reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
a ja często widzę w poczekalni do mojej gin ... pacjentki grubo po 70tce... jak tylko wchodzą do przychodni to je czuć... więc współczuję mojej gince babka sporo przed 40stką na oko i musi znosić takie pacjentki . . .

Witam sie i ja :)
A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
Mi od lat żaden lekarz nie badał, a miałam ich paru na swojej drodze.
Fiu fiu:)

Co do urządzenia wyciągającego sutki to czytałam, ze można używać do 6mies ciąży tylko :/ i czuje, ze bede miała probem:no:

Moj młodziutki mąz miał sytuacje w gruga strone:-D Na sali opreacyjnej gdzie lezał na golasa weszła jakas młoda lekareczka a on taki biedny nastolatek co nie umiał jeszcze zapanowac nad sytuacją... a u nich niestety jest to widoczne:-D
Noo... NIe do pozazdroszczenia:sorry2:

Juz nie powiem z czym to mi sie na pierwszy rzut skojarzylo :szok:
Moj ty jedyny
Z czym? :dry:

Mojemu M coś się stało... Do tej pory nie była jakoś specjalnie wylewny jeśli chodzi o ciążę. Aż tu nagle... Co chwilę ogląda i analizuje fotki z ostatniego usg, ustawił je sobie jako tapetę w telefonie. A przed chwilą stwierdził, że skoro nie ma w opisie ile dzidzia ma cm to sam to wyliczy - wziął miarę, zmierzył długość rączki, później długość ciałka i wyliczył proporcje :-D Aż się boję co będzie później ;-)

ja jak bylam w polsce u gina bylam 3 razy i 3 razy mnie badal na fotelu ..
tutaj od poczatku ciazy oprocz pobrania cytologi,nie zagladali mi ani razu.
takze jak mowicie co kraj to obyczaj..
chociaz ja sama niewiem co jest lepsze, boje sie tej skracajacej szyjki i wogole,a jak oni maja zauwazyc czy sie trzyma,skoro mi jej nie badaja ?

podnioslam sie dzis z lozeczka ,dam sie mezowi wyspac bo leci do pracy na nocke.
juz jestesmy z Kubusiem po sniadanku :) , chcialam wziasc sie za jakies porzadeczki,ale m kategorycznie mi zabronil , wybralabym sie tez na jakies zakupki,ale chyba jednak sobie tez je odpuszcze..

Buziak: powiedz mi prosze czy bolal sie tylek po kilku dniach od wstrzykniecia sterydow na plucka?

asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!!:wściekła/y: Osobiscie Ci natłuke!!!!:cool2: Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!

reklama
Do góry