agaundpestka
Fanka BB :)
A ja za tydzien mam usg połówkowe i też mam obawy czy aby ok i się zastanawiam czy się potwierdzi mój synek z 14tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pamiętam że któreś z was miały problemy z mocnymi bólami głowy ale już nie pamiętam które, moja przyjaciółka jest w 16tygodniu i ma potworne migreny, w piątek nawet wylądowała na izbie przyjęć a z bólu już nawet wymiotowała, w szpitalu pan doktor jej zaproponował KETONAL DOŻYLNIE I TOMOGRAFIE, ona sięnie zgodziła bo się boi o maleństwo a lekarz ją zryczał i kazał iść do domu skoro nie chce się leczyć i teraz dalej się męczy biedna i nie wie jak sobie pomóc.
Dziewczyny które miały podobne problemy możecie coś poradzić, ja miałam migreny ale same przechodziły więc nie wiem co tu może dać ulgę
hej dziewczyny powidźcie mi jedno te czykawki to jak się czuje bo ja już nie wiem bo od dobrych paru dni to mam takie uczucie jak mała by mnie kopała ale to jest taki stuk i po paru chwilach znów i tak ze dwa razy jeszcze i koniec czy to czykawka ale ja głupsia jestem bo nie wiem.
a dziś mam małe świeto jestem na półmetku ha ha to też bliżej niż dalej
Ja już po wizycie i po walentynkowej obiadokolacji;-)
na połówkowym wszystko OK z dzidziusiem i ze mną również, skurczami tego Braxtona mam się nie przejmować, bo szyjka w porządku.
No i będę miała wymarzonego synka!!!:-) tatuś przeszczęśliwy ;-)
gratulacje