reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

haha
ale rozumiem, że to po prostu jest upomnienie słowne i nie grozi żadnymi konsekwencjami ten jeżyk?? Jakoś jeżyk tak kłująco mi się kojarzy i groźnie..

reklama
ja nie znam zadnej zanety oprocz zanet kalety - od wiadomo czego O_O

dziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zaraz:baffled: chcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!! :sad::sad:

Karamija dzieki za zadanie tego pytania bo wstyd sie przyznac ale ja tez nie wiedzialam pewnie dlatego ze regulaminu nie czytalam :no: :baffled:
Alijenka dzieki za odpowiedz :-D

Co do imion dziewczyny to to nie jest taka latwa sprawa. Wprawdzie my mieslismy wymyslone imie a wlasciwie zapozyczone od babci zanim pomyslelismy o dziecku ale to dziewczece imie i cale szczescie okazalo sie ze bedzie dziewczyna :) Ale jakby byl chlopak to za nic nie moglismy znalezc imienia i tak zeby jeszcze podobalo sie nam obojgu. Jednak z imionami dla dziewczynek jest latwiej wg mnie.

dziewczyny macie tez tak ze sie najecie, a pozniej z utesknieniem czekacie az zglodniejecie zeby znow moc zjesc cos innego?!?!!? ja sie chyba rozplacze zaraz:baffled: chcialabym byc znowu glodna i zrobic sobie grzanki z mozarella!!! :sad::sad:
Ja tak miałam, a teraz jak mam myśleć co mogę co nie to wolę nie głodniec :wściekła/y:
A teraz czas na kolacje kisiel poziomkowy z tartym jabłkiem, ale zbyt smaczny nie jest, bo dałam łyżeczkę cukru, a na dodatek w domu unosi mi się zapach omleta którego usmażyłam młodemu :)

Karamija - no mi w nazwisku mamy "Ł" więc już i tak mamy nieco problemów z tego tytułu, zwłaszcza przy wpisywaniu w polskich księgach USC tutejszych dokumentów, za każdym razem trzeba je sprostowywać, ale cóż... takie życie.

Do tej pory nie wiem nawet co to jest ten karny jeżyk :-D i aż boję się zapytać:-D
Nie chciej wiedzieć :cool2:

no raczej nikt na tego jeża Cię nie posadzi, także tak to tylko słowne upomnienie :-)

Żeby nie było ;-)
Zobacz załącznik 435200
Właśnie na niego zasłużyłaś :tak:
ja nie znam zadnej zanety oprocz zanet kalety - od wiadomo czego O_O

Ja znam jedną Żanetę i nie mam o niej najlepszego zdania, ale abstrahując od tego to i tak to imię mi się nie podoba :no:

Ja tam nie czekam, aż zgłodnieję tylko jem dalej :-D

reklama
Do góry