KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
duże dziecko ma 11,no prawie 12 i jest już strasznie dorosły i w ogóle....
a dziś założył koszulkę tyłem do przodu i na lewą stronę
haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duże dziecko ma 11,no prawie 12 i jest już strasznie dorosły i w ogóle....
a dziś założył koszulkę tyłem do przodu i na lewą stronę
buziak co do Waszej rozmowy na temat wycinania metek - kurcze... nigdy tego nie robiłam ( jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby je wycinać ) Bo mi nigdy nie przeszkadzały, pewnie dlatego, że mama mi tez ich nie wycinała i może jestem przyzwyczajona?!?!
Wiktorowi jak się urodził tez nie wycinałam w sumie nie pomyślałam, że to może "gryźć" Co innego jam metka jest ogromnej wielkości - czasem takie się zdarzają - to nie da się jej nie wyciąć
A co do targowania się Twojego Dominika to ja już się nie moge doczekać takiego wieku jak Wiktor będzie miał tyle do powiedzenia i będzie chciał mnie przekabacać
Juz po sniadaniu, truskawek sie doczekałbuziak ja też myślę,że truskawki mrożone mogą być:-)
no nie wiem jak to zrobiłam,ale wczoraj jak lałam sobie kawkę do kubka to nalałam z dzbanka wody.....to ciąża i tylko mi ćwiartka mózgu działa
moje dużę dziecko poszło sobie do szkoły i mam spokój:-)jeee ile on mi nagada zanim wyjdzie
Witam
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznanych mieszkańców
Ja też nigdy metek nie odcinałam ,ale dlatego,że kiedyś jak moja córa była mała to metki były też bawełniane i małe.A teraz sama właśnie zauważyłam,że coś trzeba z tym zrobić i tak myślałam że w niektórych ciuszkach to wycięcie ich nic nie da bo są takie sztywne ,że to co w szwie zostanie może też drapać.Trzeba by wypruć ale wtedy od razu zszywać a to już nie będzie tak ładnie wyglądało.Zwłaszcza jak chce się później ciuszki odsprzedać.
buziak jak radzisz sobie z tymi twardymi metkami?
Dzin dybry
Moj L. zaspal dzisiaj do pracy, cale szczescie, ze malutki mnie obudzil kopniakiem na siusiu, bo pewnie jeszcze bysmy spali
To z cwiartka mozgu, to sama prawda. Cierpie na te sama przypadlosc
Metek na razie nie wycinam. Mam duzo ciuszkow w roznych rozmiarach i pozniej sie nie polapie co jest co. Ahhh to niedoswiadczenie.
Buziak ja juz wiem, kto Ci moze pomoc w wyleczeniu chlopcow ;-)
Polaa nie przejmuj sie gadaniem. Ludziom nie dogodzisz. Najwazniejsze, ze Ty jestes szczesliwa.
Mam pytanie odnosnie witamin. Czy bierzecie jakies suplementy DHA czy omega 3? Co czytam jakis artykul, to jest napisane, ze bierze to udzial w rozwoju mozgu i wzroku. Znajduje sie glownie w tlustych rybkach, a u mnie z rybkami na bakier. Srednio sie lubimy
ale jakaś dziwnaja chyba nie lubię zimnego mleka???ja już zjadłam dwa śniadanka,teraz się zapycham owocami coby dziecka nie rozdziadować od małego;-)ale nie wiem co na obiad...faceci to by mięcho chcieli ale ja mam odruch wymiotny od samego widoku,bleeemój gin powiedział,że jak chcę to mogę brać jakis suplement ale nie koniecznie.Natomiast muszę brać żelastwo bo mam anemię jak jasna a ja tego nienawidzę...A ja wlasnie drugie sniadanie wcinamSuper, jak tak dalej bedzie, to o 11 bedzie obiad A w ogole to mi sie spac chce ehhhRuda- ale zobacz jaka zdrowa ta kawka