PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
U mojego zawsze jest jednorazowa spódniczka zielona i kapcie białe jak w domu a potem do smieci ida wiec jest miło i niekrepująco....:-)serio w skarpetkach wchodzicie???
A generalnie co wkładacie na siebie jak idziecie go gina ?
:-)od dzika to już tu jednej powiedziałam aby się odczepić, czemu zawsze takie zachowanie z dzikiem porównują :-), ja aż taka zła nie jestem
hahaahzebys wiedziała;-)
przepraszam uszanowanko!!!
poprawiam na - nieoswojona z paradowaniem z goła duuupą u gina
Waris spoko;-) wybaczam:-) moze ktos jeszcze nie idzie spać i tu zajrzy, poczekam zobacze
Pola jestem jakbym mogła Cie zostawić samą
Już od wtorku bede się witac o tej porze spokojnie:-)Polaa - no niestety straszna jest ta różnica czasu, znam Twój ból, tez właśnie położyłam Alinkę i przyszłam
Ja niemiałamWitam sie i ja
Wczoraj padlam, katar mnie meczy niestety, no trudno, dobrze, ze tylko to
Wy tu o skarpetkach hihii ja przedtem zawsze biegalam bez, nie wiem dlaczego, jakos tak mi sie estetyczniej wydawalo, ale od jakiegos czasu jednak zakladam, chrzanie elegancje i sune do fotela niczym Jackson w skapretkach
A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
fiu fiu elegancja....:-)Mój gin śmieje się zawsze, że go zmylam bo ląduję na fotelu w pończochach i tunice...zawsze dopytuje się czy oby na pewno jestem rozebrana ;P
Brrr aż mi sie zimno zrobiło...teraz mnie bolą a co dopiero jeszcze wycigaćsicilpol - dlategotez "podziwiam" zony ginekologów;-)
widac, ze chodzisz do babki
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeezyk
alijenka - czyli jest szansa, ze jak wroci to bedzie juz po pęlni i nie zauwazy ze wyrastaja Ci włochy tam gdzie nie trzeba
a wiecie, ze dostałam ostatnio ksiazeczki w sklepie z gadzetami dla maluchów i wpadło mi w rece takie urzadzonko do "wyciagania" wklesłych sutkow;-) Mozna to stosowac juz w ciązy, bo takie wyciaganie trwa jakis czas i zeby sobie przygotowac cycuchy.. widziałyscie takie gadzety juz????
A Ja będe ta druga !!!asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!! Osobiscie Ci natłuke!!!! Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!
Próbuje sie pakować ale boli Mnie brzuszek hmmm i mi ciężko....:-):-(