reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Soli tak łyżeczkę lub pół na szklankę wody. Zacznij od mniejszej ilości i zobacz czy nie będziesz miała odruchu wymiotnego.
I zdrowiej
I zdrowiej
jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka
W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
RATUNKU... chyba pójde zeby umyc
W sprawie jedzenia - ciąża po raz pierwszy mi się dzis odezwala. Na kolacje zjadlam:
obważanka ptysiowego pół z herbatą z malina, 2 kromy z pastą serowo rybną i pomidorem, garść rodzynek w czekoladzie, kawałek batonika kawowo rodzynkowego, dość spory kawalek bagietki z maslem i miodem i popilam 2 kubkami mleka. A najgorsze jest to ze jeszcze za czymś się rozglądam.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
a jak chcesz z woda utleniona to tak 2/3 wody i reszta wody utlenionej
dobra kobiałki ja uciekam już bo ta 4 rano daje mi się we znaki i chyba mojej małej też bo jakaś bardziej ruchliwa się zrobiła i uskutecznia mi tu kopniaki, chyba czas się położyć
życzę spokojnej nocki i kolorowych snów :-)
dobra kobiałki ja uciekam już bo ta 4 rano daje mi się we znaki i chyba mojej małej też bo jakaś bardziej ruchliwa się zrobiła i uskutecznia mi tu kopniaki, chyba czas się położyć
życzę spokojnej nocki i kolorowych snów :-)
Ostatnia edycja:
Ruda1979
u nas nie ma wędlin z zsokołowa aleto nic.I tak zjadłam paróweczki zapiekane w bułeczce i papryczką,cebulką i serkierm:-)W temacie parówek polecam parówki z szynki z Sokołowa - mają 93% mięsa . Jak chcesz to mam jeszcze 2 w lodówce...
i znowu chce mi się jeść
Waris
jeszcze syrop z cebuli jest. A poza tym zaglądnij do wątku apteczka
Zajrzałam tylko tam niewiele jest o tych naturalnych sposobach, ogólnie jest niewiele
A ja dziś apetytu nie mam i nie wzruszają mnie wasze dzisiejsze obiadki czy kolacje
reklama
Więc ja się kurowałam:
na sniadanie 2 ząbki czosnku + antybiotyk miodowy (wieczoem szklanka letniej wody - max 40 stopni + łyzka miodu i zostawiasz na noc) potem syrop *spam* nastepnie syrop z cebuli i wieczorem powtórka z czosnkiem i antybimiodkiem nastawionym rano.
na sniadanie 2 ząbki czosnku + antybiotyk miodowy (wieczoem szklanka letniej wody - max 40 stopni + łyzka miodu i zostawiasz na noc) potem syrop *spam* nastepnie syrop z cebuli i wieczorem powtórka z czosnkiem i antybimiodkiem nastawionym rano.