reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

nadrobię Was później :-D teraz idę zjeść bo jestem głodna

powodzenia na dzisiejszych wizytach !!!!!!!!! będę trzymać mocno kciuki !!!!!!! :-):-D

nie wiem czy PaulinaMaria tu dziś była ale dostałam od niej rano sms że doleciała szczęśliwie, tatuś zakochany w brzuchu i już dostał parę kopniaczków :-D

mlodak tak od cukru ma takie złe pomiary, ja też się cieszę że miałam wcześniej tą glukozę zrobioną też mogłam szybko zareagować !!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a ja dzis umieram z bolu!!!! tak mnie plecki bola albo watroba nie wiem juz sama co ale boli jak cholera!!! A tu konca dnia nie widac po pracy do College'u na exam i dopiero po 20 bede mogla sie polozyc. Koszmar!!!:baffled:

Dziewczyny a ja dzis umieram z bolu!!!! tak mnie plecki bola albo watroba nie wiem juz sama co ale boli jak cholera!!! A tu konca dnia nie widac po pracy do College'u na exam i dopiero po 20 bede mogla sie polozyc. Koszmar!!!:baffled:

Miałam to samo w piątek. Umierałam z bólu...ani siedzieć, ani leżeć, ani stać...nic. I też wątroba mnie bolała + plecy/kręgosłup:confused2: Koszmar. Na drugi dzień - NIC. Byłam jak nowo narodzona. Nie wiem co to było?

Witajcie!! Dzięki za życzonka!!
Wam też życzę dużo ciepła, miłości, pięknego i zdrowego serduszka pod serduszkiem i rzeczywistości, która okaże się piękniejsza od marzeń...!!!

Ja dziś od rana zgięta w pół...bardzo boli mnie lewe więzadło (tak myślę, że więzadło), bo jak siedzę, czy leżę to jest ok, ale jak mam się ruszyć, to normalnie masakra:szok: Nie mogę się wyprostować a jak idę i zostawiam lewą nogę z tyłu to ciągnie strasznie. Tak to jeszcze nie miałam, z reguły szybciej przechodziło, a dziś trzyma i trzyma. Macie czasami takie akcje??

Ponieważ za dwa dni tłusty czwartek to już dziś zrobiłyśmy z babcią pączki i zaprosiłyśmy rodzinkę, bo w czwartek to wszyscy pączkami będą przesyceni. Także to takie walentynkowe pączki:-D

asiia_ - 3mam kciuki za Was i Wasze maleństwa!!

Dziewczyny ale się dziś wymigałam od mandatu, nie chciało mi się iść 50m do bankomatu bo ślisko i stanęłam zaraz obok niego, centralnie pod znakiem zakazu a tu zza rogu panowie strażnicy oczywiście wyszli, jeden mi nie chciał odpuścić i już miał swój kajecik wyciągnięty ale drugi stwierdził że okazałam skruchę i jak obiecam że już więcej tak nie będę robić to mnie puszczą, a byłam pewna że wypłacone pieniążki z bankomatu będę mogła od razu na mandat przeznaczyć

a wykorzystałas fakt, ze jestes w ciazy czy nie?;-)

ja tak miałam w niedziele, cały dzien było ok a nagle wieczorem bol nie z tej ziemii:szok: dramat jakis.. ja to myslałam, ze to moze obciążenie pleców bo nie dosc ze brzuch to i cycki i tak jak sie nadźwigam to moze od tego:baffled:

asiia - miałam Ci napisac jeszcze jedno;-) U mnie to Bartek jest blizniakiem II, ktory od zawsze był mniejszy słabszy i ten bardziej zagrozony!
Teraz nawet jes 4cm nizszy od Dominika i do jedzenia dramat. On do ust nie wezmie zadnej surówki, sałatki, buraczka nic..
Dominik zajada prawie wszystko i wiesz ze to Bartek ma lepsze wyniki badan!!!? On od zawsze był nauczony walczyc o swoje i musiał radzic sobie z tym tylko co dostał;-)
Ostatnio nawet opowiadałam teściowej, ze Batrek nic nie lubi, ze z owoców to tylko jabłka i arbuza. A Bartek na to ze arbuza juz tez nie luuuuuuuuubi:eek::eek: ;-) Taki cudak nie jadek co zuje w paszczy kazdy kes z osobna pół godziny:wściekła/y:

edit

munka - mnie rwie prawe /nie wiem czy to ma znaczenie ale czesciej czuje małego w ogole z prawej strony.
alijenka - musze Ci powiedziec, ze pod wpływem Twojego awatarka włącza mi sie mocniejszy instynkt hehe bo te psiunki to bym wyscislkała!!!!! ;-) dobrze ze mi mleko nie kapie jak wchodzisz na bb:-D

