczuje tych pękających naczynek

nie wiem jak teraz jest w PL,bo jak byłam z Mateuszem w ciąży to one mi rozrabiały taki proszek w wodzie i to był GLUT.A tutaj to jest płyn i to tylko przelewają do kubeczka i leją wodę.Do naczynek już przywykłam;)

Muszę zadać to pytanie:co na obiad?Bo mi brakuje konceptu.Zjadłabym mizerię,ale nie mam ani ogórka ani jogurtu,a do sklepu nie pójdę,bo w nocy nasypało śniegu a teraz znowu sypie i wieje!

no od 28 a ja jutro zaczynam 26 wiec juz niedlugo trzeci trymestr....

Teraz czekam na kolejna wizyte z fachowym usg....dokladnie za cztery tygodnie....

reklama
Viola- nie zartuj- jak Ty to zrobilaś?A teraz jak z tyciem?
Ja wyczytałam,ze przy dziewczynkach się więcej tyje bo jest więcje estrogenów, które odpowidają tez za odkąłdnanie sie tkanki tłuszczowej, przy chłopacach zaś jest więcej testosteronu w organizmie, kory powoduje szybsze spalanie i raczej formowanie się mięśni:)Ale widomo poza tym sa pewne cechy ososbnicze:)
Agundpestka tak to było do Ciebie:)

a 3 trymestr zaczyna się od 27 tygodnia i 3 dnia dokładnie:)

Ostatnia edycja:
Do góry