reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka :)

W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
RATUNKU... chyba pójde zeby umyc

a jak chcesz z woda utleniona to tak 2/3 wody i reszta wody utlenionej

dobra kobiałki ja uciekam już bo ta 4 rano daje mi się we znaki i chyba mojej małej też bo jakaś bardziej ruchliwa się zrobiła i uskutecznia mi tu kopniaki, chyba czas się położyć :-D
życzę spokojnej nocki i kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
W temacie parówek polecam parówki z szynki z Sokołowa - mają 93% mięsa :happy2:. Jak chcesz to mam jeszcze 2 w lodówce...
u nas nie ma wędlin z zsokołowa aleto nic.I tak zjadłam paróweczki zapiekane w bułeczce i papryczką,cebulką i serkierm:-)
i znowu chce mi się jeść

a ja słodycze dziecku wyjadam, zastanawiam się, czy są jakieś objawy tej nietolerancji glukozy czy cukrzycy ciążowej, takie, które można samemu zauważyć? czy tylko ten test glukozowy da odpowiedź?

jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka :)

W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
RATUNKU... chyba pójde zeby umyc

Zajrzałam tylko tam niewiele jest o tych naturalnych sposobach, ogólnie jest niewiele
A ja dziś apetytu nie mam :dry:i nie wzruszają mnie wasze dzisiejsze obiadki czy kolacje:no:

reklama
Więc ja się kurowałam:
na sniadanie 2 ząbki czosnku + antybiotyk miodowy (wieczoem szklanka letniej wody - max 40 stopni + łyzka miodu i zostawiasz na noc) potem syrop *spam* nastepnie syrop z cebuli i wieczorem powtórka z czosnkiem i antybimiodkiem nastawionym rano.

Do góry