sicilpol
Ma-Ma!
Juz nie powiem z czym to mi sie na pierwszy rzut skojarzylo
Moj ty jedyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi od lat żaden lekarz nie badał, a miałam ich paru na swojej drodze.Witam sie i ja
A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
Fiu fiupończochach
Noo... NIe do pozazdroszczeniaMoj młodziutki mąz miał sytuacje w gruga strone Na sali opreacyjnej gdzie lezał na golasa weszła jakas młoda lekareczka a on taki biedny nastolatek co nie umiał jeszcze zapanowac nad sytuacją... a u nich niestety jest to widoczne
Z czym?Juz nie powiem z czym to mi sie na pierwszy rzut skojarzylo
Moj ty jedyny
Juz nie powiem z czym to mi sie na pierwszy rzut skojarzylo
Moj ty jedyny
Ja się droczę? Nie rozumiem... (poważnie nie wiem o co kaman)macku - i Ty w ciazy jestes??? mam wrazenie ze sie droczysz
a maz proporcje chociaz dobrze wyliczył???
Ja się droczę? Nie rozumiem... (poważnie nie wiem o co kaman)
No chyba tak średnio mu to wyszło ;-)
Hmmm... Jakos nie czuję.zastanów sie na co ludzie zakładają takie dziwne urządzenia;-)
Badz co "w nie" dają;-) i nie chodzi mi o pszczółki