sicilpol
Ma-Ma!
Melduje sieeee
Dopadl mnie katar i sobie polezalam w lozeczku dzis
Co ja tu chcialam..
no wlasnie, na poczatku witam nowo przybyle dziewczyny!
u nas dzis bylo oberwanie chmury, ciemno, grad, myslalam, ze swiat sie konczy
Munka- ja troche ogladalam tego fizjoterapeute, ale jak raz przerzucal miedzy rekoma dziecko jak niektorzy robia pizze czy zonglerke, to zwatpilam, bo mi sie to sterasznie skomplikowane wydaje
Zaza- ja tez duzo przy kompie siedze, bo w zasadzie na tym opiera sie moja praca, a pozycje mam pt. nie daj sie ;-) jak jestem sama to okrakiem z kregoslupem wygietym, gorzej jak ktos do mnie przyjdzie, to musze sie pilnowac ;-)
Macku- gdzie jestes, koniec zakupow, boy my tu czekamy!
Asiia- supre wiesci, nadal trzymam kciuki, juz niewiele zostalo, czas leci jak opetany!
tzn "normalnie jemy wszystko", co uslyszymy i wpadnie w rece ;-)
ja dzis sobie wyrzucam, tak ladnie mi sie dzionek zdrowo zaczal a juz zdradzilam dietke z chrupkami czekoladowymi
Przyznac mi sie, kto odpowiada za "banany" ??? ;-) zwale na Was jak maz znow bedzie musial szukac ;-)
mlodak- super z tym cukrem
Dopadl mnie katar i sobie polezalam w lozeczku dzis
Co ja tu chcialam..
no wlasnie, na poczatku witam nowo przybyle dziewczyny!
u nas dzis bylo oberwanie chmury, ciemno, grad, myslalam, ze swiat sie konczy
Munka- ja troche ogladalam tego fizjoterapeute, ale jak raz przerzucal miedzy rekoma dziecko jak niektorzy robia pizze czy zonglerke, to zwatpilam, bo mi sie to sterasznie skomplikowane wydaje
Zaza- ja tez duzo przy kompie siedze, bo w zasadzie na tym opiera sie moja praca, a pozycje mam pt. nie daj sie ;-) jak jestem sama to okrakiem z kregoslupem wygietym, gorzej jak ktos do mnie przyjdzie, to musze sie pilnowac ;-)
Macku- gdzie jestes, koniec zakupow, boy my tu czekamy!
Asiia- supre wiesci, nadal trzymam kciuki, juz niewiele zostalo, czas leci jak opetany!
ruda - nie ma sprawy!, my sie tu tak bez przerwy czyms zarazamy a potem wspólnie liczymy kto ile przytył?? bo wszystkie jemy "normalnie" ;-)
tzn "normalnie jemy wszystko", co uslyszymy i wpadnie w rece ;-)
ja dzis sobie wyrzucam, tak ladnie mi sie dzionek zdrowo zaczal a juz zdradzilam dietke z chrupkami czekoladowymi
Przyznac mi sie, kto odpowiada za "banany" ??? ;-) zwale na Was jak maz znow bedzie musial szukac ;-)
mlodak- super z tym cukrem