reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

serio w skarpetkach wchodzicie???
A generalnie co wkładacie na siebie jak idziecie go gina ?
U mojego zawsze jest jednorazowa spódniczka zielona i kapcie białe jak w domu a potem do smieci ida wiec jest miło i niekrepująco....:-)

od dzika to już tu jednej powiedziałam aby się odczepić, czemu zawsze takie zachowanie z dzikiem porównują :wściekła/y::no: :-D :-), ja aż taka zła nie jestem :happy2::baffled:
:-)

zebys wiedziała;-):tak:

przepraszam:tak: uszanowanko!!!
poprawiam na - nieoswojona z paradowaniem z goła duuupą u gina:-D
hahaah

Waris spoko;-) wybaczam:-) moze ktos jeszcze nie idzie spać i tu zajrzy, poczekam zobacze:-D

Pola :-D:-Djestem jakbym mogła Cie zostawić samą :)

Polaa - no niestety straszna jest ta różnica czasu, znam Twój ból, tez właśnie położyłam Alinkę i przyszłam
Już od wtorku bede się witac o tej porze spokojnie:-)
Witam sie i ja :)
Wczoraj padlam, katar mnie meczy niestety, no trudno, dobrze, ze tylko to :dry:
Wy tu o skarpetkach hihii ja przedtem zawsze biegalam bez, nie wiem dlaczego, jakos tak mi sie estetyczniej wydawalo, ale od jakiegos czasu jednak zakladam, chrzanie elegancje i sune do fotela niczym Jackson w skapretkach :tak:

A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
Ja niemiałam

Mój gin śmieje się zawsze, że go zmylam bo ląduję na fotelu w pończochach i tunice...zawsze dopytuje się czy oby na pewno jestem rozebrana ;P
fiu fiu elegancja....:-)

sicilpol - dlategotez "podziwiam" zony ginekologów;-)

widac, ze chodzisz do babki:-p

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeezyk

alijenka
- czyli jest szansa, ze jak wroci to bedzie juz po pęlni i nie zauwazy ze wyrastaja Ci włochy tam gdzie nie trzeba:-D

a wiecie, ze dostałam ostatnio ksiazeczki w sklepie z gadzetami dla maluchów i wpadło mi w rece takie urzadzonko do "wyciagania" wklesłych sutkow;-) Mozna to stosowac juz w ciązy, bo takie wyciaganie trwa jakis czas i zeby sobie przygotowac cycuchy.. widziałyscie takie gadzety juz????
Brrr aż mi sie zimno zrobiło...teraz mnie bolą a co dopiero jeszcze wycigać
asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!!:wściekła/y: Osobiscie Ci natłuke!!!!:cool2: Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!
A Ja będe ta druga !!!

Próbuje sie pakować ale boli Mnie brzuszek hmmm i mi ciężko....
:-):-(

reklama
Blond :) witaj :)
Ja dziś na obiad miałam swoją zupe z dyni, ale przerobiłam trochę dałam sporo zielonego curry.

A teraz Wam mowie milego reszty weekendu i ruszam do przyjaciółki na noc, a może i dwie :)

asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!!:wściekła/y: Osobiscie Ci natłuke!!!!:cool2: Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!

ja moge pomoc w tym tluczeniu, mam nawet walek drewniany ponoc dobry

nażarłam się gołąbków z sosikiem pomidorowym i leżę do góry brzuchem:-)
Młody szaleje tak,że szok;Starszy siedzi w kuchni i myśli jakie ciasto by zjadł...
a ja miałam rano "miłą"rozmowę z właścicielem mieszkania i musimy je opuścić do końca lutego:szok::szok::szok:nie powiem,co o nim myślę, bo się nie będę wyrażać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic to jutro rano już mamy umówione oglądanie jednego a w poniedziałek dwóch następnych.

