Ja właśnie skończyłam wciągać kisiel-owoce leśne i doprawiłam dwoma jabłkami. Mam jeszcze wodę z imbirem, miodem i cytryną na gardełko, ale jak poczytałam to chyba bym jeszcze zjadła bułeczkę z masłem i miodem i do tego kubek ciepłego mleka... ale tak mleko po jabłkach??? Pomyślę jeszcze, ale chyba kombinacja nie bardzo...
reklama
a ja juz powoli czuje znowu glod, i zaraz wjada moje grzanki z pasta pomidorowa, mozarella i kielbaska zapiekane
tesciowa jak do mnie dzwonila ostatnio pytala ile przytylam i mowi no teraz to dopiero sie zacznie.... a ja wielkie oczy. no ale teraz juz chyba rozumiem, z dnia na dzien jestem bardziej nienasycona. ale spoko juz za polowa jestesmy to duzo czasu na tycie nie zostalo!
tesciowa jak do mnie dzwonila ostatnio pytala ile przytylam i mowi no teraz to dopiero sie zacznie.... a ja wielkie oczy. no ale teraz juz chyba rozumiem, z dnia na dzien jestem bardziej nienasycona. ale spoko juz za polowa jestesmy to duzo czasu na tycie nie zostalo!
buziak
Fanka BB :)
zboczuch
bywa ;-)
Buziak dzięki za życzonka zdrówka ale gorzej mi. Teraz to już strasznie boli mnie i głowa i gardło. Tempka spadła 36,8. Mąz kupił mi ten *spam* no i tantum verde ale nie wiem czy go mogę zażyć bo biorę te zastrzyki Clexane a mój dzin tel nie odbiera. Oczywiście zieję już czosnkiem, teraz piję herbatkę z miodem i cytryną a wcześniej wypiłam mlesio z miodem i masełkiem. Co tam mogę sobie jeszcze zapodać na to gardło takiego naturalnego? Wiem że wcześniej pisałyście ale weź to teraz odszukaj.
Buziak a po co się metki odcina bo ja zielona?
Dziewczyny Miśki, Mamina gratuluję wizytek i Wszystkim życzę zdrówka.
Tym bardziej zycze zdrówka!!!!
Metki odcinam chłopcom do tej pory, bo niedosc ze skarza ze ich "swedza" to u takiego malucha często zdarza sie ze podrazniaja, niemowlaki taka delikatna skórke maja.
Mało tego w niektorych ciuchach sobie wycinam bo gryza;-)
zaza26
a ja juz powoli czuje znowu glod, i zaraz wjada moje grzanki z pasta pomidorowa, mozarella i kielbaska zapiekane
no właśnie - nasz ciążowy apetyt dopiero się rozkręca, a wiecie co będzie później jak osiągnie apogeum?? ...
będą ogródki przy knajpkach, festyny z grillowanymi kiełbaskami, watą cukrową i innymi smakołykami i będą lody na gałki i z automatu dosłownie wszędzie
MsMickey
no właśnie - nasz ciążowy apetyt dopiero się rozkręca, a wiecie co będzie później jak osiągnie apogeum?? ...
będą ogródki przy knajpkach, festyny z grillowanymi kiełbaskami, watą cukrową i innymi smakołykami i będą lody na gałki i z automatu dosłownie wszędzie
Ja to generalnie staram się kontrolować co w siebie wrzucam, bo po przykładzie mojej koleżanki, która niedawno urodziła, to wolę sobie odmówić. Laska zaczynała ciąże z wagą 65 kg, a skończyła ..... 122. Dzidziuś ważył 2,5 kg. Nie chciałabym tyle przytyć, a że przykład z otoczenia, więc wiem, że to możliwe.
an.ka
przeczytałam co napisałaś i poleciałam do kuchni, na szczęście wszsytko było bułka, masło, miód i mleko
Niestety chwilę przed dojadałam rosół z obiadu i kurczaka gotowanego.
Potem jeszcze żeby się dobić zjadłam kolejne słodycze mojego syna.
Pęknę.
Od jutra postanawiam porawę
Myślicie, że to się dopiero rozkręca ten apteyt????nie!!!!
przeczytałam co napisałaś i poleciałam do kuchni, na szczęście wszsytko było bułka, masło, miód i mleko
Niestety chwilę przed dojadałam rosół z obiadu i kurczaka gotowanego.
Potem jeszcze żeby się dobić zjadłam kolejne słodycze mojego syna.
Pęknę.
Od jutra postanawiam porawę
Myślicie, że to się dopiero rozkręca ten apteyt????nie!!!!
MsMickey
Ja właśnie wyjęłam z szafki torbę kilogramową mieszanki piernikowej z Torunia... tzn dokładnie to już jakieś pół kilo
Dziś zniknęło już kilkanaście sztuk
A przed chwilą pomarańczka ale bez zachwytu jeszcze nie była słodka.
A wcześniej kolacja - 2 kanapki.
Hmmm... coś jest w tym dojadaniu - niby jestem pełna ale żołądek jakby domaga się WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ!!!!!
Musze zapanować akurat pierniki nawet pyszne chyba maluchowi nie są do szczęścia, że o rozwoju prawidłowym nie wspomnę, potrzebne
Dziś zniknęło już kilkanaście sztuk
A przed chwilą pomarańczka ale bez zachwytu jeszcze nie była słodka.
A wcześniej kolacja - 2 kanapki.
Hmmm... coś jest w tym dojadaniu - niby jestem pełna ale żołądek jakby domaga się WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ!!!!!
Musze zapanować akurat pierniki nawet pyszne chyba maluchowi nie są do szczęścia, że o rozwoju prawidłowym nie wspomnę, potrzebne
reklama
buziak
Dwa dni temu chyba pisałam, ze coraz wiecej żrę
i coraz wiecej słodkiego mi potrzeba normalnie na słodkie patrzec nie mogłam, a teraz cały czas cos - a to pączek, wafelek, cukierek, mentosik jak nie ja
Jezeli mowa o jedzeniu to jem coraz wiecej, co wyraznie widac juz na wadze 7/8kg na plusie
Padam, czesc dziewczynki!!!
i coraz wiecej słodkiego mi potrzeba normalnie na słodkie patrzec nie mogłam, a teraz cały czas cos - a to pączek, wafelek, cukierek, mentosik jak nie ja
Jezeli mowa o jedzeniu to jem coraz wiecej, co wyraznie widac juz na wadze 7/8kg na plusie
Padam, czesc dziewczynki!!!