reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzięki za miłe przyjęcie.My właśnie wróciliśmy z rutynowego podglądu Jasia-wszystko ok,mały szaleje,rośnie prawidłowo.Ja mam ten luksus,że mnie dowozili na badania ale teraz już mogę sama chodzić,więc luzik.

reklama
dzis mialam polowkowe w szpitalu, od ostatniego tygodnia Misha utyla 90g czyli wazy 440g , wszystko ma w normie i ma piekne stopki i raczki, mam nawet fotki. Lezy raz na boczku raz na pleckach, nie lubi usg i probowala zaslaniac raczkami buzie.

Tesknie juz do niej i chce moc ja wysciskac :blink:

pytalam sie babki ktora robila usg czy czesto zdarza jej sie mowic ze cos jest nie tak, to powiedziala ze nie az tak czesto ale dosc. Straszne to, ale mowila ze jest dosc duzy marginez bledu wiec jesli cos sie podejrzewa to nie zawsze tak jest, natomiast jesli cos jest oczywistego to raczej nie ma pomylek niestety.
Mowila tez ze spoleczenstwo tyje przez co przesuwa sie granice robienia polowkowego zeby moc przeswietlic brzucha:nerd:
wogole fajna ta babeczka byla, robila usg w kolorze wiec nawet widzialam jak krew przeplywa w komorach i w ktorym kierunku.

a zapomnialam dodac ze widzialam ucho miszy, i wiecie co to bylo najslodsze ucho na swiecie :happy:

co macie dziś na obiad ????
bo ja zaś zupa ogórkowa, gotowana noga kurza i do tego sałateczka z papryki, ogórka i mixu sałat z czosnykiem i jogurtem naturalnym :-D

ja w pracy zjadlam na stolowce placki ziemniaczane z gulaszem i podobna do ciebie salatke:) ale juz mysle co by tu na kolacje w domu pysznego :)

mamina ale bosko :))) a moj sie odwrocil twarza do mojego kregoslupa na polowkowym i nic nie bylo widac specjalnie... ale i tak go kocham :)

Ostatnia edycja:
ej noo, teraz mi sie chce znow placka po cygansku :szok:
i co ja mam zrobic teraz :angry:
w torbie mam tylko kanapke z serem i wedlina plus twix batona i to ma mi starczyc do 6ej potem cos sie przypichci, z reguly na szybko jakies warzywa z wody i mieso bo jestem zbyt glodna zeby gotowac dluzej niz 20minut.

dzis mialam polowkowe w szpitalu, od ostatniego tygodnia Misha utyla 90g czyli wazy 440g , wszystko ma w normie i ma piekne stopki i raczki, mam nawet fotki. Lezy raz na boczku raz na pleckach, nie lubi usg i probowala zaslaniac raczkami buzie.

Tesknie juz do niej i chce moc ja wysciskac :blink:

pytalam sie babki ktora robila usg czy czesto zdarza jej sie mowic ze cos jest nie tak, to powiedziala ze nie az tak czesto ale dosc. Straszne to, ale mowila ze jest dosc duzy marginez bledu wiec jesli cos sie podejrzewa to nie zawsze tak jest, natomiast jesli cos jest oczywistego to raczej nie ma pomylek niestety.
Mowila tez ze spoleczenstwo tyje przez co przesuwa sie granice robienia polowkowego zeby moc przeswietlic brzucha:nerd:
wogole fajna ta babeczka byla, robila usg w kolorze wiec nawet widzialam jak krew przeplywa w komorach i w ktorym kierunku.

a zapomnialam dodac ze widzialam ucho miszy, i wiecie co to bylo najslodsze ucho na swiecie :happy:
niooo to gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

reklama
Witam,
wchodziłam wczoraj trochę na forum lutówek, żeby poczuć, jak to będzie w czerwcu... i znalazłam ciekawy link:

Gigantyczny noworodek w Chinach - WP.TV

Ja współczuje rodzicom - matka chyba na taczce będzie go wozić :-D

Ale mam też link do strony ze słownikiem migowym dla niemowlaków. Kiedyś o tym słyszałam, ale tam jedna babeczka pisze, że robiła tak ze swoim starszym dzieckiem i działa bez pudła. Więc pozostawiam do dyskusji - może macie jakieś swoje doświadczenia?

: Klub KOKO :

Pozdrawiam lekko popołudniowo (wcinając pokrojoną bułkę smażoną na mleku i jajku - tak tak dzięki za zachęcenie :-p)

A teraz dzięki Sicil idę po pomarancze - liczba mnoga oczywiście;)

Ostatnia edycja:
Do góry