Dziewczynki powiedzcie mi czy wam leci krew z nosa?Tzn. nawet nie leci tylko jak chcę nochala wyczyścić to to nie są glutki tylko krew,tak jakby mi wszystkie naczynka popękały naraz.Niby gin mi powiedział,że tak może być i że nie ma powodów do niepokoju ale ja się tak zastanawiam jak długo mi tak będzie?

z tego co wiem minimum okres wypowiedzenia to miesiac, jesli mocno cie wkurzy to wiedz ze sila nie moze cie wyrzucic z mieszkania nie w okresie zimy, na dobra sprawe wogole nie moze cie wyrzucic w okresie zimy a jeszcze do tego w ciazy. nawet jesli nie placicsz za rachunki i wynajem. tAKIE wspaniale jest prawo polskie. Moze jedynie podac sprawe do sadu o zasiedzenie, to jednak trwa dosc dlujgo zanim sprawa dobiegnie konca

napewno znajdziecie fajniejsze mieszkanko i z lepszym wlascicielem, trzymam kciuki

Dzień Pasibrzucha to ja mam od paru tygodni;)

Dzis się nawtryniałam na obiad próżonego mięska plus utłuczone ziemniaczki plus gotowane buraczki... i zakąsiłam piernikiem toruńskim;)
No dobra, trzema.
Ok, pięcioma. :angry:

I chodzą mi po głowie rogaliki takie z dżemikiem - ktoś tu o nich wspominał dziękuję bardzo:baffled: - ale nie mam miejsca na nie i nie chce mi się robić. Ale zaraz zaraz... właśnie sobie przypomniałam, że kupiłam chałkę. Z dżemikiem domowej roboty zadziała jak bliski zamiennik rogalików :-) Tylko gdzie ja to zmieszczę :zawstydzona/y:

ja tez wróciłam:cool2::cool2: :-D

a ja miałam rano "miłą"rozmowę z właścicielem mieszkania i musimy je opuścić do końca lutego:szok::szok::szok:nie powiem,co o nim myślę, bo się nie będę wyrażać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic to jutro rano już mamy umówione oglądanie jednego a w poniedziałek dwóch następnych.

Dziewczynki powiedzcie mi czy wam leci krew z nosa?Tzn. nawet nie leci tylko jak chcę nochala wyczyścić to to nie są glutki tylko krew,tak jakby mi wszystkie naczynka popękały naraz.Niby gin mi powiedział,że tak może być i że nie ma powodów do niepokoju ale ja się tak zastanawiam jak długo mi tak będzie?

ruda kurcze to strasznie mało czasu Wam dał:szok: nie mieliscie jakiegos dłuzszego czasu wypowiedzenia umowy???
A co do krwi to w nocy potrafiłam poczuc przez sen, podniosłam głowe i jazda:szok: a jak nie to chociaz smarkanie krwia:baffled:

blond - witaj! moj B tez miał puzzle w chudej, ale dorósł do tego jak mu sie jedne spodobały:tak: zadne lego, klocki - tego moze nie byc. Zreszta takie smieszne sa te moje chłopaki wiecie? miskowe strasznie, maja swooje ukochane pluszaki, ktore wszedzie z nami jezdza, wszeeeeeeeedzie;-)kazdy pełni swoja funkcje, jeden jest mamą drugi tatą, mama oczywiscie wieksza od taty (ma sie autorytecik co?;-))
I tak kiedys zajechalismy do Witka meble poogladac, ekipa z nami. Wracajac sprawdziłąm liste obecnosci i okazało sie ze Bartek zgubił kota tatę:szok: Spowrotem do Witka i jazda z szukaniem małego misia kotka
:cool2: Wracajac ze szpitala w nocy jeszcze musielismy prac pluszaki;-):tak:

I chodzą mi po głowie rogaliki takie z dżemikiem - ktoś tu o nich wspominał dziękuję bardzo:baffled: - ale nie mam miejsca na nie i nie chce mi się robić. Ale zaraz zaraz... właśnie sobie przypomniałam, że kupiłam chałkę. Z dżemikiem domowej roboty zadziała jak bliski zamiennik rogalików :-) Tylko gdzie ja to zmieszczę :zawstydzona/y:

to ja,ale wiesz co zapraszam - narobilam sie jak glupia i pelno ich wyszlo,a nikto oprocz mnie nie chce ich jesc :-(

reklama
Do góry