Ostatnia edycja:
`tialana zapraszam-jest tego tyle,że mogę nakarmić armię;-)
Obawiam się że zanim do ciebie dotrę to mi tylko zmywanie zostanie ;-) ale dziękuje za zaproszenie :-)

Tialana- no moj dzis fika caly dzien, az sie boje, ze cos nei tak, bo przy okazji brzuch mi twardnieje :baffled:
To może nospa a w twoim przypadku chyba jakiś jej odpowiednik pomoże, mi brzuch twardnieje może ze dwa razy dziennie na kilka sekund ale to chyba te skurcze kogoś tam

tialana - chyba obie mamy szczęście w tej ciąży do unikania mandatów :-D. Też wykorzystałaś ciążę?????
Nawet nie musiałam chyba mój urok osobisty podziałał :-D ale tylko na jednego pana :cool:
A tak szczerze mówiąc to mi tak jakoś dziwnie korzystać z przywilejów bycia w ciąży, ostatnio mnie chciano w kolejce do dziekanatu przepuścić i mi się głupio zrobiło, chyba póki nie muszę to nie będę tego wykorzystywać

Dziewczyny pamiętam że któreś z was miały problemy z mocnymi bólami głowy ale już nie pamiętam które, moja przyjaciółka jest w 16tygodniu i ma potworne migreny, w piątek nawet wylądowała na izbie przyjęć a z bólu już nawet wymiotowała, w szpitalu pan doktor jej zaproponował KETONAL DOŻYLNIE I TOMOGRAFIE, ona sięnie zgodziła bo się boi o maleństwo a lekarz ją zryczał i kazał iść do domu skoro nie chce się leczyć i teraz dalej się męczy biedna i nie wie jak sobie pomóc.
Dziewczyny które miały podobne problemy możecie coś poradzić, ja miałam migreny ale same przechodziły więc nie wiem co tu może dać ulgę

tialana - w ciazy to nie wiem co by mogło jej pomóc:eek:
normalnie na migreny biore migpriv plus ketonal, kiedys okłady z wody z octem ale to takie domowe i wiesz ulgi zbyyyt wielkij to nie da:baffled:
a moze chociaz relanium by wzieła - usnie po tym a w ciazy mozna, działą relaksujaco:tak:

Obawiam się że zanim do ciebie dotrę to mi tylko zmywanie zostanie ;-) ale dziękuje za zaproszenie :-)

To może nospa a w twoim przypadku chyba jakiś jej odpowiednik pomoże, mi brzuch twardnieje może ze dwa razy dziennie na kilka sekund ale to chyba te skurcze kogoś tam

Nawet nie musiałam chyba mój urok osobisty podziałał :-D ale tylko na jednego pana :cool:
A tak szczerze mówiąc to mi tak jakoś dziwnie korzystać z przywilejów bycia w ciąży, ostatnio mnie chciano w kolejce do dziekanatu przepuścić i mi się głupio zrobiło, chyba póki nie muszę to nie będę tego wykorzystywać

Dziewczyny pamiętam że któreś z was miały problemy z mocnymi bólami głowy ale już nie pamiętam które, moja przyjaciółka jest w 16tygodniu i ma potworne migreny, w piątek nawet wylądowała na izbie przyjęć a z bólu już nawet wymiotowała, w szpitalu pan doktor jej zaproponował KETONAL DOŻYLNIE I TOMOGRAFIE, ona sięnie zgodziła bo się boi o maleństwo a lekarz ją zryczał i kazał iść do domu skoro nie chce się leczyć i teraz dalej się męczy biedna i nie wie jak sobie pomóc.
Dziewczyny które miały podobne problemy możecie coś poradzić, ja miałam migreny ale same przechodziły więc nie wiem co tu może dać ulgę

może niech zrobi rezonans?Migreny sa czasem od niedoboru magnezu....niech zcnzie brac olbrzymie dawki magnezu, wtrakcie posiłków mięsnych, najlpiej jakies chelaty. Jest szansa,ze jej przejda migreny labo będa łagodniejsze.

reklama
czesc kochane, ja tylko na chwile sie przywitac, lece na wozki dzisiaj i podloge kupic. mam nadzieje ze wszystkie zdrowe. wpadne wieczorem poczytac , buziaczki!

Do góry