reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki.
Z okazji Walentynek zycze Wam pojemnego serduszka, w koncu juz mamy coraz wiecej osob do kochania :-)
Trzymam kciuki za wizyty - mile takie walentynkowe spotkania z bobaskami
Asiiia - musisz byc dobrej mysli, jak wszystkie ciotki na bb :-)
U mnie standardowo nudy. Az sie zrobilam na bostwo z braku innych zajec, chociaz dwoch olbrzymich krost na samym srodku nosa nie udalo sie do konca zakryc. To chyba taki specjalny prezent dla mnie Jutro spotkanie z polozna. Maluszka nie zobacze, ale chociaz serduszka poslucham
Z okazji Walentynek zycze Wam pojemnego serduszka, w koncu juz mamy coraz wiecej osob do kochania :-)
Trzymam kciuki za wizyty - mile takie walentynkowe spotkania z bobaskami
Asiiia - musisz byc dobrej mysli, jak wszystkie ciotki na bb :-)
U mnie standardowo nudy. Az sie zrobilam na bostwo z braku innych zajec, chociaz dwoch olbrzymich krost na samym srodku nosa nie udalo sie do konca zakryc. To chyba taki specjalny prezent dla mnie Jutro spotkanie z polozna. Maluszka nie zobacze, ale chociaz serduszka poslucham
katrina115
Potrójna Mama
witajcie - też Wam życzę miłych Walentynek, ja i Alinka dostałyśmy pod poduszkę czekoladki... taki milutki geścik.
munka - mnie rwie prawe /nie wiem czy to ma znaczenie ale czesciej czuje małego w ogole z prawej strony.
No właśnie mnie częściej bolało po prawej, ale wtedy też małą czułam w tamtej okolicy. Teraz wyraźnie jest po lewej i dziś boli po lewej, ale dużo bardziej niż zawsze. Ale chyba powoli przechodzi. To na pewno nic niepokojącego, takie ciążowe dolegliwości, żeby nie było za pięknie;-)
Dziewczyny pamiętam że któreś z was miały problemy z mocnymi bólami głowy ale już nie pamiętam które, moja przyjaciółka jest w 16tygodniu i ma potworne migreny, w piątek nawet wylądowała na izbie przyjęć a z bólu już nawet wymiotowała, w szpitalu pan doktor jej zaproponował KETONAL DOŻYLNIE I TOMOGRAFIE, ona sięnie zgodziła bo się boi o maleństwo a lekarz ją zryczał i kazał iść do domu skoro nie chce się leczyć i teraz dalej się męczy biedna i nie wie jak sobie pomóc.
Dziewczyny które miały podobne problemy możecie coś poradzić, ja miałam migreny ale same przechodziły więc nie wiem co tu może dać ulgę
Ja na początku ciąży miałam migreny i do tego z tzw. aurą. Moja ginka zapisała mi magnez z wit.B6 i paracetamol, nic nie wspominała o silniejszych lekach, których i tak bym nie wzięła ze strachu o dzidzię. Leżałam i czekałam aż przejdzie...
siula
hej dziewczyny powidźcie mi jedno te czykawki to jak się czuje bo ja już nie wiem bo od dobrych paru dni to mam takie uczucie jak mała by mnie kopała ale to jest taki stuk i po paru chwilach znów i tak ze dwa razy jeszcze i koniec czy to czykawka ale ja głupsia jestem bo nie wiem.
a dziś mam małe świeto jestem na półmetku ha ha to też bliżej niż dalej
a dziś mam małe świeto jestem na półmetku ha ha to też bliżej niż dalej
agaundpestka
A gdzie byłaś, bo jak coś to mnie to tez tam czeka :/Dzień doberek
Wróciłam z poradni diabetologicznej, horror dosłownie , najpierw trzeba odstać swoje do rejestracji gdzie też są przyjmowane panie na szpital, a później do lekarza jeszcze.
Teraz będę to przeżywać co 2 tyg, choć nie mam cukru bardzo wysokiego lekarz powiedział mi że do końca ciąży będę już pod kontrolą :-(, przecież ja się zamęczę tymi dojazdami .
Dostałam też glukometr ale paski musiałam kupić sobie sama, mam się kłuć 5 razy dziennie co 2 dzień, a to tylko dlatego że od 3 tygodni sama stosuję dietę i mam cukier w normie inne dziewczyny kłują się codziennie !!!!
Ale powiem Wam jedno była tam dziewczyna w 30 tyg ciąży która cieszyła cieszyła się że miała usg zrobione i że będzie miała zdjęcie dziecka, dziwiła się że jej czymś brzuch wysmarowali i teraz brudna jest , bez komentarza !!!! a ja jak byłam w gabinecie przynieśli wyniki usg tej dziewczyny i każdy pomiar dzidziusia jest na skraju górnej normy lub ją przekracza !!!!!!!!!!!
Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do czkawki to ja mam tz takie stukanie- ruszanie hmm sama nie wiem co, ale bardzo czesto np przez 30min.
edek:
Czy wszystkie romantycznie walentynkują?
Ostatnia edycja:
D
delwer
Gość
wydaje mi sie ze ostatnio mniej piszemy....czy gdzies sie ukrylyscie
taki fajny,mily i spokokny dzionek dzisiaj
taki fajny,mily i spokokny dzionek dzisiaj
agaundpestka
Ja mam wrażenie, ze jak ja mam czas na pisanie to wszystkie się ukrywają
Delwer, a co ciekawego porabialas?
Delwer, a co ciekawego porabialas?
reklama
Waris
to podniesie sie na pewno!!!! zobaczysz;-)
Obyś była dobrą wróżką, jak się sprawdzi stawiam Ci piwo które najbardziej uwielbiasz
waris - koniec ze schizami. Ja też mam niskoosadzone łożysko i trzymam się słów ginki - nie ma krwawień to jest dobrze. Łożysko ma jeszcze czas na podnisienie się. A i ten mój bąbel też głową do dołu leży najczęściej co mnie cieszy i co bardzo odczuwają moje żebra (aż szok, że już to go czuję) i ginka mówi, że to dobrze przy takim łożysku bo malec je główką do góry pomaga wypchać.
Tak jest, już nie będę. Moje oprócz tego że jest nisko to też jest jak na razie przodujące.
Agaundpestka ja nie randkuję, mój m. to nawet słyszeć o tym biznesowym święcie nie chce.